Rukapalvelu

Majoitu Hotel Arctic Zonessa ja olet lähellä kaikkea. Hotellin keskeinen sijainti Rukan keskusaukiolla varmistaa sen, että olet Rukan rientojen, rinteiden ja tapahtumien äärellä heti ovesta ulos astuessasi. Suuntasitpa sitten laskettelemaan, moottorikelkkasafarille tai shoppailemaan.

Varaa huone Hotel Arctic Zonesta

Hotel Arctic Zone – Hotelliyöt Rukan sydämessä

Upean hotellimme sijainti on ihanteellinen, jos aikomuksenasi on nauttia Rukasta täysin siemauksin. Rukan gondolihissit vartovat laskettelijoita vain 100 metrin päässä, minkä lisäksi Rukan tapahtumat, kaupat ja palvelut ympäröivät sinut heti suunnatessasi ulos Rukan keskusaukiolle.

Hotellin yhteydessä sijaitsevat myös rento Ravintola Zone sekä Safaritalomme. Näin reitti hyvän ruoan ja juoman sekä elämysten ääreen on mutkaton.

Voitkin räätälöidä unelmiesi Rukan-loman helposti kauttamme majoitusta ja aktiviteetteja myöten: järjestämme halutessasi lähdöt luontoelämysten pariin heti ulko-ovelta.

 

Viihtyisät ja hyvin varustellut hotellihuoneet

Seikkailijat, laskettelijat ja muut pohjoisesta luonnosta nauttimaan saapuvat ottavat vastaan 16 viihtyisää ja hyvin varusteltua hotellihuonettamme.

Rukan näköalat avautuvat valoisien huoneiden ikkunoista, ja vuonna 2018 rakennetun hotellin huoneet ovat nykyaikaisen tunnelmalliset lankkulattioineen ja varusteluineen. Hotellimme viisi majoituskerrosta ovat matka halki vuodenaikojen, joita kukin kerros tunnelmineen ja sisustuksen yksityiskohtineen edustaa.

 

Hotel Arctic Zonessa viihtyvyytesi varmistaa:

 • Oma kylpyhuone
 • Koneellinen ilmanvaihto
 • Ilmainen WiFi
 • Mannermainen aamupala, joka sisältyy huoneen hintaan
 • Yhteinen oleskelutila, jossa tarjoillaan ilmaista kahvia ja teetä
 • Oma parveke kaikissa paitsi saunallisessa huoneessa

 

Hotellihuoneet pienille sekä suurille matkaseurueille:

 • 14 kappaletta 2+2 hengen huoneita, joissa oma parveke. Vaihtoehtona parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, joiden lisäksi kahden hengen vuodesohva.
 • Yksi saunallinen 4+2 hengen huone. Pedatut vuoteet neljälle ja vuodesohva kahdelle.
 • Yksi kahden hengen näköalahuone, jossa iso parveke.

Jos suunnittelet Rukan-lomaa isommalla joukolla, tutustu myös samassa kiinteistössä sijaitseviin Zone-huoneistoihimme. Kymmenen hengen tilavat huoneistot tarjoavat erinomaiset puitteet ryhmämajoitukseen: niin ystävysten vapaamuotoiseen elämysmatkaan kuin yritysten virkistäytymiseenkin.

Ravitseva hotelliaamiainen tarjoillaan alakerran Ravintola Zonessa

 • Hotellihuoneen hintaan kuuluva aamupalabuffet katetaan joka päivä klo 8–10
 • Aamiaismenun voivat ostaa itselleen ja seurueelleen myös muut kuin hotellissa majoittuvat
 • Tervetuloa myös Ravintola Zonen lounaalle! Lounasbuffet katetaan maanantaista perjantaihin klo 11–14. Lounas ei sisälly hotellihuoneen hintaan.

 

Unohtumattomia hetkiä panoraamaterassilla

Hotel Arctic Zonen kuudennen eli ylimmän kerroksen panoraamaterassilta avautuvat upeat näköalat kaikkiin ilmansuuntiin.

Panoraamahuoneen komeat näkymät luovat elämykselliset puitteet paitsi unohtumattomaan majoitukseen, myös monenlaisiin tilaisuuksiin. Halutessasi järjestämme tilaan ohjelman ja yksityiskokin tarjoilut.

Hemmottelun ja panoraamahuoneen upeiden näkymien yhdistelmä tarjoaa ainekset myös romantiikantäyteisen hääyön viettämiseen.

 

Majoitus ja aktiviteetit kätevästi yhdestä paikasta

Räätälöi Rukan-visiittisi näköiseksesi! Erityisesti suuren seurueen kanssa ohjelman ja majoituksen järjestäminen voi käydä työstä, mutta me tarjoamme helpon ratkaisun.

Meidän kauttamme järjestyy jouhevasti niin majoitus kuin aktiviteetitkin – kokouspalveluita, ruokailuja ja seikkailuohjelmia myöten.

Autamme niin pieniä kuin suuriakin ryhmiä nauttimaan Rukasta täysin siemauksin. Kaipasitpa hemmottelua hotellihuoneessasi tai mielitpä moottorikelkkasafarille, toteutamme toiveesi.

Palveluksessasi ovat hotellimme lämminhenkisen henkilökunnan lisäksi Safaritalon ja Ravintola Zonen palvelut sekä paikalliset elämysyhteistyökumppanimme.