Rukapalvelu

Kruununjalokivemme, Seidan Metsäkylpylä, on Rukapalvelun isän, Jokke Kämäräisen rohkean visionäärinen luomistuote, jossa kolme erilaista saunaa hemmottelee sielua ja ruumista ikiaikaista saunaperinnettämme kunnioittaen.

Puilla lämpiävä, perinteinen suomalainen sauna korkeine lauteineen ja löhöpaikkoineen on tuttu ja turvallinen aloitus saunomiselle. Vihtomisen ja esilämmittelyn jälkeen on aika hypätä savusaunaan latautumaan muuratun kivikiukaan lempeistä lämmöistä savun tuoksussa.

Saunomisen lomassa suosittelemme pientä vilvoittelua ulkoaltaassa tai vaikkapa läheisessä lammessa. Metsän huminaa ja saunomisen ääniä on myös hienoa kuunnella kylpylän terassilla. Vilvoittelutauon jälkeen kannattaakin seuraavaksi sukeltaa Kuusamon koskissa hioutunein pohjakivin sisustettuun aromaattiseen höyrysaunaan. Välillä on hyvä huolehtia myös nestetankkauksesta, jonka jälkeen suosittelemme paluuta omaa sisintä eniten sykähdyttäneeseen saunaan.

Metsäkylpylästä ja Seidasta voisi kertoa tuhat tarinaa ja näyttää upeita kuvia, mutta näiden kohteiden erityislaatuisuus ja rentouttavan maaginen tunnelma välittyy vain itse kokemalla.

Räätälöimiimme sauna- ja illalliskokonaisuuksiin on mahdollista sopia noudosta ja takaisinkuljetuksesta seurueen majoitukseen. Lisäksi saunomiseen kuuluu aina pyyhkeet, toogat, saunatossut, saunajuomana vettä ja mehua sekä pesuaineet.