Rukapalvelu

”Maailman romanttisimmaksi ravintolaksi” vuonna 2010 valitun Petäjävaaran Kammin päärakennus sijaitsee osittain maan alla. Sen takaseinänä toimivaan peruskallioon sytytettävät sadat tuikut, takkatuli ja savuntuoksu saavat aikaan ainutlaatuisen mystisen tunnelman.


Petäjävaaran Kammi on Petäjälammen rannalla, keskellä Petäjävaaran korpimetsää sijaitseva, unohtumattomien elämysten ohjelma- ja ruokailupaikka. Järjestämme Kammilla ympärivuotisesti illallisia, juhlia, pikkujouluaterioita ja muita tapahtumia.

Petäjävaaran Kammin alueelta löytyy suomalainen savusauna, päärakennus Kammin pitkä ruokasali, Pikku-Kammi, iso laavu rakovalkealle, autenttiset majoitusaitat elämyksenjanoisille ja yksityinen ranta kalastus- ja avantomahdollisuuksineen. Kammilla vesi kannetaan saunojille kirkkaasta Petäjälammesta ja naisten ja miesten erilliset wc-tilat ekologisine kompostikäymälöineen sijaitsevat puulla lämmitettävässä erillisrakennuksessa.

Kammilla vietetään kiireettömästi aikaa menneiden aikojen tunnelmissa. Alueella on varsin monipuolinen eläimistö ja kasvisto. Talvella voi nähdä suden jälkiä ja loppukesästä poimia marjoja. Porot vierailevat usein Kammin läheisyydessä ja ympäri vuoden linnut pitävät omaa konserttiaan. Kammin pihapiiri on oivallinen ympäristö monenlaisten ohjelmien järjestämiseen, erätaitojen opetteluun ja ympärivuotisiin elämyksiin. Petäjävaaran Kammilla onkin vietetty unohtumattomia erähenkisiä hääjuhlia sekä ryhmien elämys-, hyvinvointi-, tyhy- ja tykypäiviä ruokailun, saunan ja leikkimielisten ohjelmien kera, niin kesä-, kuin talviaikaan.

Eräruokailun ja savusaunan lisäksi on mahdollista toteuttaa räätälöityjä aktiviteettikokonaisuuksia, kuten moottorikelkkailua, luontoretkiä ja mönkijäsafareita. Savusaunan lempeistä löylyistä pääsee kesällä pulahtamaan Petäjälampeen ja talvella avantoon.

Täällä vietät taatusti unohtumattoman hetken omiesi kanssa!

Tutustu myös Kuusamossa sijaitsevan Pohjanseidan eräleiriin ja Metsäkylpylään.