Rukapalvelu

Majoittuessasi meillä olet lähellä kaikkea. Halusitpa sitten moottorikelkkasafarille, laskettelemaan tai ostoksille, olet perillä heti ovesta astuessasi. Hotellin yhteydessä sijaitsevat rento ravintola Zone sekä ohjelmapalvelukeskus Safaritalo. Räätälöimme kokouspalveluja, seikkailuohjelmia, hemmottelua, majoitusta ja ruokailuja juuri sinulle sopivaksi.

Rukapalvelun upea hotelli sijaitsee Rukan kylän ytimessä Ravintola Zonen ja Rukapalvelun Safaritalon välissä. Tilavat huoneet sopivat niin perheille kuin isoille ja pienille matkaseurueille. Luonto odottaa heti ovesta ulos astuessasi!

Hotel Arctic Zonesta löytyy 15 viihtyisää ja hyvin varusteltua huonetta neljässä majoituskerroksessa. Kerrokset edustavat eri vuodenaikoja, joiden erityispiirteet löytyvät myös sisustuksen yksityiskohdista.

Hotellihuoneiden joukosta löytyy

  • 14 kpl 2+2 hengen huonetta, joissa on oma parveke, sekä
  • yksi 4+2 hengen huone, jossa on oma sauna.

Valoisista huoneista avautuvat Rukan huikeat näköalat. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, ilmastointi, lankkulattiat ja ilmainen WiFi-yhteys. Hotellimme kanssa samassa kiinteistössä on viisi tilavaa huoneistoa, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet ryhmämajoitukselle.

Tarjoilemme hotellivieraille aamiaisen Ravintola Zonen tiloissa ma-su klo 8-10. Voit myös ostaa aamiaismenun itsellesi ja seurueellesi, vaikket majoittuisikaan hotellissa.

UNOHTUMATTOMIA HETKIÄ PANORAAMATERASSILLA

Kuudennen, eli ylimmän kerroksen panoraamaterassilta avautuvat upeat näköalat kaikkiin ilmansuuntiin.

Tila tarjoaa näyttävät puitteet erilaisia tilaisuuksia varten ja järjestämme tilaan halutessasi ohjelman ja yksityiskokin tarjoilut. Panoraamaterassi on vuokrattavissa myös esimerkiksi hääyötä varten.

Varaa huone Hotel Arctic Zonesta