Rukapalvelu

 

Aamiaista on tarjolla buffet pöydässä klo 08.00-10.00
Lounasbuffet ma-pe klo 11.00-14.00.
Grilli avoinna joka päivä klo 04 asti.

Ravintola Zone on Rukan kylässä sijaitseva rento aamiais-, lounas ja ruokaravintola, tarjoten ilta-aikaan myös grilliruokaa, viihdykettä ja biletunnelmaa. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä lähes vuorokauden ympäri.

Grillikeittiö tarjoaa maistuvaa mahan täydeltä koko päivän ajan aamuyön tunneille asti Hotel Arctic Zonen ja Arctic Zone Apartmentsin yöpyjille, sekä kaikille muille ravintolassa vieraileville.

Aamiainen joka päivä klo 08.00-10.00

Lounasbuffet  ma-pe klo 11.00-14.00

Burger- ja salaattilounas joka päivä klo 11.00-14.00

Grilli avoinna joka päivä klo 04 asti.

Suihkit sitten tai Rukan rinteissä tai huvittelit Rukan kylällä, ohjelman välissä on helppo piipahtaa Ravintola Zonen lounaalla. Ravintola Zonen herkullinen lounasbuffet katetaan maanantaista perjantaihin kello 11–14. Lounasaikaan tarjolla on myös grillimenusta valittavat burger- tai salaattilounaat ateriahintaan.

Burgerlounaalla nälän taittaa omavalintainen burger ja ranskalaiset näpsäkkään ateriahintaan. 3–11-vuotiaat lounastavat seisovassa pöydässä puoleen hintaan.

Ravintola Zonen kolmen viikon kiertävä lounasmenu

Ravintola Zone järjestää myös tilaustarjoiluja ja catering-palveluita. Kysy esimerkiksi kokouskahvitteluista Zone-huoneistoihin tai yksityiskokin tarjoiluista hotellimme panoraamahuoneeseen!