Rukapalvelu

Kruununjalokivemme, Seidan Metsäkylpylä, on Rukapalvelun isän, Jokke Kämäräisen rohkean visionäärinen luomistuote, jossa kolme erilaista saunaa hemmottelee sielua ja ruumista ikiaikaista saunaperinnettämme kunnioittaen.

Metsäkylpylän puilla lämpiävä, perinteinen suomalainen sauna korkeine lauteineen ja löhöpaikkoineen on tuttu ja turvallinen aloitus saunomiselle. Vihtomisen ja esilämmittelyn jälkeen on aika hypätä savusaunaan latautumaan muuratun kivikiukaan lempeistä lämmöistä savun tuoksussa.

Saunomisen lomassa suosittelemme pientä vilvoittelua ulkoaltaassa tai vaikkapa läheisessä lammessa. Metsän huminaa ja saunomisen ääniä on myös hienoa kuunnella kylpylän terassilla. Vilvoittelutauon jälkeen kannattaakin seuraavaksi sukeltaa Kuusamon koskissa hioutunein pohjakivin sisustettuun aromaattiseen höyrysaunaan. Välillä on hyvä huolehtia myös nestetankkauksesta, jonka jälkeen suosittelemme paluuta omaa sisintä eniten sykähdyttäneeseen saunaan.

Suomalainen saunaelämys Metsäkylpylässä

Metsäkylpylästä ja Seidasta voisi kertoa tuhat tarinaa ja näyttää upeita kuvia, mutta näiden kohteiden erityislaatuisuus ja rentouttavan maaginen tunnelma välittyy vain itse kokemalla.

Sauna- ja illalliskokonaisuuksiin on mahdollista sopia noudosta ja takaisinkuljetuksesta seurueenne majoitukseen sekä muista ohjelmista ja hoidoista. Illalliset loihtii oman ravintolamme Zonen keittiö.

Saunomiseen Metsäkylpylällä kuuluu aina pyyhkeet, toogat, saunatossut, saunajuomana vettä ja mehua sekä pesuaineet sekä saunaisännän palvelut.

Kevyen saunamenun kera hinta 150 eur/hlö sis alv. Minimiryhmäkoko 6 henkilöä.
Kolmen ruokalajin kera hinta 190€/hlö sis alv. Minimiryhmäkoko 6 henkilöä.

Lisää saunaohjelmista ja illallisvaihtoehdoista kannattaa kysyä myyntipalvelustamme sales@rukapalvelu.fi tai numerosta 08 860 8600 ma-la klo 9-17. Sesongin ulkopuolella asiakaspalvelun aukioloajoissa voi olla poikkeuksia, mutta vastaamme sähköpostiin muutaman päivän sisällä.

 

Tervetuloa tekemään kanssamme uskomattomia elämyksiä – yhdessä!