Rukapalvelu

Tilavien Zone-huoneistojemme sijainti Rukan keskusaukiolla lähellä Rukan rientoja ja rinteitä on ihanteellinen valinta vauhtia janoavalle: kun astut kynnyksen yli, astut keskelle Rukan tapahtumia ja palveluita!

Kaksikerroksiset, tilavat huoneistot, 90 m2

Vuodepaikkoja 8+2: Neljä kahden hengen makuuhuonetta, kaksi lisämakuupaikkaa.

Hyvin varusteltu keittiönurkkaus

Lasitettu parveke upein maisemin

Sauna, jonka yhteydessä kylpyhuone-WC.

Toinen erillinen WC.

Kuivauskaappi

Uusitut, tilavat ja hyvin varustellut huoneistot keskellä Rukaa

Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Zonen tilavat  90 m2, 8 + 2 hengen huoneistot ovat osuva valinta isommille seurueille: kaveriporukoiden vauhdikkaaseen vapaa-aikaan tai yritysten virkistäytymis- ja kokouskäyttöön. Rukan gondolihissit odottavat vain 100 metrin päässä, ja Rukan kaupat, ravintolat sekä palvelut edessäsi, kun astut Rukan keskusaukiolle. Huoneistohotellin alakerrassa viihteen tarjoaa, lomalaisten janon ja nälän sammuttaa Ravintola Zone. Aamiais- ja lounasbuffet sekä grillimenu huolehtivat siitä, että energiaa riittää! Bilekansaa virittelee kylän tunnetuin karaoke, ja tanssijalkaa vipattelee lukuisat liveillat – tavoitteena jopa 100 liveiltaa vuodessa!

Varaa Zone-huoneisto

Majoitusta keskellä Rukaa isommallekin seurueelle, yrityksille ja ryhmille

Viihtyisät Zone-huoneistot ovat kaksikerroksisia, ja kerroksista alempi on pyhitetty oleskeluun, kokoontumiseen ja hauskanpitoon. Oleskelutilojen sydän on sen pitkä pöytä, joka kerää ympärilleen niin rentoon tunnelmalliseen illanviettoon, kuin kokouksiinkin. Alakerrassa viihtyvyyden takaa oleskelutilat, saunatiloineen, sekä lasitettu parveke upein maisemin. Osa huoneistoista on yhdistettävissä pariovilla vieläkin suuremmaksi huoneistokokonaisuudeksi.

Tilauksesta toimitamme huoneistoon niin kokouskahvit kuin aamiais-, lounas- ja illallistarjoilutkin juomineen sekä toteutamme lähdöt erilaisiin luontoelämyksiin suoraan ulko-ovelta. Kysy lisää paketeista ja huoneistojen yhdistämisestä.

Rukan tapahtumien ytimessä vilskettä riittää. Mikäli sen sijaan etsit perheystävällistä majoitusta omassa rauhassa, suosittelemme sinulle Rukariutan huoneistoja. On nimittäin mahdollista, että alakerran ravintola Zonen äänet kantautuvat näihin huoneistoihin.

Omaa rauhaa etsimässä? Tutustu myös Rukariutta-huoneistoihimme!

 

Tailored Adventures Rukapalvelun Safaritalo on lähtöruutusi unelmiesi Rukan lomaan majoituksineen ja ohjelmineen. Palvelemme Rukankylän keskustassa osoitteessa Rukankyläntie 13. Vastaanottomme palvelee ma-la klo 9-17 numerossa 08 860 8600 sekä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi.