Rukapalvelu

Varmista paikkasi mukaansa tempaavan musiikin ja ikimuistoisten tapahtumien keskellä – hanki siis lippusi Zonen keikoille ja tapahtumiin ajoissa! Pääset selailemaan keikkatarjontaa ja nappaamaan liput sivun lopusta. Lippukauppamme netissä on avoinna vuorokauden ympäri, kaikkina päivinä. Voit ostaa liput keikalle ilman turhia riskejä, sillä hyvitämme lippukaupan lipun hinnan, jos keikka peruuntuu.

Ravintola Zonen viihdekeidas keskellä Rukankylää marssittaa lavalle huippuesiintyjiä läpi vuoden. Sesonkiaikoina bändit ja artistit tanssittavat bilekansaa jopa useina iltoina viikossa. Suosimme erityisesti kotimaisia artisteja, ja meillä bilekansaa viihdyttävät tutut suosikit useilta eri vuosikymmeniltä: jo paikkansa vakiinnuttaneet konkarit kuin nousevat kyvytkin.

Tavoitteenamme on pitää monot liikkeessä vuoden ympäri ja tarjoilla 100 liveiltaa vuodessa! Olemme laajasti mukana Rukan legendaarisissa tapahtumissa, kuten Karaokekarnevaaleilla. Keikkalippuja myydään myös Ravintola Zonessa.

Ravintola Zonen bändilista
Rukan Venetsialaiset 2024

Osta liput Ravintola Zonen keikoille

Kysyttävää lipuista? Asiakaspalvelumme auttaa!

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään lippuihin ja keikkoihin liittyviin kysymyksiisi. Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista lauantaihin klo 9–17 numerossa 08 860 8600.