Rukapalvelu

Tervetuloa Kuusamon sykkivään sydämeen, Ruka-Kuusamon matkailualueen kiehtovaan ympäristöön. Varaa Rukapalvelulta viihtyisä majoitus Rukalla ja yhdistä lomaasi myös unohtumattomia elämyksiä elämyskaupastamme. Meiltä löydät tasokasta oleskelua moneen tarpeeseen muutaman hengen hotellihuoneista aina suuriin huoneistoihin, pohjoisen luonnon ääreltä, mutta kuitenkin aivan keskeltä vilkkaan Rukan palveluita.

Rukan kylän monenlaiset palvelut ja laskettelurinteet ovat aina lähettyvilläsi. Hotellistamme Arctic Zonesta ja Arctic Zonen huoneistoilta matkaa Rukan gondolihissille on vain 100 metriä!

Hotellimme ja huoneistohotelliemme lämminhenkisen palvelun myötä haluamme taata sinulle viihtyisän vierailun Kuusamon matkailukeskuksen ytimessä.

Kattavan buffetaamiaisen löydät joka aamu Ravintola Zonesta klo 8-10. Aamiainen on koostettu terveellisistä vaihtoehdoista vastuullisuus huomioiden. Ravintola Zonen aamupala on Zero Waste- ajatuksen mukainen. Pyrimme siihen ettei buffet synnytä turhaa jätettä ja se, mitä tulee, voidaan kaikki kierrättää!

Ruka Majoitus tarjoaa sinulle myös hienon elämystarjonnan

Tutustu myös hienoon elämystarjontaamme Safaritalolla. Voit vuokrata meiltä Safaritalon vastaanotostamme esimerkiksi sähköavusteisen Fatbike-maastopyörän, kanootin, lumikengät tai vaikka moottorikelkan omatoimisille retkillesi. Myös muita eräilyyn ja kalastukseen tarvittavia varusteita löytyy meiltä.

Kätevästi teet myös varaukset tarjoamiimme opastettuihin elämyksiin. Teemme laajasti yhteistyötä alueen yritysten kanssa tarjoten koko Kuusamon ja Kuusamon lähiseutujen palveluita. Vastaanottomme auttaa sinua lomasi suunnittelussa ja järjestämisessä joka päivä klo 9-17.

Syksyn ruska ajalle olemme koonneet sinulle ja matkaseurallesi helppoja kahden ja yhden yön majoitus- ja ohjelmapaketteja. Lue lomapaketeista lisää alla olevasta linkistä ja varaa helppo lomasi Rukalla Kuusamossa soittamalla meille tai laittamalla viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.

Tailored Adventures Rukapalvelun Safaritalo Rukan kylän keskustassa löytyy osoitteesta Rukankyläntie 13. Soita vastaanottoomme numeroon 08 860 8600. Palvelemme myös sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi

Ei näytettäviä hakutuloksia.