Rukapalvelu

Varaa huone Hotel Arctic Zonesta

Majoittuessasi meillä Hotel Arctic Zonessa, olet lähellä kaikkea. Halusitpa sitten moottorikelkkasafarille, laskettelemaan tai ostoksille, olet perillä heti ovesta astuessasi. Hotellin yhteydessä sijaitsevat rento Ravintola Zone sekä ohjelmapalvelukeskus Safaritalo. Toteutamme kokouspalveluja, seikkailuohjelmia, hemmottelua, majoitusta ja ruokailuja juuri sinulle sopivaksi.

Rukapalvelun upea hotelli sijaitsee Rukan kylän ytimessä Ravintola Zonen ja Rukapalvelun Safaritalon välissä. Tilavat huoneet sopivat niin perheille kuin isoille ja pienille matkaseurueille, sillä huoneissa on pedatut vuoteet kahdelle ja lisäksi vuodesohva kahdelle. Luonto odottaa heti ovesta ulos astuessasi!

Hotel Arctic Zonesta löytyy 16 viihtyisää ja hyvin varusteltua huonetta viidessä majoituskerroksessa. Kerrokset edustavat eri vuodenaikoja, joiden erityispiirteet löytyvät myös sisustuksen yksityiskohdista. Hotelli on rakennettu vuonna 2018.

Hotellihuoneiden joukosta löytyy

  • 14 kpl 2+2 hengen huonetta, joissa on oma parveke, sekä
  • yksi 4+2 hengen huone, jossa on oma sauna, sekä
  • yksi 2 hengen näköalahuone isolla parvekkeella.

Valoisista huoneista avautuvat Rukan näköalat. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä vuodesohva kahdelle hengelle ja oma parveke (ei saunallisessa huoneessa). Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, koneellinen ilmanvaihto, lankkulattiat ja ilmainen WiFi-yhteys. Mannermainen aamiainen sisältyy huoneen hintaan sekä oleskelutila, jossa on ilmaista kahvia ja teetä.

Hotellimme kanssa samassa kiinteistössä on viisi tilavaa Zone huoneistoa, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet ryhmämajoitukselle.

Tarjoilemme hotellivieraille aamiaisen Ravintola Zonen tiloissa ma-su klo 8-10. Voit myös ostaa aamiaismenun itsellesi ja seurueellesi, vaikket majoittuisikaan hotellissa.

HOTEL ARCTIC ZONE – Unohtumattomia hetkiä Panoraamaterassilla

Kuudennen, eli Arctic Zonen ylimmän kerroksen panoraamaterassilta avautuvat upeat näköalat kaikkiin ilmansuuntiin. Tila tarjoaa näyttävät puitteet erilaisia tilaisuuksia varten ja järjestämme tilaan halutessasi ohjelman ja yksityiskokin tarjoilut. Panoraamaterassi on vuokrattavissa myös esimerkiksi hääyötä varten.