Rukapalvelu
  1. Hääjuhlat, illalliset ja muut juhlatapahtumat
  2. Ohjelmapalvelut ja elämykset
  3. Ylivoimainen este (Force Majeure)

1. Hääjuhlat, illalliset ja muut juhlatapahtumat

Varaukset

Lopullinen ja sitova henkilömäärä illallisiin ja tapahtumiin ilmoitetaan viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta, jotta voimme taata laadukkaiden raaka-aineiden saatavuuden.

Varauksen henkilöhintaan sisältyy ruoka-aineallergioiden huomioiminen, ruoat ja tarjoilut, tilan valmistelut ja lämmitys, tilankäyttö ja leiri-isäntä paikan päällä tapahtuman ajan. Hintaan ei sisälly lisäohjelmat ja elämykset taikka alkoholijuomat. Alkoholijuomat laskutetaan kulutuksen mukaan.

Tailored Adventures Rukapalvelun metsäravintolat ovat erillisiä tilausravintoloita, joihin ei voi tuoda omia juomia tai ruokatarjoiluja. Oma kokkimme suunnittelee ruokalistat paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

Maksuehdot

Juhlatilan varaus vahvistetaan maksamalla käsittelymaksu 500 € + 30 % tilaisuuden kokonaissummasta. Loppulasku erääntyy maksettavaksi viimeistään 10 vrk kuluttua tilaisuudesta. Huomautusaika 14 vrk ja viivästyskorko 11%.

Peruutusehdot

Vahvistetun varauksen peruutuksesta perimme 500€ peruutuskuluja. Varausmaksua ei palauteta mikäli vahvistettu varaus peruutetaan. Mikäli peruutus tehdään alle 1 kk ennen tilaisuutta, perimme 30 % varauksen arvosta.

Mikäli tilaisuus peruutetaan alle 14 vrk ennen tilaisuutta, perimme 100% varauksen arvosta.

2. Ohjelmapalvelut ja elämykset

Varaukset

Rukapalvelu Oy:n antama tarjous on voimassa kaksi (2) viikkoa päiväyksestä, ellei toisin mainita. Varaukset pyydetään vahvistamaan kirjallisesti (sähköposti) tai puhelimitse Rukapalvelu Oy:n myyntitoimistoon.  Vahvistuksessa tulee käydä ilmi valittu ohjelma, ajankohta ja osanottajamäärä. Menu- ja juomavalinnat samoin kuin erityisruokavaliot tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen ohjelmaa.   

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Alkoholi- ja virvoitusjuomat veloitetaan kulutuksen mukaan. Rukapalvelu Oy pidättää oikeuden kaikkiin hinnan ja ohjelman muutoksiin ennen ohjelman kirjallista vahvistusta.  

Vähintään neljä (4) vuorokautta ennen ohjelman alkua tehty henkilömäärän vähennys huomioidaan laskutuksessa. Mikäli muutoksia ohjelmaan tehdään myöhemmin kuin 48 tuntia ennen ohjelman alkamisesta, veloitamme 95 € / muutos. Asiakkaasta johtuvasta ohjelman alkamisen viivästymisestä tai ohjelman pitkittymisestä veloitamme 95 €/ ylimenevä tunti. Rukapalvelu Oy pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa kaikkien ohjelmiensa kulkua, kestoa tai reittiä. Jos asiakkaan terveydentila muuttuu ohjelman aikana tai asiakas käyttäytymisellään vaarantaa itsensä tai muut osallistujat, Rukapalvelu Oy pidättää oikeuden keskeyttää ohjelman. Rukapalvelu Oy:llä on ohjelmissaan vastuuvakuutus. Asiakkaan aiheuttaessa vahinkoa Rukapalvelun varusteisiin tai laitteisiin, Rukapalvelulla on oikeus periä 1000 euron omavastuu. Suosittelemme henkilökohtaista matkavakuutusta. 

Maksuehdot 

Maksun eräpäivä on ohjelman alkamispäivä ja maksu tulee olla suoritettuna ohjelman alkaessa.  Maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit sekä sovittaessa laskutus. Matkanjärjestäjiltä Rukapalvelu veloittaa vahvistetun ohjelman mukaiset palvelut 50 % ennakkolaskulla vahvistuksen yhteydessä. Loppulaskun eräpäivä on ohjelman alkamispäivä ja laskun tulee olla maksettuna ohjelman alkaessa. Pidätämme oikeuden käyttää tästä poikkeavia maksuehtoja, jotka neuvotellaan kussakin tapauksessa erikseen.  

Rukapalvelu perii 15 €/hlö koordinointimaksun järjestämistään kokous-, majoitus- ym. palveluista, jos palvelukokonaisuuteen ei sisälly Rukapalvelun ohjelmia tai majoitusta. Rukapalvelu Oy veloittaa 10% laskutuslisän muiden anniskelupaikkojen alkoholi- ja virvoitusjuomien kokonaissummasta, ellei juomia makseta paikan päällä. Tämä ei kuitenkaan koske seuraavia anniskelutiloja: Daza, Korsu, Kammi, Pohjanseita, Metsäkylpylä, Pohjantähti, Vuosselin leiri tai Ravintola Zone. 

Peruutusehdot

Yli kuusi (6) viikkoa ennen ohjelmaa/matkaaVeloitukseton
Alle kuusi (6) viikkoa mutta yli neljä (4) viikkoa ennen ohjelmaa/matkaa10 % varauksen kokonaisarvosta
Alle neljä (4) viikkoa mutta yli kaksi (2) viikkoa ennen ohjelmaa/matkaa25 % varauksen kokonaisarvosta 
Alle kaksi (2) viikkoa mutta yli 2 vuorokautta (48h) ennen matkaa50 % varauksen kokonaisarvosta 
Kaksi vuorokautta (48h) ennen matkaa100 % varauksen kokonaisarvosta

 Lisäksi peruutuskuluina peritään jo mahdollisesti muodostuneet kulut.  

Ylivoimainen este (Force Majeure)

Tailored Adventures Rukapalvelu Oy voi lykätä velvoitteidensa täyttämistä, mikäli suoritus estyy tulipalon, työseisauksen, sodan, tuonti- tai vientikiellon, luonnonmullistuksen, yleisen liikenteen tai energiajakelun keskeytyksen tai muun seikan takia, johon osapuolet eivät voi vaikuttaa.

Edellä mainittuja syitä sovelletaan myös alihankkijoihin. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan myös alihankkijan konkurssi. Mikäli asiakkaan matka peruuntuu yllä mainittujen ylivoimaisen esteen vuoksi, Rukapalvelulla on oikeus periä peruutuksesta aiheutuneet kulut.