Rukapalvelu

Majoitu Hotel Arctic Zonessa ja olet lähellä kaikkea. Hotellin keskeinen sijainti Rukan keskusaukiolla varmistaa sen, että olet Rukan rientojen, rinteiden ja tapahtumien äärellä heti ovesta ulos astuessasi. Suuntasitpa sitten laskettelemaan, moottorikelkkasafarille tai shoppailemaan.

STANDARD 2hlö & 4hlö

Kaksi erillistä vuodetta

Kahden hengen vuodesohva

Oma kylpyhuone

Koneellinen ilmanvaihto

Ilmainen WiFi

Mannermainen aamupala, joka sisältyy huoneen hintaan

Yhteinen oleskelutila, jossa tarjoillaan ilmaista kahvia ja teetä

Oma parveke

SUPERIOR SAUNA 6hlö

Vuoteet neljälle

Vuodesohva kahdelle

Oma sauna & kylpyhuone

Koneellinen ilmanvaihto

Ilmainen WiFi

Mannermainen aamupala, joka sisältyy huoneen hintaan

Yhteinen oleskelutila, jossa tarjoillaan ilmaista kahvia ja teetä

PANORAAMA 2hlö

Oma kerros

Parivuode

Panoraamaterassin upeat näköalat

Loistava tilaisuuksille & hääyölle

Oma kylpyhuone

Koneellinen ilmanvaihto

Ilmainen WiFi

Mannermainen aamupala, joka sisältyy huoneen hintaan

Yhteinen oleskelutila alakerrassa, jossa tarjoillaan ilmaista kahvia ja teetä

Hotel Arctic Zone – Hotelliyöt Rukan sydämessä

Hotellimme sijainti on ihanteellinen, jos aikomuksenasi on nauttia Rukasta täysin siemauksin. Rukapalvelun upea Hotel Arctic Zone sijaitsee Rukan kylän ytimessä Ravintola Zonen ja Rukapalvelun Safaritalon välissä. Rukan gondolihissit ovat vain 100 metrin päässä & Rukan tapahtumat, kaupat ja palvelut ympäröivät sinut heti suunnatessasi ulos Rukan keskusaukiolle. Halusitpa sitten moottorikelkkasafarille, laskettelemaan tai ostoksille, olet perillä heti ovesta astuessasi.

Varaa huone Hotel Arctic Zonesta

Viihtyisät ja hyvin varustellut hotellihuoneet

Vuonna 2018 rakennetun hotellin huoneet ovat nykyaikaisen tunnelmalliset lankkulattioineen ja varusteluineen. Hotellimme viisi majoituskerrosta ovat matka halki vuodenaikojen, joita kukin kerros tunnelmineen ja sisustuksen yksityiskohtineen edustaa. Valoisista huoneista avautuvat Rukan näköalat.

Tilavat huoneet sopivat niin perheille kuin isoille ja pienille matkaseurueille. Hotellihuoneiden joukosta löytyy 14 kpl 2+2 hengen Standard huonetta, joissa on oma parveke, sekä yksi 4+2 hengen Superior Sauna huone, jossa oma sauna, sekä Panoraama omalla kerroksella ja huikeilla näkyvyyksillä. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä vuodesohva kahdelle hengelle. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, koneellinen ilmanvaihto, lankkulattiat ja ilmainen WiFi-yhteys. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan sekä oleskelutila, jossa on ilmaista kahvia ja teetä.

 

Standard 2hlö & 4hlö

Superior Sauna 6hlö

Unohtumattomia hetkiä panoraamaterassilla

Hotel Arctic Zonen kuudennen eli ylimmän kerroksen panoraamaterassilta vautuvat upeat näköalat kaikkiin ilmansuuntiin. Panoraamahuoneen komeat näkymät luovat elämykselliset puitteet paitsi unohtumattomaan majoitukseen, myös monenlaisiin tilaisuuksiin. Halutessasi järjestämme tilaan ohjelman ja yksityiskokin tarjoilut. Hemmottelun ja panoraamahuoneen upeiden näkymien yhdistelmä tarjoaa ainekset myös romantiikantäyteisen hääyön viettämiseen.

Ravitseva hotelliaamiainen tarjoillaan alakerran Ravintola Zonessa

Hotellihuoneen hintaan kuuluva aamupalabuffet katetaan joka päivä klo 8–10. Aamiaismenun voivat ostaa itselleen ja seurueelleen myös muut kuin hotellissa majoittuvat. Lounasbuffet katetaan maanantaista perjantaihin klo 11–14. Lounas ei sisälly hotellihuoneen hintaan.

Suunnitelmissa vauhdikkaampi Rukan loma seurueelle? Tutustu samassa kiinteistössä sijaitseviin Zone-huoneistoihimme!

 

Tailored Adventures Rukapalvelun Safaritalo on lähtöruutusi unelmiesi Rukan lomaan majoituksineen ja ohjelmineen. Palvelemme Rukankylän keskustassa osoitteessa Rukankyläntie 13. Vastaanottomme palvelee ma-la klo 9-17 numerossa 08 860 8600 sekä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi