Rukapalvelu

Varaus on molempia osapuolia sitova, kun myyjä on vahvistanut varauksen kirjallisesti.

MAJOITUS

Varauksen maksaminen


• Ennakkomaksu 30 % majoituksen hinnasta veloitetaan varauksen tekemisen yhteydessä.
• Loppusuoritus majoituksesta erääntyy maksettavaksi 28 vrk ennen varauksen alkua.
• Jos varaaminen tapahtuu alle 28 rk majoituksen alkamisesta, veloitetaan majoituksen koko hinta.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäiselle huoneen varaava on vastuussa varauksesta sekä huoneessa/huoneistossa majoittuvista henkilöistä.


Peruutusehdot

Muutokset ja peruutukset, koskien osaa tai kaikkia jo varattuja huoneita/huoneistoja, ovat mahdollisia seuraavasti:

  • Perimme 46 € kaikista peruutuksista käsittelykuluina.
  • Palautamme loppuosan 30 %:n ennakkomaksusta, jos peruutus tapahtuu viimeistään 28 vrk ennen majoituksen alkua. 
  • Peruutuksista, jotka tapahtuvat myöhemmin kuin 28 vrk ennen majoituksen alkua, pidätämme/perimme 30 % ennakkomaksun.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen majoituksen alkua, perimme 100 % varauksen arvosta.
  • Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle. Mikäli laskua ei ole maksumuistutuksesta /-muistutuksista huolimatta maksettu, siirrämme laskun perimisen perintätoimistolle ja asiakas on velvollinen hoitamaan myös perinnästä aiheutuvat kulut.

Varauksen peruutus tulee aina tehdä sähköpostitse myyjälle.

Sairaustapaukset:

  • Rukapalvelu ei veloita peruutusmaksuja asiakkaan vakavan sairauden, onnettomuuden tai hänen läheisensa kuoleman tapauksessa. Sairaustapauksissa on esitettävä lääkärintodistus, jolloin veloitamme peruutuksesta sekä 46 € käsittelykuluja että majoituksen keskeytyessä jo käytetystä majoituksesta aiheutuneet kulut.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

JUHLATAPAHTUMAT

Hääjuhlat, illalliset ja muut juhlatapahtumat

Varaukset:

Lopullinen, sitova henkilömäärä illallisiin ja tapahtumiin sekä ruokarajoitteet ilmoitetaan viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta, jotta voimme taata laadukkaiden raaka-aineiden saatavuuden.

Varauksen henkilöhintaan sisältyy ruoka-aineallergioiden huomioiminen, ruoat ja tarjoilut. Hintaan ei sisälly lisäohjelmat ja elämykset taikka alkoholijuomat ellei toisin sovittu. Alkoholijuomat laskutetaan kulutuksen mukaan.

Tailored Adventures Rukapalvelun metsäravintolat ovat erillisiä tilausravintoloita, joissa on A-oikeudet. Tämän vuoksi niihin ei ole sallittua tuoda omia juomia tai ruokatarjoiluja.

Maksuehdot:

Juhlatilan varaus vahvistetaan maksamalla 30 % tilaisuuden kokonaissummasta. Loppulasku erääntyy maksettavaksi 7 vrk ennen tilaisuutta. Huomautusaika on 14 vrk ja viivästyskorko 11 %.

OHJELMAPALVELUT JA ELÄMYKSET

Varaukset:

Rukapalvelu Oy:n antama tarjous on voimassa kaksi (2) viikkoa päiväyksestä, ellei toisin mainita. Varaukset pyydetään vahvistamaan sähköpostitse Rukapalvelu Oy:n myyntitoimistoon.  Vahvistuksessa tulee käydä ilmi valittu ohjelma, ajankohta ja osanottajamäärä. Menu- ja juomavalinnat samoin kuin erityisruokavaliot tulee ilmoittaa viimeistään 7 vrk ennen ohjelmaa.   

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Alkoholi- ja virvoitusjuomat veloitetaan kulutuksen mukaan. Rukapalvelu Oy pidättää oikeuden kaikkiin hinnan ja ohjelman muutoksiin ennen ohjelman kirjallista vahvistusta.  

Vähintään neljä (4) vuorokautta ennen ohjelman alkua tehty henkilömäärän vähennys huomioidaan laskutuksessa. Rukapalvelu Oy pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa kaikkien ohjelmiensa kulkua, kestoa tai reittiä. Jos asiakkaan terveydentila muuttuu ohjelman aikana tai asiakas käyttäytymisellään vaarantaa itsensä tai muut osallistujat, Rukapalvelu Oy pidättää oikeuden keskeyttää ohjelman. Rukapalvelu Oy:llä on ohjelmissaan vastuuvakuutus. Asiakkaan aiheuttaessa vahinkoa Rukapalvelun varusteisiin tai laitteisiin, Rukapalvelulla on oikeus periä 1000 euron omavastuu.

Maksuehdot:

Maksun eräpäivä on ohjelman alkamispäivä ja maksu tulee olla suoritettuna ohjelman alkaessa.  Maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit sekä sovittaessa laskutus. 

Matkanjärjestäjät ja ryhmät

Varaus katsotaan vahvistetuksi, kun Rukapalvelu Oy on kirjallisesti vahvistanut sen. 
Majoitus- ja ohjelmapaketit on vahvistettava viimeistään 45 vrk ennen majoituksen/ohjelman alkamista. Laskutamme palvelut vahvistuksen jälkeen. 

Ryhmävarauksissa Rukapalvelu veloittaa 30 % vahvistetun ohjelman mukaisista palveluista ennakkolaskulla vahvistuksen yhteydessä. Loppulaskun eräpäivä on ohjelman alkamispäivä ja laskun tulee olla maksettuna ohjelman alkaessa 

Pidätämme oikeuden käyttää näistä poikkeavia maksuehtoja, jotka neuvotellaan kussakin tapauksessa erikseen.  

Juhlatapahtumien, ohjelmapalvelujen sekä elämyksien peruutusehdot:

  • 28 – 22 vrk ennen tapahtumaa/ohjelmaa/matkaa: veloitamme 30 % varauksen kokonaisarvosta
  • 21 – 0 vrk ennen tapahtumaa/ohjelmaa/matkaa: veloitamme 100 % varauksen kokonaisarvosta

Lisäksi peruutuskuluina peritään jo mahdollisesti muodostuneet kulut.  
Varauksen peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

Matkavakuutus

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten.

Ylivoimainen este (force majeure)

Tailored Adventures Rukapalvelu Oy voi lykätä velvoitteidensa täyttämistä, mikäli suoritus estyy tulipalon, työseisauksen, sodan, tuonti- tai vientikiellon, luonnonmullistuksen, yleisen liikenteen tai energiajakelun keskeytyksen tai muun seikan takia, johon osapuolet eivät voi vaikuttaa.

Edellä mainittuja syitä sovelletaan myös alihankkijoihin. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan myös alihankkijan konkurssi. Mikäli asiakkaan matka peruuntuu yllä mainittujen ylivoimaisen esteen vuoksi, Rukapalvelulla on oikeus periä peruutuksesta aiheutuneet kulut.