Rukapalvelu

Järjestä ikimuistoiset ja tunnelmalliset juhlat sekä tärkeimmät merkkipäiväsi upeassa hirsiravintolassamme luonnon keskellä.

Ohjelmaan sisältyy yhteiskuljetus Rukalta tai Kuusamosta valitsemaanne juhlapaikkaan. Juhlavalaistus satoine kynttilöineen ja ulkotulineen vastaanottavat vieraat tervetulojuoman äärelle. Juhlamenu tarjoillaan pöytiin aina paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Voit valita haluamasi yhtenäisen menun alla olevista vaihtoehdoista. Allergiat huomioidaan veloituksetta.

Menu

Menu vaihtoehdot saat henkilökunnaltamme kysymällä


Hinta (sis. alv):
Min. 25 henkilöä 150 eur/hlö (sis. alv)
Juhlaillallinen metsäravintolassa n. 25-120 henkilöä

Lisäpalvelut:
Pohjanseita Metsäkylpylän kolmen saunan löylyt ja illallinen 190 eur /hlö sis. alv.
Petäjävaaran Kammi savusaunan löylyt ja illallinen 190 eur/hlö sis. alv.
Kysy meiltä myös kuljetustarjousta Ruka-Kuusamon alueelta juhlapaikalle.

JUHLATILAISUUS POHJANSEIDALLA, PETÄJÄVAARAN KAMMILLA TAI DATSASSA

Autamme sinua toteuttamaan unohtumattomat häät ja juhlatilaisuudet, joita muistellaan pitkään.

Juhlatilamme sijaitsevat luonnon keskellä tilausravintoloina toimivissa eräleireissämme. Juhlamenu järjestetään joko annostarjoiluna pöytiin tai vatitarjoiluna pöydissä, allergiat huomioiden. Juomat veloitetaan kulutuksen mukaan ja laskutetaan jälkikäteen. Ilmoitathan lopullisen ja sitovan henkilömäärän viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta jotta voimme taata laadukkaiden raaka-aineiden saatavuuden.

Pohjanseidan juhlaillallinen intiimissä ja tunnelmallisessa metsäkylpylän saunakabinetissa on myös vaihtoehto pienemmille ryhmille (6-20 hlö). Kysy tästä meiltä erikseen.

Tapahtumien aikana hirsiravintolan isäntä huolehtii juhlatilan valaisemisesta kynttilöin ja tunnelmaa ylläpitävästä takkatulen loimusta. Hintaan sisältyy myös tilavuokra sekä loppusiivous.