Rukapalvelu

Löydä hitaan matkanteon sekä luonnon ihmeellinen voima, tekemällä elämyksellinen patikointi kanssamme Kuusamossa!

Rukapalvelulta saat mukaasi oppaan ja halutessasi myös varusteet – rinkoista telttoihin. Opastettu retki järjestyy myös pienemmille porukoille. Retkikuntaanne liittyy ammattiopas ja Rukapalvelu hoitaa kuljetukset sekä ruokailut toivomustenne mukaan.

Koe patikointi Oulangan kansallispuistossa, kuuluisan Karhunkierros-reitin varrella

Oulangan kansallispuisto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia nauttia luonnossa patikoiden ja retkeillen. Valitse valmiista retkistämme tai päätä oppaamme suositusten pohjalta voit minkälaisen maiseman haluat kokea.

Opastetulla retkellä näet ja koet aina hieman enemmän. Oppaamme esittelee sinulle Kuusamon upeat maisemat pintaa syvemmältä.

Näe Kitkajoessa pauhaava, Suomen kauneimmaksi luontokohteeksi valittu Jyrävä

Me viemme sinut tutustumaan Suomen kauneimmaksi kohteeksi valitun Jyrävän jyrinää tai opastamme sinut kuvankauniin Konttaisen huipulle helppoa reittiä pitkin näkemään Rukan ja Valtavaaran vaarajonon etäältä.

Retki Oulangan kanjoniin, Karhunkierroksen pohjoisosaan näyttää sinulle miksi Koillismaan luonto jylhine rotkoineen ja syvällä pauhaavine koskineen onkaan juuri niin upea kuin puhutaan. Kuusamosta löytyvät myös harvinaisen rikkaan maaperän ansiosta upeita kasveja, monia lintuja sekä villieläimiä. Retkillämme viemme sinut myös tutustumaan paikallisiin luonnonpiirteisiin ja kerromme kaikesta, mitä voit Kuusamossa kohdata.

Retkiä unohtumattomiin luontokohteisiin on riittämiin ja siksi myös Hiidenlammen hurma Iivaaran ihastelu, rennosti Riisille ja lukemattomat muut elämykset odottavat sinua. Tervetuloa kokemuksia hakemaan.

Varaa retki ja lähde kanssamme luontoon