Rukapalvelu

Ravintola Zone muuttuu lokakuun toisena viikonloppuna syksyn riista- ja sadonkorjuujuhlien näyttämöksi. Metsästyskauden kunniaksi vietettävissä Riistapeijaisissa yhdistyvät pohjoisen luonnon parhaat maut, asiantuntijoiden opastukset ja mukaansatempaava viihde. Luvassa on rentoa meininkiä ja taivaallisia makuja!

Riistapeijaisten kapellimestareina häärivät alansa huiput: Pihvimies Tom Lundgren, Chef Matti Hurttia, Chef Janne Kekäläinen sekä Chef Janne Pekkala. He johdattavat vieraat villin ruuan maailmaan, jossa riista, kala, marjat, sienet ja kasvikset ovat pääroolissa.

Perjantai-illan teemana on ”Wild Food Track Food”, joka vie sinut makumatkalle, ei vain katuruoka-, vaan rukalaisittain polkuruokatyyliin! Tarjolla mm. burgeria ja tortillaa kotimaisella twistillä ja raaka-aineilla.

Lauantai-iltapäivänä Riistapeijaisissa pystytetään Pikkelibaari, jossa ammattilaisten opastuksella tutustutaan parhaisiin nikseihin ja osallistujat saavat mukaansa purkillisen itsetehtyä herkkua. Iltapäivällä päästään ihailemaan myös kalankäsittelytaidoistaan tunnetun Arto Määtän show’ta. Nappaa esityksestä parhaat vinkit myös kotikeittiöön tai eräilyyn. Illan kohokohtana on riista- ja villiruoka-aiheinen esitys, jossa pääset seuraamaan, miten syntyy kolmen ruokalajin juhlaillallinen. Riistaliha on pääosassa, mutta ruokalajeissa hyödynnetään myös syksyn kasviksia, metsän marjoja ja sieniä. Tule inspiroitumaan ja oppimaan, miten luonnon antimista tehdään taidetta lautaselle.

Toki Riistapeijaisiin kuuluu myös musiikkia ja viihdettä. Perjantaina lavalle nousee Discotransit, joka saa tanssilattian täyteen energiaa. Lauantaina tunnelmaa nostattaa Arto Louhela Duo, joka kruunaa illan sävelin, jotka soivat vielä pitkään mielessäsi.

Tervetuloa mukaan riistahenkiseen viikonloppuun!