Rukapalvelu

Menevä lomalainen haluaa olla siellä, missä tapahtuu, lähellä Rukan rientoja ja rinteitä. Tilavien Zone-huoneistojemme sijainti Rukan keskusaukiolla on tällöin ihanteellinen: kun astut kynnyksen yli, astut myös keskelle Rukan tapahtumia ja palveluita!

Varaa Zone-huoneisto

Majoitus isollekin seurueelle – Rukan ytimessä

Tilavat Zone-huoneistot soveltuvat erinomaisesti isommille seurueille: kaveriporukoiden vauhdikkaaseen vapaa-aikaan tai vaikka yritysten virkistäytymis- ja kokouskäyttöön. Makuupaikkoja 90-neliöisissä huoneistoissa on kaikkiaan kymmenelle (8+2) hengelle, ja oleskelutilat pitkine pöytineen taipuvat kokouskäyttöön sekä rentoon illanviettoon.

 

Rukan rinteet ja riennot vain kivenheiton päässä

Tilavat Zone-huoneistot ovat osuva valinta erinomaisesti niille, joilla ei ole aikomusta jäädä vain sohvannurkkaan vaan nauttia Rukasta täysin rinnoin. Rukan gondolihissit odottavat innokkaita laskettelijoita vain 100 metrin päässä, ja Rukan kaupat, ravintolat sekä palvelut levittäytyvät heti eteesi, kun astut ulos Rukan keskusaukiolle.

Reitti hyvän ruoan ja juoman ääreen on erityisen lyhyt, sillä huoneistohotellin alakerrassa lomalaisten janon ja nälän sammuttaa Ravintola Zone. Sen aamiais- ja lounasbuffet sekä grillimenu huolehtivat siitä, että energiaa riittää Rukan-visiitistä nauttimiseen.

Ravintola Zonen illoissa bilekansan laulujänteitä puolestaan virittelee kylän tunnetuin karaoke, ja tanssijalan vipatuksen varmistavat lukuisat liveillat – tavoitteena jopa 100 liveiltaa vuodessa!

 

Uusitut, hyvin varustellut huoneistot

Viihtyisät Zone-huoneistot ovat kaksikerroksisia, ja kerroksista alempi on pyhitetty oleskeluun, kokoontumiseen ja hauskanpitoon. Oleskelutilojen sydän on sen pitkä pöytä, joka kerää kaikki majoittujat ympärilleen niin rentoon illanviettoon kuin kokouksiinkin. Niin ikään alakerrasta löytyvät remontoidut saunatilat, kylpyhuone-WC sekä hyvin varusteltu keittiönurkkauskin.

Unen yllättäessä majoittujilla on mahdollisuus vetäytyä omaan rauhaansa yläkerran makuuhuoneisiin. Kahden hengen makuuhuoneita huoneistoissa on neljä kappaletta. Yläkerrassa sijaitsee myös toinen WC sekä lasitettu parveke.

Osa huoneistoista on yhdistettävissä pariovilla vieläkin suuremmaksi huoneistokokonaisuudeksi. Kysy lisää huoneistojen yhdistämisestä, jos majoittujia on yli kymmenen!

Zone-huoneistojen ominaisuudet ja varustelu:

  • Kaksikerroksiset, tilavat huoneistot. Koko 90 m2
  • Makuupaikkoja: 8+2 hengelle
  • Neljä kahden hengen makuuhuonetta ja kaksi lisämakuupaikkaa
  • Hyvin varusteltu keittiönurkkaus
  • Lasitettu parveke upein maisemin
  • Sauna, jonka yhteydessä kylpyhuone-WC. Lisäksi toinen erillinen WC
  • Kuivauskaappi retki- ja lasketteluvaatteiden kuivattamiseen

 

Tarjoilut ja huonepalvelu palveluksessasi

Lämminhenkinen huonepalvelumme on pyynnöstä palveluksessasi! Tilauksesta järjestämme huoneistoon niin kokouskahvit kuin aamiais-, lounas- ja illallistarjoilunkin juomineen ja ruokineen.

Lähin aamupala ja lounas tarjoillaan alakerran Ravintola Zonessa

  • Aamupalabuffet katetaan joka päivä klo 8–10
  • Lounasbuffet on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11–14

Myös Safaritalon laaja elämystarjonta on aina käytettävissäsi, ja järjestämme lähdöt lukuisiin luontoelämyksiin suoraan ulko-ovelta. Huonepalvelusta ja elämyksistä huolehtivat Ravintola Zonen ja Safaritalon henkilökunta.

 

Elämykset ja majoitus yhdestä osoitteesta – kysy lisää!

Tailored Adventures Rukapalvelu on lähtöruutusi ikimuistoiseen Rukan-lomaan. Avullamme räätälöit mieleisesi Rukan-vierailun majoitusta ja elämyksiä myöten – vaikka yhdellä soitolla.

Ota siis yhteyttä, kun haluat lisätietoa esimerkiksi huoneista, loma-aktiviteeteista, ruokailuista tai lisäpalveluista. Safaritalon asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää majoitusvaihtoehdoista ja aktiviteeteista:

 

Omaa rauhaa etsimässä? Tutustu myös Rukariutta-huoneistoihimme!

Rukan tapahtumien ytimessä vilskettä riittää, mikä sopii menevän lomalaisen pirtaan. Mikäli sen sijaan etsit perheystävällistä majoitusta omassa rauhassa, suosittelemme sinulle Rukariutan huoneistoja. On nimittäin mahdollista, että alakerran ravintolan äänet kantautuvat näihin huoneistoihin.