Rukapalvelu

Rukapalvelun monipuoliset elämyspuitteet ja ainutlaatuiset tilat Kuusamon erämaaluonnon keskellä tarjoavat erinomaisen ympäristön huippuluokan ryhmä- ja yritystilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten perhetapahtuma, asiakastilaisuus, kokousjärjestelyt tai muu kokonaisuus, on tapahtuma Kuusamon luonnon keskellä aina ainutkertainen elämys.

Erämaan tilausravintolat Kuusamossa

Monipuolisten ympärivuotisten ohjelmien, kattavien majoitusvaihtoehtojen ja Rukan kokouskeskuksen ansiosta löydätte meiltä varmasti kaiken tarvitsemanne. Rukapalvelun omat kokouspaketit sisältävät sisältävät kaiken majoituksista ja ruokailuista kokous ja tapahtumatiloihin sekä -välineisiin, ja monipuolisiin oheisohjelmiin.

Tarvittaessa järjestämme kuljetukset vaikka toimistonne ovelta aina Rukalle asti!

Sielukas tunnelma, huikeat tapahtumaympäristöt ja metsäkylpylät

Petäjävaaran Kammi

Petäjävaaran Kammi on Petäjälammen rannalla, keskellä Petäjävaaran korpimetsää sijaitseva, unohtumattomien elämysten ohjelma- ja ruokailupaikka. Järjestämme ympärivuotisesti illallisia, juhlia, pikkujouluaterioita ja muita tapahtumia Rukapalvelun Kammilla. Petäjävaaran Kammi – Metsäleiri, savusauna ja Suomen romanttisin ravintola ”Maailman romanttisimmaksi ravintolaksi” vuonna 2010 valitun Petäjävaaran Kammin päärakennus sijaitsee osittain maan alla. Sen takaseinänä toimivaan peruskallioon sytytettävät sadat tuikut, takkatuli ja

Sielukas Pohjanseita

Pohjanseidan eräleirin alue Kuusamossa on kokonaisuus vailla vertaansa. Lähellä Rukaa, Kuusamon kaupunkia ja Kuusamon lentokenttää sijaitsevan Pohjanseidan erityinen tunnelma ja puitteet muodostavat kokonaisuuden joka taipuu monenlaiseen tapahtumaan. Seidan alue on vuonna 1998 rakennettu Kuusamon ensimmäisten asuttajien asuinsijoille ja paikalla on aivan erityinen tunnelmansa.