Rukapalvelu
  1. Hääjuhlat, illalliset ja muut tapahtumat
  2. Ohjelmapalvelut ja elämykset
  3. Huoneistot ja huoneet

1. Hääjuhlat, illalliset ja muut tapahtumat

Varaukset

Lopullinen ja sitova henkilömäärä illallisiin ja tapahtumiin ilmoitetaan viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta, jotta voimme taata laadukkaiden raaka-aineiden saatavuuden.

Varauksen henkilöhintaan sisältyy ruoka-aineallergioiden huomioiminen, ruoat ja tarjoilut, tilan valmistelut ja lämmitys, tilankäyttö ja leiri-isäntä paikan päällä tapahtuman ajan. Hintaan ei sisälly lisäohjelmat ja elämykset taikka alkoholijuomat. Alkoholijuomat laskutetaan kulutuksen mukaan.

Tailored Adventures Rukapalvelun metsäravintolat ovat erillisiä tilausravintoloita, joihin ei voi tuoda omia juomia tai ruokatarjoiluja. Oma kokkimme suunnittelee ruokalistat paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

Maksuehdot

Juhlatilan varaus vahvistetaan maksamalla käsittelymaksu 500 € + 30 % tilaisuuden kokonaissummasta. Loppulasku erääntyy maksettavaksi viimeistään 10 vrk kuluttua tilaisuudesta. Huomautusaika 14 vrk ja viivästyskorko 11%.

Peruutusehdot

Vahvistetun varauksen peruutuksesta perimme 500€ peruutuskuluja. Varausmaksua ei palauteta mikäli vahvistettu varaus peruutetaan. Mikäli peruutus tehdään alle 1 kk ennen tilaisuutta, perimme 30 % varauksen arvosta.

Mikäli tilaisuus peruutetaan alle 14 vrk ennen tilaisuutta, perimme 100% varauksen arvosta.

2. Ohjelmapalvelut ja elämykset

Varaukset

Rukapalvelu Oy:n antama tarjous on voimassa kaksi (2) viikkoa päiväyksestä, ellei toisin mainita. Varaukset pyydetään vahvistamaan kirjallisesti (sähköposti) tai puhelimitse Rukapalvelu Oy:n myyntitoimistoon.  Vahvistuksessa tulee käydä ilmi valittu ohjelma, ajankohta ja osanottajamäärä. Menu- ja juomavalinnat samoin kuin erityisruokavaliot tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen ohjelmaa.   

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Alkoholi- ja virvoitusjuomat veloitetaan kulutuksen mukaan. Rukapalvelu Oy pidättää oikeuden kaikkiin hinnan ja ohjelman muutoksiin ennen ohjelman kirjallista vahvistusta.  

Vähintään neljä (4) vuorokautta ennen ohjelman alkua tehty henkilömäärän vähennys huomioidaan laskutuksessa. Mikäli muutoksia ohjelmaan tehdään myöhemmin kuin 48 tuntia ennen ohjelman alkamisesta, veloitamme 95 € / muutos. Asiakkaasta johtuvasta ohjelman alkamisen viivästymisestä tai ohjelman pitkittymisestä veloitamme 95 €/ ylimenevä tunti. Rukapalvelu Oy pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa kaikkien ohjelmiensa kulkua, kestoa tai reittiä. Jos asiakkaan terveydentila muuttuu ohjelman aikana tai asiakas käyttäytymisellään vaarantaa itsensä tai muut osallistujat, Rukapalvelu Oy pidättää oikeuden keskeyttää ohjelman. Rukapalvelu Oy:llä on ohjelmissaan vastuuvakuutus. Asiakkaan aiheuttaessa vahinkoa Rukapalvelun varusteisiin tai laitteisiin, Rukapalvelulla on oikeus periä 1000 euron omavastuu. Suosittelemme henkilökohtaista matkavakuutusta. 

Maksuehdot 

Maksun eräpäivä on ohjelman alkamispäivä ja maksu tulee olla suoritettuna ohjelman alkaessa.  Maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit sekä sovittaessa laskutus. Matkanjärjestäjiltä Rukapalvelu veloittaa vahvistetun ohjelman mukaiset palvelut 50 % ennakkolaskulla vahvistuksen yhteydessä. Loppulaskun eräpäivä on ohjelman alkamispäivä ja laskun tulee olla maksettuna ohjelman alkaessa. Pidätämme oikeuden käyttää tästä poikkeavia maksuehtoja, jotka neuvotellaan kussakin tapauksessa erikseen.  

Rukapalvelu perii 15 €/hlö koordinointimaksun järjestämistään kokous-, majoitus- ym. palveluista, jos palvelukokonaisuuteen ei sisälly Rukapalvelun ohjelmia tai majoitusta. Rukapalvelu Oy veloittaa 10% laskutuslisän muiden anniskelupaikkojen alkoholi- ja virvoitusjuomien kokonaissummasta, ellei juomia makseta paikan päällä. Tämä ei kuitenkaan koske seuraavia anniskelutiloja: Daza, Korsu, Kammi, Pohjanseita, Metsäkylpylä, Pohjantähti, Vuosselin leiri tai Ravintola Zone. 

Peruutusehdot

Yli kuusi (6) viikkoa ennen ohjelmaa/matkaaVeloitukseton
Alle kuusi (6) viikkoa mutta yli neljä (4) viikkoa ennen ohjelmaa/matkaa10 % varauksen kokonaisarvosta
Alle neljä (4) viikkoa mutta yli kaksi (2) viikkoa ennen ohjelmaa/matkaa25 % varauksen kokonaisarvosta 
Alle kaksi (2) viikkoa mutta yli 2 vuorokautta (48h) ennen matkaa50 % varauksen kokonaisarvosta 
Kaksi vuorokautta (48h) ennen matkaa100 % varauksen kokonaisarvosta

 Lisäksi peruutuskuluina peritään jo mahdollisesti muodostuneet kulut.  

Ylivoimainen este (Force Majeure)

Tailored Adventures Rukapalvelu Oy voi lykätä velvoitteidensa täyttämistä, mikäli suoritus estyy tulipalon, työseisauksen, sodan, tuonti- tai vientikiellon, luonnonmullistuksen, yleisen liikenteen tai energiajakelun keskeytyksen tai muun seikan takia, johon osapuolet eivät voi vaikuttaa.

Edellä mainittuja syitä sovelletaan myös alihankkijoihin. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan myös alihankkijan konkurssi. Mikäli asiakkaan matka peruuntuu yllä mainittujen ylivoimaisen esteen vuoksi, Rukapalvelulla on oikeus periä peruutuksesta aiheutuneet kulut. 

3. Huoneistot ja huoneet


Varaus- ja peruutusehdot koskevat seuraavia Rukapalvelu Oy:n myymiä majoituskohteita:


Arctic Zone Apartments, Rukariutta Apartments ja Hotel Arctic Zone


Näitä ehtoja sovelletaan Rukapalvelu Oy:n majoitusvarauksiin asiakkaan tehtyä varauksen majoituskohteeseen. Varaus on molempia osapuolia sitova, kun myyjä on toimittanut varaajalle varausvahvistuksen sähköpostitse.


Varauksen maksaminen


• Ennakkomaksu 30 % majoituksen hinnasta veloitetaan varauksen tekemisen yhteydessä.
• Loppusuoritus majoituksesta erääntyy maksettavaksi 28 vrk ennen varauksen alkua. Loppulasku lähetetään varausvahvistuksen yhteydessä.
• Jos varaaminen tapahtuu alle 28 vrk majoituksen alkamisesta, veloitetaan majoituksen koko hinta välittömästi.


Peruutusehdot


Varauksen peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti sähköpostilla tai puhelimitse myyjälle. Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle. Muutokset ja peruutukset (osa tai kaikki huoneistoista) Rukapalvelun majoitusvarauksiin ovat mahdollisia seuraavasti:


• Varaamme oikeuden periä 46 € kaikista peruutuksista käsittelykuluina.
• Palautamme loppuosan ennakkomaksusta, jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen majoituksen alkua.
• Peruutuksista, jotka tapahtuvat myöhemmin kuin 28 vrk ennen majoituksen alkua, pidätämme/perimme ennakkomaksun.
• Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen majoituksen alkua, perimme koko varauksen hinnan.

Sairaustapaukset
• Sairaustapauksissa on esitettävä lääkärintodistus, jolloin veloitamme peruutuksesta 46 € käsittelykuluja ja majoituksen keskeytyessä jo käytetystä majoituksesta.

Myyjän oikeus perua varaus
• Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi myyjä perua varauksen. Tällöin asiakas saa myyjälle maksamansa maksun kokonaisuudessaan takaisin.
• Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus, mikäli varaaja ei ole maksanut loppulaskua eräpäivään mennessä.

Majoitusvuorokausi

Alkaa tulopäivänä kello 16.00 ja päättyy lähtöpäivänä kello 12.00.


Siivous

Huoneiston/huoneen vuokraan sisältyvät huoneiston/huoneen käyttöoikeus, liinavaatteet, pyyhkeet ja huoneistoissa perusastiasto. Huoneistojen loppusiivous ei sisällä astioiden pesua eikä roskien vientiä. Asiakkaiden tulee huolehtia astioiden pesusta ja järjestämisestä kaappiin sekä roskisten tyhjennyksestä ennen lähtöään (tekemättä jättämisestä veloitetaan lisämaksu jälkikäteen).