Rukapalvelu

Valitse valikosta:  Standard 60m² tai Superior 70m²

Rauhallinen ja lähellä!

Etsitkö rauhallisen kodikasta majoitusta? Siinä tapauksessa Rukariutan huoneistot sopivat sinulle! Tilaa löytyy niin perheiden kuin kaveriporukoidenkin lomanviettoon:

 

Rukariutta koostuu yläkerran kymmenestä huoneistosta (n. 60m²), sekä kahdeksasta alakerran huoneistosta (n. 70m²), jotka valmistuivat syyskuussa 2019.

 

Molemmissa huoneistotyypeissä on 2 makuuhuonetta ja levitettävä sohva (4+2), sauna ja wc. Huoneistossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö pidempääkin lomaa varten. Kymmenessä yläkerran huoneistossa on lisäksi takka ja yksi lemmikkihuoneisto. Jokaisessa huoneistossa on joko oma parveke tai terassi. Olethan yhteydessä vastaanottoomme mikäli matkustat lemmikin kanssa.

Lemmikkimaksu 50 euroa/varaus (1 lemmikki sallittu/huoneisto).

 

Rukariutta sijaitsee vain noin 1 kilometrin päässä Rukankylästä, Rukanportin alueella osoitteessa Riutanpää 3. Aivan vierestä löytyy kelkkavuokraamo Rukahuolto, kauppa (200m), Alko sekä vaivattomat kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä Kuusamon keskustaan tai Karhunkierroksen alkupisteeseen Hautajärvelle.

Näin liikut Rukalla ilman omaa autoa.

RUKARIUTAN VASTAANOTTO JA AVAINTEN LUOVUTUS RUKAPALVELUN SAFARITALON VASTAANOTOSTA (Rukankyläntie 13).

Vastaanotto on avoinna ma-la klo 9-17. Vastaanoton ollessa suljettu asiakkaita palvelee ravintola Zone.

 

Rukapalvelu tarjoaa järjestettyjä elämyksiä ja vuokraa varusteita retkillesi niin kesällä kuin talvella. Tutustu elämystarjontaamme tästä!

 

Tarkempaa tietoa huoneista, lisäpalveluista, loman tekemisistä, ruokapaikoista ja mistä ikinä keksitkin kysyä, saat Safaritalon numerosta puh. +358 (0)8 860 8600. Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi.

 

Rukariutta Oy

Jokke Kämäräinen

+35400 175 548