Rukapalvelu

Parhaat elämykset syntyvät lähellä luontoa. Luonnon keskellä sijaitsevissa upeissa Metsäravintoloissamme järjestämme ryhmällesi upean yksityisen tapahtuman huolehtien erittäin maistuvasta ruoasta ja innostavasta ohjelmasta, tunnelmasta tinkimättä!

Rukapalvelun monipuolinen elämystarjonta ja ainutlaatuiset tilat Kuusamon erämaaluonnon keskellä tarjoavat erinomaisen ympäristön huippuluokan ryhmä- ja yritystilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten perhetapahtuma, asiakastilaisuus, kokousjärjestelyt, polttarit tai muu kokonaisuus, on tapahtuma Kuusamon luonnon keskellä aina ainutkertainen elämys. Tapahtumakokonaisuudet järjestämme kolmen vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla.

Muodosta elämyksistämme tapahtumasi ohjelma majoituksineen, tai hyödynnä valmiit pakettimme alta, varaa käyttöösi tilava ja yksityinen metsäravintola. Unohtumaton juhlatilaisuus metsäravintolassa, menu ja vinkit meiltä!

Kysy meiltä hemmottelupakettia, aktiiviteettipakettia tai vaikka saunabussia & saunamaailmaa!

sales@rukapalvelu.fi


Asiakas-, kokous- tai koulutustilaisuus

Kuusamon erämaaluonnon keskellä on ainutkertainen elämys. Monipuoliset ympärivuotiset ohjelmat ja Rukan Kokouskeskuksen ja muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yritystilaisuuksiin. Räätälöidyt Rukapalvelun kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemanne – majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin. Mikäpä rentouttaisi kokouspäivän tai moottorikelkkasafarin jälkeen paremmin kuin sauna ja hyvä ateria. Saunan lempeät löylyt ja mahtava ateria Kuusamon villeistä herkuista viimeistelee päivän. Tarvittaessa järjestämme kuljetukset vaikka toimistonne ovelta aina Rukalle asti!

Virkistyspäivät & polttarit

Me Rukapalvelussa suunnittelemme yrityksesi tai ryhmäsi virkistyspäivän ympärille tarvittaessa kokonaisuuden majoituksineen, ruokailuineen, kokoustiloineen ja kuljetuksineen, tai huolehdimme haluamastasi tapahtumaosiosta. Ohjelmat ovat aina tehty yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksenne toiveet, tarpeet ja erityispiirteet. Tavoitteemme on tehdä valmistelutyö yritykselle mahdollisimman helpoksi.