Rukapalvelu

Ravintola Zonen lippukauppa- nautit verkkokaupan kautta Rukan artisti-illoista, brunsseista sekä Zonen kuuluisista Jouludinnereistä ja muista hauskoista Ravintola Zonen tapahtumista.

Ravintola Zonen liveilloissa pääset mukaansa tempaavan musiikin äärelle keskellä Rukankylää. Suosimme kotimaisia artisteja ja meillä näetkin usein esiintymässä tuttuja suosikkeja usealta vuosikymmeneltä.

Keikkoja järjestämme ympäri vuoden. Olemme myös laajasti mukana Rukan legendaarisissa tapahtumissa, kuten Rukan Karaokekarnevaaleilla.

Zonen Lippukauppa palvelee sinua 24h vuorokaudessa

Johtuen hyvästä COVID-19 tilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla saamme taas järjestää livekeikkoja. Asiakas- ja anniskelupaikkoja on ravintoloissa rajoitettu ja siksi lippuja on myynnissä rajallinen määrä. Seuraathan henkilökuntamme terveysturvallisuusohjeita ravintolassamme. Pyydämme sinua myös varautumaan, että artistikeikka voidaan joutua perumaan koronatoimien päivittyessä.

Hyvitämme lippukaupan lipun hinnan, jos keikka peruuntuu. Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin numerossa 08 860 8600 ma-la klo 9-17.

Osta liput Ravintola Zonen keikoille ja illallisille!