Rukapalvelu

Järjestä ikimuistoiset ja tunnelmalliset juhlat sekä tärkeimmät merkkipäiväsi upeassa hirsiravintolassamme luonnon keskellä. Juhlavalaistus satoine kynttilöineen ja ulkotulineen vastaanottavat vieraat.

Rukapalvelun monipuoliset elämyspuitteet ja ainutlaatuiset tilat Kuusamon erämaaluonnon keskellä tarjoavat erinomaisen ympäristön tunnelmallisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Monipuolisten ympärivuotisten ohjelmien, kattavien majoitusvaihtoehtojen ja Rukan kokouskeskuksen ansiosta löydätte meiltä varmasti kaiken tarvitsemanne. Rukapalvelun omat kokouspaketit sisältävät sisältävät kaiken majoituksista ja ruokailuista kokous ja tapahtumatiloihin sekä -välineisiin, ja monipuolisiin oheisohjelmiin.

Tutustu valmiisiin häämenuihimme alla.

JUHLATILAISUUS POHJANSEIDALLA TAI PETÄJÄVAARAN KAMMILLA.

Autamme sinua toteuttamaan unohtumattomat häät ja juhlatilaisuudet, joita muistellaan pitkään.

Juhlatilamme sijaitsevat luonnon keskellä tilausravintoloina toimivissa eräleireissämme. Juhlamenu järjestetään joko annostarjoiluna pöytiin tai vatitarjoiluna pöydissä, allergiat huomioiden. Juomat veloitetaan kulutuksen mukaan ja laskutetaan jälkikäteen. Ilmoitathan lopullisen ja sitovan henkilömäärän viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta jotta voimme taata laadukkaiden raaka-aineiden saatavuuden.

Pohjanseidan juhlaillallinen intiimissä ja tunnelmallisessa metsäkylpylän saunakabinetissa on myös vaihtoehto pienemmille ryhmille (6-20 hlö). Kysy tästä meiltä erikseen.

Tapahtumien aikana hirsiravintolan isäntä huolehtii juhlatilan valaisemisesta kynttilöin ja tunnelmaa ylläpitävästä takkatulen loimusta. Hintaan sisältyy myös tilavuokra sekä loppusiivous.