Rukapalvelu

Tarjoamme viihtyisää ja tasokasta majoitusta siellä, missä tapahtuu: Rukan palveluiden ja rinteiden ääreltä. Hotel Arctic Zonesta ja Zone- sekä Rukariutta-huoneistohotelleistamme löytyy majoitusratkaisu jokaisen lomalaisen makuun.

Olemme lähtöruutusi unohtumattomaan Rukan-lomaan, sillä samasta numerosta tavoitat sekä majoituspalvelumme että Safaritalon laajan aktiviteettitarjonnan. Soita ja räätälöi unelmalomasi Rukalla!

Pyydä päivän majoitustarjous:

+358 (0)8 860 8600

Ei näytettäviä hakutuloksia.

Hotellihuone Rukan ytimestä vai huoneisto omasta rauhasta?

Halusit sitten majoittua keskelle Rukankylän vilskettä tai etsit omaa rauhaa, meillä on tarjota majoitusratkaisu juuri sinun tarpeisiisi. Ilman muuta lämminhenkisen palvelun kera.

Kun haluat heti ovesta ulos astuttuasi olla keskellä Rukankylän kuhinaa ja palveluita, ovat Arctic Hotel Zone ja Zone-huoneistomme sinun valintasi. Rukan gondolihisseillekin on matkaa vain 100 metriä!

Mikäli sen sijaan kaipaat tilaa hengähtää pohjoisen luonnon äärellä mutta silti kätevien kulkuyhteyksien varrelta, tutustu Rukariutta-huoneistoihimme.

Vastuullisesta ja maistuvasta buffetaamiaisesta virtaa päivän seikkaluihin

Ravitseva aamupala varmistaa, että virtaa riittää Rukan runsaista aktiviteeteista nauttimiseen! Hotellin yhteydessä sijaitsevan Ravintola Zonen kattava buffetaamiainen sisältää runsaasti terveellisiä ja vastuullisesti tuotettuja vaihtoehtoja.

Aamiaisbuffet katetaan joka päivä 8–10.

Ravintola Zonen vastuullisen aamiaisen kantava ajatus on Zero Waste. Pyrimme siis hävikin ja turhan jätteen minimointiin. Mutta vaikka jätettä syntyisikin, huolehdimme, että se kaikki on kierrätettävissä.

Rukan majoitus ja Safaritalon elämystarjonta vaivattomasti ulottuvillasi

Meiltä voit varata vaivattomasti mieleisesi majoituksen, ja myös Rukan unohtumattomat elämykset ovat ulottuvillasi yhdellä ovenavauksella!

Safaritalon vastaanotossa autamme sinua suunnittelemaan ja järjestämään unelmiesi Rukan-loman. Käytettävissäsi on laaja yhteistyökumppaniemme elämystarjonta niin Kuusamossa kuin sen lähiseuduillakin, kaikkina vuodenaikoina.

Kysy myös välinevuokrauksestamme! Safaritalolta voit vuokrata esimerkiksi lumikengät tai kanootin omatoimiretkillesi tai eräilyyn ja kalastukseen tarvittavia välineitä.

Tutustu Safaritalon tarjoamiin elämyksiin ja varaa aktiviteetit vaikka heti!

Safaritalon vastaanotto palvelee:

  • Ma–la: 9–17
  • Su: 10–14

 

Tailored Adventures Rukapalvelun Safaritalo on lähtöruutusi unelmiesi Rukan-lomaan. Palvelemme Rukankylän keskustassa osoitteessa Rukankyläntie 13. Vastaanottomme palvelee numerossa 08 860 8600 sekä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi.