Rukapalvelu

Rukalla löytyy ravintolapalveluita monenlaiseen tarpeeseen. Hotel Arctic Zonen yhteydessä oleva Ravintola Zone palvelee sinua lähes vuorokauden ympäri tarjoten aamiaista, lounasta ja illaksi purtavaa sekä viihdykettä.

Tarjoamme myös ryhmille ravintolapalveluita monipuolisten ohjelmiemme yhteyteen. Miltä kuulostaisi illallinen tunnelmallisessa erämaaravintolassa tai viiden ruokalajin päivällinen tunturin huipulla.

Kysy meiltä ehdotusta, niin tarjoamme sinulle ja ryhmällesi maittavat tarjoilut tapahtumasi yhteyteen!

Ravintola Zone – Lähde pohjoiselle makumatkalle kanssamme Ravintola Zonessa tai luonnon helmassa Pohjanseidan Metsäravintolassamme. Legendaarinen tunturiravintola Zone on viihdyttänyt asiakkaita Rukalla jo yli 20 vuotta! Olemme auki 365 päivää vuodessa. Ravintola Zone palvelee asiakkaita joka päivä klo 08-04. Ravintola Zone on Rukan kylässä sijaitseva rento aamiais-, lounas ja ruokaravintola, tarjoten ilta-aikaan myös viihdykettä ja biletunnelmaa.

Tilausravintolamme erämaassa

Rukapalvelun monipuoliset elämyspuitteet ja ainutlaatuiset tilat Kuusamon erämaaluonnon keskellä tarjoavat erinomaisen ympäristön huippuluokan ryhmä- ja yritystilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten perhetapahtuma, asiakastilaisuus, kokousjärjestelyt tai muu kokonaisuus, on tapahtuma Kuusamon luonnon keskellä aina ainutkertainen elämys.