Rukapalvelu

Kun Rukapalvelu aloitti toimintansa vuonna 1987 havaitsi perustajamme Jokke Kämäräinen, että koskenlasku on yksi Kuusamon hienoimmista elämyksistä. Vuodesta 1988 lähtien olemmekin vieneet matkailijoita kokemaan Oulankajoen sykähdyttävät kuohut ja kauniina virtaavat vedet upeissa kansallispuistomaisemissa.

Lähde mukaan retkellemme ja anna meidän viedä sinut kokemaan jotakin ainutlaatuista pohjoisen luonnossa, suositun Karhunkierrosvaellusreitin maisemissa.

Järjestämme ohjattuja koskenlaskuretkiä, joille voit varata oman paikkasi alla olevan linkin kautta ja halutessasi järjestämme oman koskenlaskuelämyksen myös sinulle ja ryhmällesi.

Varaa paikkasi mukaan unohtumattomaan elämykseen!

Varaa koskenlaskuelämyksesi meiltä

Yritysten Koskenlaskukilpailu Kitkajoella 19.-20.8.2021

Elokuussa 2021 järjestettävässä, jo perinteeksi muodostuneessa Yritysten Koskenlaskukilpailussa yritysryhmät kisailevat keskenään Kitkajoen uljaimpien koskien kuohuissa Kuusamossa. Tule melomaan työporukkasi tai vaikka asiakasryhmäsi kanssa Suomen kuvauksellisimman ja yhdeksi kauneimmiksi luontokohteiksi lukeutuvan Myllykosken halki kohti Suomen legendaarisimman yrityskisan voittoa. Pääset kokemaan vapaana virtaavan kosken kuohut henkeäsalpaavan kauniin Kitkajoen ympäristössä.