Rukapalvelu

Shamanistista suomenuskon perintöämme kunnioittava leirialue tarjoaa monenlaista katseltavaa ja ihasteltavaa. Seita on myös illallispaikkana ainutlaatuinen lajissaan, muiden alueen nähtävyyksien ohella. Tämänlaista paikkaa löydät harvoin mistään muualta.


Pohjanseidan eräleirin alue Kuusamossa on kokonaisuus vailla vertaansa. Lähellä Rukaa, Kuusamon kaupunkia ja Kuusamon lentokenttää sijaitsevan Pohjanseidan erityinen tunnelma ja puitteet muodostavat kokonaisuuden joka taipuu monenlaiseen tapahtumaan.

Seidan alue on vuonna 1998 rakennettu Kuusamon ensimmäisten asuttajien asuinsijoille ja paikalla on aivan erityinen tunnelmansa. Pohjanseidan erämaaravintola sijaitsee osittain maan alla. Sen takaseinänä toimivaan kiviseinään sytytettävät sadat tuikut, takkatuli ja savuntuoksu saavat aikaan ainutlaatuisen mystisen tunnelman.

Kruununjalokivemme, Seidan Metsäkylpylä, on Rukapalvelun isän, Jokke Kämäräisen rohkean visionäärinen luomistuote, jossa kolme erilaista saunaa hemmottelee sielua ja ruumista ikiaikaista saunaperinnettämme kunnioittaen.

Tutustu myös Petäjävaarassa sijaitsevan toisen eräleirimme, Kammin upeaan tunnelmaan.