Rukapalvelu

Ravintola Zone on Rukan kylässä sijaitseva rento aamiais-, lounas ja ruokaravintola, tarjoten ilta-aikaan myös viihdykettä ja biletunnelmaa. Palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä lähes vuorokauden ympäri.

Olemme auki päivittäin klo 08-04

Aamupala katettuna joka päivä klo 8–10
Lounasbuffet ja burgerlounas ma-pe klo 11–14
Karaoke pe-la klo 14-04, su-to karaoke klo 21-04

Legendaarinen tunturiravintola Zone on viihdyttänyt bilekansaa Rukalla jo yli 20 vuotta!

Zone lataa lomalaisten akut kaikkina vuorokaudenaikoina: Aamupala herättelee rinteisiin ja Rukan rientoihin, ja välitankkauksesta vastaavat puolestaan tukeva lounas sekä lähes kellon ympäri tarjolla oleva grillimenu. Keittiö tarjoaa maistuvaa mahan täydeltä koko päivän ajan aamuyön tunneille asti Hotel Arctic Zonen ja Arctic Zone Apartmentsin yöpyjille, sekä kaikille muille ravintolassa vieraileville, myös toimitettuna.

Kun illalla monojen tilalle on aika sujauttaa tanssikenkää, lavan valtaavat kylän tunnetuin karaoke sekä valovoimaiset artistit!

Löydät meidät keskeltä Rukan kylää

Zonessa, siis Rukan tapahtumien ytimessä

Kun ollaan Zonessa, ollaan ihan tapahtumien ja Rukan ytimessä. Bileet polkaistaan käyntiin joka ilta iltakahdeksalta kylän tunnetuimman karaoken käynnistyessä. Bilekansaa tanssittavat myös tiheään vierailevat, valovoimaiset artistit, ja erityisesti sesonkiaikaan lavalla nähdään lukuisia esiintyjiä viikoittain. Zonessa livemusiikkia kuullaan tiheään tahtiin, ja bileiltojen nuotin asettavat ennen kaikkea kotimaiset suosikkiartistit. Kattaus esittelee suosikkiesiintyjiä eri vuosikymmeniltä ja musiikkia laidasta laitaan: aina perinteisestä tanssimusiikista tuoreimpiin hittiartisteihin.

Yhteistä esiintyjillemme kuitenkin on, että ne suorastaan pakottavat tanssijalan liikkeelle!

Suunnitelmissa illanvietto porukalla? Varatkaa etkot panoramaterassiltamme! Mahtavat maisemat ja maukkaat tarjoilut takaavat upean startin keikka- tai karaokeiltaan.

Tavoitteemme on 100 liveiltaa vuodessa – klubitunnelmaa tarjoilemme 365 iltana vuodessa!

 

#pakkopäästäzoneen – Seuraa meitä somessa!

Seuraa Ravintola Zonea Facebookissa ja Instagramissa @restaurantzone_ruka #pakkopäästäzoneen #ravintolazone