Rukapalvelu

Pikkujoulut ovat monen yrityksen ja ystäväporukan loppuvuoden juhlien kohokohta. Anna meidän järjestää porukallesi unohtumaton yhteinen elämys Kuusamossa!

Alkuruoka

Sillivati, graavilohi, Kuusamolainen muikkurosolli, rosolli (ilman kalaa), metsäsienisalaatti, vihreä salaatti, joululimppu, savujuusto ja levite

Pääruoka

Perinteinen joulukinkku ja Hannan sinappi, kermainen kastike, keitetyt perunat, haudutetut luumut ja herneet, laatikot (porkkana- lanttu ja perunalaatikko)

Jälkiruoka

Jouluinen luumurahka (piparkakku+luumu), sekä kahvi tai tee

Hinta:
Metsäkylpylän löylyt ja pikkujoulumenu 6-20 henkilöä, 120 eur/hlö (sis. alv.)
Pikkujoulut Pohjanseidan hirsiravintolassa 20-120 henkilöä (Pohjanseidan hirsiravintola, Kammi, Datsa ), 110 eur/hlö (sis. alv) + Metsäkylpylän kolmen saunan löylyt 29 eur/hlö (sis. alv).

Lataa tästä pikkujouluesite.

Pikkujouluohjelma Pohjanseidalla tai Petäjävaaran Kammilla

Autamme sinua toteuttamaan unohtumattomat pikkujoulut, joita muistellaan pitkään.

Pohjanseidan pikkujouluillalliseen sisältyy juhlamenu omalle ryhmälle idyllisessä Pohjanseidan Metsäkylpylässä tai Pohjanseidan hirsiravintolassa. Hirsiravintolan isännän huolehtii juhlan aikana ravintolan kynttilöin ja takkatulella valaistusta tunnelmasta. Hintaan sisältyy myös tilavuokra sekä loppusiivous.

Juhlatilamme sijaitsee luonnon keskellä tilausravintoloina toimivissa eräleireissämme. Pikkujoulumenu järjestetään joko annostarjoiluna pöytiin tai vatitarjoiluna Metsäkylpylässä, allergiat huomioiden. Juomat veloitetaan kulutuksen mukaan ja laskutetaan jälkikäteen. Ilmoitathan lopullisen ja sitovan henkilömäärän viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta jotta voimme taata laadukkaiden raaka-aineiden saatavuuden.

Pienemmille ryhmille (ryhmäkoko alle 20 henkilöä) suosittelemme illallista ja 3 saunan löylyjä Metsäkylpylän hellässä hoivassa. Tällöin pikkujoulumenu järjestetään vatitarjoiluna seurueelle. Hintaan sisältyy myös löylyt metsäkylpylän puolella.

Suuremmille ryhmille (ryhmäkoko yli 20 henkilöä) antaa Pohjanseidan hirsiravintola loistavat puitteet rennolle juhlaillalle. Tällöin pikkujoulumenu järjestetään joko pöytätarjoiluna tai vatitarjoiluna. Metsäkylpylän saunat ovat lämmitettävissä seurueelle lisähinnasta.