Rukapalvelu

Parhaat elämykset syntyvät lähellä luontoa. Luonnon keskellä sijaitsevissa upeissa Metsäravintoloissamme järjestämme ryhmällesi upean yksityisen tapahtuman huolehtien riittävän väljästä istumajärjestelystä suuremmallekin porukalle, ajan mukaisesta turvallisuudesta, erittäin maistuvasta ruoasta ja innostavasta ohjelmasta, tunnelmasta tinkimättä!

Oli kyseessä sitten minkälainen ryhmälle järjestetty kokonaisuus, on tapahtuma Kuusamon erämaaluonnon keskellä taatusti unohtumaton kokemus kaikille osallistujille.

Monipuolisten ympärivuotisten ohjelmien, Rukan Kokouskeskuksen sekä muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yksityistilaisuuksiin. Rukapalvelun räätälöidyt kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemanne majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin.

Tapahtumakokonaisuudet järjestämme kolmen vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla.

sales@rukapalvelu.fi


Muodosta elämyksistämme tapahtumasi ohjelma.

Varaa käyttöösi tilava ja yksityinen metsäravintola.

Pyydä meiltä lisäpalveluita, kuten majoitusta ja kuljetuspalveluita.

Juhlatilaisuus metsäravintolassa, menu ja vinkit.

Kokoukset ja tapahtumat

Asiakas-, kokous- tai koulutustilaisuus Kuusamon erämaaluonnon keskellä on ainutkertainen elämys. Monipuoliset ympärivuotiset ohjelmat ja Rukan Kokouskeskuksen ja muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yritystilaisuuksiin. Räätälöidyt Rukapalvelun kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemanne – majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin. Tarvittaessa järjestämme kuljetukset vaikka toimistonne ovelta aina Rukalle asti!

Eräleirit ja saunat

Mikäpä rentouttaisi kokouspäivän tai moottorikelkkasafarin jälkeen paremmin kuin sauna ja hyvä ateria. Saunan lempeät löylyt ja mahtava ateria Kuusamon villeistä herkuista viimeistelee päivän.

Virkistyspäivät

Me Rukapalvelussa suunnittelemme yrityksesi tai ryhmäsi virkistyspäivän ympärille tarvittaessa kokonaisuuden majoituksineen, ruokailuineen, kokoustiloineen ja kuljetuksineen, tai huolehdimme haluamastasi tapahtumaosiosta. Ohjelmat ovat aina tehty yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksenne toiveet, tarpeet ja erityispiirteet. Tavoitteemme on tehdä valmistelutyö yritykselle mahdollisimman helpoksi.

Ravintolat ja ruokailu

Miltä kuulostaisi illallinen erämaassa tai viiden ruokalajin päivällinen tunturin huipulla? Järjestämme halutessasi ryhmällesi kaikkea tältä väliltä ja takaamme ikimuistoisen päivän. Rukan ravintolatarjonnasta löytyy myös illanviettopaikka jokaisen kokouspäivän päätteeksi.