Rukapalvelu

Tervetuloa Kuusamon sykkivään sydämeen ja Ruka-Kuusamon matkailualueen kiehtovaan ympäristöön. Meiltä löydät tasokasta majoitusta Rukalla moneen tarpeeseen muutaman hengen hotellihuoneista suuriin huoneistoihin, pohjoisen luonnon ääreltä, mutta kuitenkin aivan keskeltä vilkkaan Rukan palveluita. Tarjoamme viihtyisää ja tasokasta majoitusta siellä, missä tapahtuu: Rukan palveluiden ja rinteiden ääreltä, keskeltä Rukan kylää tai rauhallisesta huoneistosta, kuitenkin lähellä Rukan kylää.

Hotellihuone Rukan ytimestä vai huoneisto omasta rauhasta?

Halusit sitten majoittua keskelle Rukankylän vilskettä tai etsit omaa rauhaa, meillä on tarjota majoitusratkaisu juuri sinun tarpeisiisi. Hotel Arctic Zonesta ja Zone- sekä Rukariutta-huoneistohotelleistamme löytyy majoitusratkaisu jokaisen lomalaisen makuun.

Kun haluat heti ovesta ulos astuttuasi olla keskellä Rukankylän kuhinaa ja palveluita, ovat Arctic Hotel Zone ja Zone-huoneistomme sinun valintasi. Hotellistamme Arctic Zonesta ja Zonen huoneistoilta matkaa Rukan gondolihissille on vain 100 metriä! Mikäli sen sijaan kaipaat tilaa hengähtää pohjoisen luonnon äärellä mutta silti kätevien kulkuyhteyksien varrelta, tutustu Rukariutta-huoneistoihimme. Rukan kylän monenlaiset palvelut ja laskettelurinteet ovat aina lähettyvilläsi.

Hotellimme ja huoneistohotelliemme lämminhenkisen palvelun myötä haluamme taata sinulle viihtyisän vierailun Kuusamon matkailukeskuksen ytimessä. Massut täyttävä kattava buffetaamiainen tarjoillaan joka aamu Ravintola Zonessa klo 8-10 ja lounas arkisin klo 11-14.

Ei näytettäviä hakutuloksia.

Rukan kylän monenlaiset palvelut ovat aina lähettyvilläsi majoittuessasi meillä. Hotellistamme Arctic Zonesta ja Zonen huoneistoilta matkaa Rukan gondolihissille on vain 100 metriä! Hotellimme ja huoneistohotelliemme lämminhenkisen palvelun myötä haluamme taata sinulle viihtyisän vierailun Kuusamon matkailukeskuksen ytimessä.

Toivotamme pyöräilijät lämpimästi tervetulleiksi!

Meillä voit:

  • Säilyttää pyöräsi turvallisesti
  • Täyttää vesipullosi
  • Pestä pyöräsi
  • Käytössäsi pyörän pumppu sekä muita perustyökaluja pyörän huoltoon
  • Opastamme lähiseutujen mielenkiintoisista pyöräilyreiteistä ja nähtävyyksistä

Majoituksemme Rukalla avaa sinulle oven myös hienoon elämystarjontaan

Tutustu elämystarjontaamme Safaritalolla ja varaa aktiviteetit meiltä. Vuokraamme myös varusteita omatoimiretkillesi. Teemme laajasti yhteistyötä alueen yritysten kanssa tarjoten koko Kuusamon ja lähiseutujen palveluita.

 

Tailored Adventures Rukapalvelun Safaritalo on lähtöruutusi unelmiesi Rukan lomaan majoituksineen ja ohjelmineen. Palvelemme Rukankylän keskustassa osoitteessa Rukankyläntie 13. Vastaanottomme palvelee ma-la klo 9-17 numerossa 08 860 8600 sekä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi.