Rukapalvelu

Majoitu Rukalla monipuolisten tapahtumien ytimessä edullisesti Zone Huoneistoissa

Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Zonen tilavat 8+2 hengen huoneistot palvelevat parhaiten aktiivista lomalaista. Majoitus soveltuu hienosti yritysten tarpeisiin tai ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan. Uudistimme huoneistojen kaikki pinnat, ovet ja kylpyhuoneen ja saunan kalusteet. Tule tutustumaan uusittuihin ja viihtyisiin Zone huoneistoihimme!

Majoitusta keskellä Rukaa isommallekin seurueelle

Kaksikerroksisen huoneiston yläkerrasta löytyvät neljä kahden hengen makuuhuonetta sekä toinen kylpyhuone-wc. Alakerrassa ovat viihtyisät oleskelutilat, hyvin varusteltu keittiönurkkaus, sauna kylpy- ja pukutiloineen, toinen wc, jossa kuivauskaappi, sekä lasitettu parveke upein maisemin. Vuodepaikkoja jokaisessa 90m2 huoneistossa on yhteensä 8+2 hengelle. Osa huoneistoista voidaan myös yhdistää isoilla pariovilla. Oleskelutilan pitkän pöydän ympärillä voi pitää kokouksia tai viettää tunnelmallista iltaa hyvässä seurassa. Illanviettoa voi kätevästi jatkaa alakerrassa Ravintola Zonen rennossa tunnelmassa.

ZONE HUONEISTOT – Palvelemme sinua mielellämme

Tilauksesta toimitamme huoneistoon niin kokouskahvit kuin aamiais-, lounas- ja illallistarjoilutkin juomineen sekä toteutamme lähdöt erilaisiin luontoelämyksiin suoraan ulko-ovelta. Huonepalvelusta ja elämyksistä huolehtivat Ravintola Zonen ja Safaritalon henkilökunta. Lähin aamupalatarjonta löytyy päivittäin Ravintola Zonesta klo 8-10.

RAUHALLISEMPAA MAJOITUSTA HAKEVILLE SUOSITTELEMME PERHEYSTÄVÄLLISIÄ RUKARIUTAN HUONEISTOJA, sillä alakerran ravintolan äänet kantautuvat näihin huoneistoihin.

Tarkempaa tietoa huoneista, lisäpalveluista, loman tekemisistä, ruokapaikoista ja mistä ikinä keksitkin kysyä, saat myös Safaritalon numerosta puh. +358 (0)8 860 8600 klo 9 – 17. Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi