Rukapalvelu

Etsitkö rauhallisen kodikasta majoitusta? Siinä tapauksessa Rukariutan huoneistot ovat sinua varten! Tilavissa huoneistoissa majoittuvat mukavasti niin perheet kuin kaveriporukatkin. Vaihtoehtoina 60-neliöiset Standard-huoneistot sekä 70-neliöiset Superior-huoneistot.

Varaa huoneisto

Rauhallinen majoitus lähellä rukaa!

Rukariutan rauhallinen sijainti sopii mainiosti niille, jotka kaipaavat toisinaan omaa rauhaa ja tilaa hengähtää. Sijainti luonnon äärellä, hiukan etäällä Rukankylän vilskeestä vastaa erinomaisesti lapsiperheen toiveisiin.

 • Rukariutan huoneistot löydät Rukaportin alueelta osoitteesta: Riutanpää 3.

Oma rauha ei kuitenkaan tarkoita tinkimistä elämyksistä tai palveluista. Rukankylä ja Rukan laskettelurinteet häämöttävät vain kilometrin päässä, minkä ohella Rukaportin runsaat palvelut sijaitsevat aivan Rukariutan huoneistojen välittömässä läheisyydessä.

Jos halajat esimerkiksi seikkailemaan Kuusamon luontoon moottorikelkan selässä, sijaitsee Rukahuollon kelkkavuokraamo aivan Rukariutan vieressä. Ostoksilla piipahtaminen on sekin nopeaa, sillä kauppaan ja Rukan Alkoon matkaa vain 200 metriä.

Majoitu toimivien kulkuyhteyksien ääreen

Kulkuyhteydet niin Rukan sydämeen kuin kauemmaskin ovat keskeisen sijainnin ansiosta erinomaiset. Omalla autolla liikkuville Rukan keskusta on vain muutaman ratinkäännön takana, ja Rukariutan huoneistoille kurvaa helposti lähes heti pääväylältä.

Oma autokaan ei ole välttämätön. Kävelymatka Rukankylään on kohtuullinen, ja lisäksi Rukan alueen toimiva julkinen liikenne liikennöi läheisellä Kemijärventien pääväylällä.

Julkinen liikenne kuljettaa lomalaiset Rukalle ja Rukariuttaan vaivattomasti. Päinvastoin Rukalta on mahdollista matkustaa julkisilla myös Kuusamoon taikka Karhukierroksen alkupäähän Hautajärvelle saakka.

Lue lisää: näin liikut Rukalla ilman omaa autoa.

Tunnelmallinen, hyvin varusteltu majoitus

Tunnelmallisissa, vuonna 2019 valmistuneissa Rukariutta-huoneistoissa viihtyy pidemmänkin Rukan-loman ajan. Siitä huolen pitävät runsaat tilat sekä kattava varustelu: omassa saunassa huuhdot päivän aktiviteettien hiet pois ja keittiöstä löytyy välineet monenlaiseen kokkaamiseen.

Aktiivisella lomalla myös pyykkiä syntyy ja varusteet kaipaavat huoltoa. Siksi huoneistoissa on oma pyykkikone sekä myös kuivauskaappi retkeily- ja lasketteluvaatteiden kuivaamiseen.

Rukariutan huoneistot on sijoiteltu kahteen kerrokseen. Yläkerran Standard-huoneistot ovat noin 60-neliöisiä, kun taas alakerran Superior-huoneistot noin 70-neliöisiä. Makuuhuoneita molemmissa vaihtoehdoissa on kaksi, joiden lisäksi kalustukseen kuuluu vuodesohva.

Kaikissa huoneistoissa on mahdollista nauttia pohjoisen raikkaasta ulkoilmasta, sillä niihin kuuluu joko oma parveke tai terassi. Lisäksi yläkerran huoneistoissa tunnelmaa ja lämpöä luo oma takka.

Huoneistojen varustelu sopii pitkäänkin Rukan-lomaan:

 • Vuodepaikkoja 4+2: kaksi makuuhuonetta sekä levitettävä sohva
 • Hyvin varusteltu keittiö
 • Sauna ja WC
 • Oma terassi tai parveke
 • Kuivauskaappi
 • Pyykkikone
 • Yläkerran Standard-huoneistoissa oma takka

Huoneistovaihtoehdot:

 • Yläkerrassa 10 Standard-huoneistoa: koko noin 60 m2
 • Alakerrassa 8 Superior-huoneistoa: koko noin 70 m2
 • Yläkerrassa yksi lemmikkihuoneisto

Huoneistojen avaimet ja lemmikkimaksu

Rukariutan vastaanoton löydät Rukapalvelun Safaritalolta, josta avaimet saapuessa haetaan ja lähtiessä palautetaan. Vastaanotto palvelee kaikissa majoitukseen ja Rukan elämyksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaanotto ja avainten luovutus: Rukapalvelun Safaritalo osoitteessa Rukankyläntie 13

Olethan yhteydessä vastaanottoomme, mikäli matkustat lemmikin kanssa. Lemmikkimaksu on 50 € / varaus (1 lemmikki sallittu per huoneisto).

Kysy lisää majoituksesta tai Rukan aktiviteeteista!

Me Rukapalvelulla olemme lähtöruutusi aktiiviseen ja ikimuistoiseen Rukan-lomaan! Autamme sinua räätälöimään mieleisen Rukan-loman aina aktiviteetteja ja majoitusta myöten – vaikka yhdellä soitolla.

Ota siis yhteyttä saadaksesi lisätietoa huoneistoista, lisäpalveluista, loma-aktiviteeteista tai ruokapaikoista. Voit myös tutustua elämystarjontaamme jo etukäteen. Safaritalon asiakaspalvelumme kertoo mieluusti lisää majoitusvaihtoehdoista sekä Rukan aktiviteeteista:

Rukariutta Oy

Jokke Kämäräinen

+35400 175 548