Rukapalvelu

 

Aamiaista on tarjolla buffet pöydässä klo 08.00-10.00
Lounasbuffet ma-pe klo 11.00-14.00.
Grilli avoinna joka päivä klo 04 asti.

Maistuva aamiainen ja monipuolinen ja terveellinen lounas Rukalla. Terveellinen ja monipuolinen aamiainen 13 €. Lapset alle 11 v –50 %. Maistuva päivittäin vaihtuva kotiruokalounas buffetista 13 €. Lapset alle 11 v –50 %. Omavalintainen burger listalta, ranskalaiset sekä 0,33 l limu 15€.

Aamiaista on tarjolla buffet pöydässä joka päivä klo 08.00-10.00

Lounasbuffet ja burgerlounas ma-pe klo 11.00-14.00

TUHTI AAMIAISBUFFET SEKÄ TARJOILUT MAJOITUKSEEN

Ravintola Zonen keittiö palvelee paitsi Hotel Arctic Zonessa ja Zone-huoneistoissa yöpyviä, myös kaikkia muita ravintolassa vierailevia avosylin. Lähes vuorokauden ympäri vieraidemme vatsat täyttää grillimenu, jonka lisäksi aamuisin pöydät täyttää aamiaisbuffet ja päivällä lounasbuffet. Aamiainen on koostettu terveellisistä vaihtoehdoista vastuullisuus huomioiden. Ravintola Zonen aamupala on Zero Waste- ajatuksen mukainen. Pyrimme siihen ettei buffet synnytä turhaa jätettä ja se, mitä tulee, voidaan kaikki kierrättää!

Ravintolaruoan loihtimisen lisäksi Ravintola Zone järjestää tilauksesta tarjoilut myös majoituksiimme. Kysy esimerkiksi kokouskahvitteluista Zone-huoneistoihin tai yksityiskokin tarjoiluista hotellimme panoraamahuoneeseen!

Kysy lisää tarjoiluista

MAISTUVA LOUNAS RUKANKYLÄN PELIPAIKOILLA

Suihkit sitten tai Rukan rinteissä tai huvittelit Rukan kylällä, ohjelman välissä on helppo piipahtaa Ravintola Zonen lounaalla. Ravintola Zonen lounas katetaan maanantaista perjantaihin kello 11–14, ja tarjolla on sekä herkullinen lounasbuffet että maukas burgerlounas.

Seisovassa pöydässä makunystyröitä hivelee päivittäin vaihtuva ja monipuolinen kotiruokalounas, kun taas burgerlounaalla nälän taittaa omavalintainen burger, ranskalaiset ja limu näpsäkkään ateriahintaan. 3–11-vuotiaat lounastavat seisovassa pöydässä puoleen hintaan!