Rukapalvelu

Etsitkö rauhallisen kodikasta majoitusta? Siinä tapauksessa Rukariutan huoneistot ovat sinua varten! Tilavissa RukaRiutan Standard- ja Superior-huoneistoissa majoittuvat mukavasti niin perheet kuin kaveriporukatkin, ja vain alle kilometri Rukankylään!

SUPERIOR-HUONEISTO, 70 m2

Vuodepaikkoja 4+2

Kaksi makuuhuonetta

Levitettävä sohva

Hyvin varusteltu keittiö

Sauna ja WC

Oma terassi tai parveke

Kuivauskaappi

Pyykkikone

STANDARD-HUONEISTO, 60 m2

Hyvin varusteltu keittiö

Sauna ja WC

Vuodepaikkoja 4+2: kaksi makuuhuonetta sekä levitettävä sohva

Oma terassi tai parveke

Kuivauskaappi

Pyykkikone

Takka

1 lemmikkihuoneisto

Rauhallinen majoitus lähellä rukaa

Rukariutan rauhallinen sijainti sopii mainiosti niille, jotka kaipaavat omaa rauhaa ja tilaa hengähtää. Sijainti luonnon äärellä, hiukan etäällä Rukankylän vilskeestä vastaa erinomaisesti lapsiperheen toiveisiin. Oma rauha ei kuitenkaan tarkoita tinkimistä elämyksistä tai palveluista. Rukankylä ja Rukan laskettelurinteet häämöttävät vain kilometrin päässä, ja aivan Rukariutan huoneistojen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat päivittäistavarakauppa ja Alko.

Varaa huoneisto

Tunnelmallinen, hyvin varusteltu majoitus

Tunnelmallisissa, vuonna 2019 valmistuneissa Rukariutta-huoneistoissa viihtyy pidemmänkin Rukan-loman ajan. Siitä huolen pitävät runsaat tilat sekä kattava varustelu: omassa saunassa huuhdot päivän aktiviteettien hiet pois ja keittiöstä löytyy välineet monenlaiseen kokkaamiseen.

Aktiivisella lomalla myös pyykkiä syntyy ja varusteet kaipaavat huoltoa. Siksi huoneistoissa on oma pyykkikone sekä myös kuivauskaappi retkeily- ja lasketteluvaatteiden kuivaamiseen. Rukariutan huoneistot on sijoiteltu kahteen kerrokseen. Yläkerran Standard-huoneistot ovat noin 60-neliöisiä, kun taas alakerran Superior-huoneistot noin 70-neliöisiä. Makuuhuoneita molemmissa vaihtoehdoissa on kaksi, joiden lisäksi kalustukseen kuuluu vuodesohva. Kaikissa huoneistoissa on mahdollista nauttia pohjoisen raikkaasta ulkoilmasta, sillä niihin kuuluu joko oma parveke tai terassi. Lisäksi yläkerran Standard-huoneistoissa tunnelmaa ja lämpöä luo oma takka.

Superior-huoneisto, 70 m2 

Standard-huoneisto, 60 m2

Huoneistojen avaimet ja lemmikkimaksu

Rukariutan vastaanoton löydät Rukapalvelun Safaritalolta osoitteessa Rukankyläntie 13, josta avaimet saapuessa haetaan ja lähtiessä palautetaan. Vastaanotto on avoinna ma-la klo 9-17. Vastaanoton ollessa suljettu asiakkaita palvelee ravintola Zone.

Olethan yhteydessä vastaanottoomme, mikäli matkustat lemmikin kanssa. Lemmikkimaksu 50 € / varaus (1 lemmikki/huoneisto). Standard-huoneistossa on lemmikkihuone.

Rukariutan huoneistot löydät Rukaportin alueelta osoitteesta: Riutanpää 3.

Majoitus keskellä Rukaa? Katso myös Hotel Arctic Zone!

 

Tailored Adventures Rukapalvelun Safaritalo on lähtöruutusi unelmiesi Rukan lomaan majoituksineen ja ohjelmineen. Palvelemme Rukankylän keskustassa osoitteessa Rukankyläntie 13. Vastaanottomme palvelee ma-la klo 9-17 numerossa 08 860 8600 sekä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi.