Rukapalvelu

Petäjävaaran Kammi on Petäjälammen rannalla, keskellä Petäjävaaran korpimetsää sijaitseva, unohtumattomien elämysten ohjelma- ja ruokailupaikka. Järjestämme ympärivuotisesti illallisia, juhlia, pikkujouluaterioita ja muita tapahtumia Rukapalvelun Kammilla.

Petäjävaaran Kammi – Metsäleiri, savusauna ja Suomen romanttisin ravintola

”Maailman romanttisimmaksi ravintolaksi” vuonna 2010 valitun Petäjävaaran Kammin päärakennus sijaitsee osittain maan alla. Sen takaseinänä toimivaan peruskallioon sytytettävät sadat tuikut, takkatuli ja savuntuoksu saavat aikaan ainutlaatuisen mystisen tunnelman. Kammilla vietetään kiireettömästi aikaa menneiden aikojen tunnelmissa. Alueella on varsin monipuolinen eläimistö ja kasvisto. Talvella voi nähdä suden jälkiä ja loppukesästä poimia marjoja. Porot vierailevat usein Kammin läheisyydessä ja ympäri vuoden linnut pitävät omaa konserttiaan.

Petäjävaaran Kammin alueelta löytyy suomalainen savusauna, päärakennus Kammin pitkä ruokasali, Pikku-Kammi, iso laavu rakovalkealle, autenttiset majoitusaitat elämyksenjanoisille ja yksityinen ranta kalastus- ja avantomahdollisuuksineen. Kammilla vesi kannetaan saunojille kirkkaasta Petäjälammesta ja naisten ja miesten erilliset wc-tilat ekologisine kompostikäymälöineen sijaitsevat puulla lämmitettävässä erillisrakennuksessa.

Kammin pihapiiri on oivallinen ympäristö monenlaisten ohjelmien järjestämiseen, erätaitojen opetteluun ja ympärivuotisiin elämyksiin. Petäjävaaran Kammilla onkin vietetty unohtumattomia erähenkisiä hääjuhlia sekä ryhmien elämys-, hyvintoivinti-, tyhy- ja tykypäiviä ruokailun, saunan ja leikkimielisten ohjelmien kera, niin kesä-, kuin talviaikaan.

Täällä vietät taatusti unohtumattoman hetken omiesi kanssa!

Tutustu alta myös Kuusamossa sijaitsevan Pohjanseidan eräleirin ja Metsäkylpylän alueeseen.

sales@rukapalvelu.fi