Rukapalvelu

 

Pyydä päivän tarjous majoituksesta soittamalla!

+358 (0)8 860 8600

Ei näytettäviä hakutuloksia.

Varaa Rukapalvelulta viihtyisä majoitus Rukalla ja yhdistä lomaasi myös unohtumattomia elämyksiä elämyskaupastamme. Meiltä löydät tasokasta yöpymistä moneen tarpeeseen muutaman hengen hotellihuoneista aina suuriin huoneistoihin pohjoisen luonnon ääreltä, mutta kuitenkin aivan keskeltä vilkkaan Rukan palveluita.

Rukan kylän monenlaiset palvelut ja laskettelurinteet ovat aina lähettyvilläsi. Hotellistamme Arctic Zonesta ja Zone huoneistoilta matkaa Rukan gondolihissille on vain 100 metriä!

Hotellimme ja huoneistohotelliemme lämminhenkisen palvelun myötä haluamme taata sinulle viihtyisän vierailun Kuusamon matkailukeskuksen ytimessä.

Kattavan buffetaamiaisen löydät joka aamu Ravintola Zonesta klo 8-10. Aamiainen on koostettu terveellisistä vaihtoehdoista vastuullisuus huomioiden. Ravintola Zonen aamupala on Zero Waste- ajatuksen mukainen. Pyrimme siihen ettei buffet synnytä turhaa jätettä ja se, mitä tulee, voidaan kaikki kierrättää!

Majoituksemme Rukalla tarjoaa sinulle myös hienon elämystarjonnan

Tutustu elämystarjontaamme Safaritalolla ja varaa aktiviteetit meiltä. Voit vuokrata Safaritalon vastaanotosta lumikengät tai kanootin omatoimiretkillesi. Kysy meiltä myös muita eräilyyn ja kalastukseen tarvittavia varusteita.

Teemme laajasti yhteistyötä alueen yritysten kanssa tarjoten koko Kuusamon ja Kuusamon lähiseutujen palveluita. Vastaanottomme auttaa sinua lomasi suunnittelussa ja järjestämisessä ma-la klo 9-17.

Tailored Adventures Rukapalvelun Safaritalo Rukan kylän keskustassa löytyy

osoitteesta Rukankyläntie 13. Soita vastaanottoomme numeroon 08 860 8600.

Palvelemme myös sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi