Rukapalvelu

Uskomme, että parhaat elämykset ryhmille syntyvät lähellä luontoa.

Oli kyseessä sitten asiakkaille järjestetty tapahtuma, yritykselle räätälöity kokous- tai koulutustilaisuus, tai muu ryhmälle järjestetty elämys, on tapahtuma Kuusamon erämaaluonnon keskellä taatusti unohtumaton kokemus kaikille osallistujille.

Monipuolisten ympärivuotisten ohjelmien, Rukan Kokouskeskuksen sekä muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yritystilaisuuksiin. Rukapalvelun räätälöidyt kokouspaketit sisältävät siten kaiken tarvitsemanne majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin.

Tapahtumakokonaisuudet järjestämme kolmen vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tulevat tapahtumat Rukalla

Kiinnostavimpana uutuutena tapahtumakalenterissamme on yritysten ylimmälle johdolle suunnattu, keväällä 2021 järjestettävä Rukan Ruska Raksa 2021. Tutustu ohjelmaan ja valmennuskokonaisuuteen alla olevasta linkistä.

RUKAN RUSKA RAKSA 2021

Yritysten ja ryhmien pikkujoulut

Pikkujoulut ovat monen yrityksen ja ystäväporukan loppuvuoden juhlien kohokohta, firman pikkujoulut suorastaan legendaariset. Järjestämme yritysten unohtumattomat pikkujouluateriat joko Pohjanseidan tai Petäjävaaran Kammin eräleireissämme. Molemmat luonnon keskellä sijaitsevat tilausravintolamme vangitsevat tunnelmallaan ja luovat erinomaiset puitteet unohtumattomille elämyksille.

Poimi täältä vinkkimme vuoden parhaimpien pikkujoulujen järjestämiseen!

Kokoukset ja tapahtumat

Asiakas-, kokous- tai koulutustilaisuus Kuusamon erämaaluonnon keskellä on ainutkertainen elämys. Monipuoliset ympärivuotiset ohjelmat ja Rukan Kokouskeskuksen ja muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yritystilaisuuksiin. Räätälöidyt Rukapalvelun kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemanne – majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin. Tarvittaessa järjestämme kuljetukset vaikka toimistonne ovelta aina Rukalle asti!

Eräleirit ja saunat

Mikäpä rentouttaisi kokouspäivän tai moottorikelkkasafarin jälkeen paremmin kuin sauna ja hyvä ateria. Saunan lempeät löylyt ja mahtava ateria Kuusamon villeistä herkuista viimeistelee päivän.

Virkistyspäivät

Me Rukapalvelussa suunnittelemme yrityksesi tai ryhmäsi virkistyspäivän ympärille tarvittaessa kokonaisuuden majoituksineen, ruokailuineen, kokoustiloineen ja kuljetuksineen, tai huolehdimme haluamastasi tapahtumaosiosta. Ohjelmat ovat aina tehty yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksenne toiveet, tarpeet ja erityispiirteet. Tavoitteemme on tehdä valmistelutyö yritykselle mahdollisimman helpoksi.

Ravintolat ja ruokailu

Miltä kuulostaisi illallinen erämaassa tai viiden ruokalajin päivällinen tunturin huipulla? Järjestämme halutessasi ryhmällesi kaikkea tältä väliltä ja takaamme ikimuistoisen päivän. Rukan ravintolatarjonnasta löytyy myös illanviettopaikka jokaisen kokouspäivän päätteeksi.