Rukapalvelu

Pikkujoulut ovat monen yrityksen ja ystäväporukan loppuvuoden juhlien kohokohta. Anna meidän järjestää porukallesi unohtumaton yhteinen elämys Kuusamossa!

Alkuruoka

Silliä ja Kuusamon savumuikkua vadilla, graavilohi, smetanaa ja punasipulia, poropatee, peritneinen rosolli ja punajuurivaahtoa, metsäsienisalaatti, lohi-caesarsalaatti, vihersalaatti, joululimppu, paikallisen leipomon ohjarieskaa, Kuusamon savujuustoa ja levite

Pääruoka

Perinteinen joulukinkku ja Zonen sinappia, kermainen pippurikastike, keitetyt perunat, haudutetut luumut ja herneet, keitetyt perunat, laatikot (porkkana- lanttu ja bataattilaatikko)

Jälkiruoka

Jouluinen luumurahka, pipareita ja aurajuustoa, kahvi tai tee

Hinta:
Pikkujoulut Pohjanseidan hirsiravintolassa tai Petäjävaaran Kammilla, 130 eur/hlö (sis. alv.)
Pikkujoulumenu ja savusauna, 190 eur/hlö (sis. alv) .

Lataa tästä pikkujouluesite.

Pikkujouluohjelma Pohjanseidalla tai Petäjävaaran Kammilla

Autamme sinua toteuttamaan unohtumattomat pikkujoulut, joita muistellaan pitkään.

Pohjanseidan pikkujouluillalliseen sisältyy juhlamenu omalle ryhmälle idyllisessä Pohjanseidan Metsäkylpylässä tai Pohjanseidan hirsiravintolassa. Hirsiravintolan isännän huolehtii juhlan aikana ravintolan kynttilöin ja takkatulella valaistusta tunnelmasta. Hintaan sisältyy myös tilavuokra sekä loppusiivous.

Juhlatilamme sijaitsee luonnon keskellä tilausravintoloina toimivissa eräleireissämme. Pikkujoulumenu järjestetään joko annostarjoiluna pöytiin tai vatitarjoiluna Metsäkylpylässä, allergiat huomioiden. Juomat veloitetaan kulutuksen mukaan ja laskutetaan jälkikäteen. Ilmoitathan lopullisen ja sitovan henkilömäärän viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta jotta voimme taata laadukkaiden raaka-aineiden saatavuuden.

Pienemmille ryhmille (ryhmäkoko alle 20 henkilöä) suosittelemme illallista ja 3 saunan löylyjä Metsäkylpylän hellässä hoivassa. Tällöin pikkujoulumenu järjestetään vatitarjoiluna seurueelle. Hintaan sisältyy myös löylyt metsäkylpylän puolella.

Suuremmille ryhmille (ryhmäkoko yli 20 henkilöä) antaa Pohjanseidan hirsiravintola loistavat puitteet rennolle juhlaillalle. Tällöin pikkujoulumenu järjestetään joko pöytätarjoiluna tai vatitarjoiluna. Metsäkylpylän saunat ovat lämmitettävissä seurueelle lisähinnasta.