Rukapalvelu

Tailored Adventures Rukapalvelu Oy on vuonna 1987 perustettu luontoelämys-, majoitus- ja ravintolatoimintaan keskittyvä yritys. Toimimme Rukan kylän sydämessä, osoitteessa Rukankyläntie 13, josta löydät Safaritalomme, Hotel Arctic Zonen ja Zone huoneistot sekä Ravintola Zonen. Majoituskapasiteettiimme kuuluu lisäksi kilometrin kävelymatkan päässä Rukan kylän ja 5-tien välissä sijaitsevat Rukariutta huoneistot.

Yllä mainittujen toimintojen lisäksi ylläpidämme myös tilausravintola- ja tapahtumatoimintaa luonnon keskellä sijaitsevissa uniikeissa Kammin ja Pohjanseidan eräleireissämme. Yksilöllisen upeat ja autenttista tunnelmaa tarjoavat eräleirimme ovat savusaunoineen myös saunojien keidas.


Jos olet kiinnostunut työskentelemään pitkän historian omaavan ja alalla ansioituneen yrityksen palveluksessa keskellä kauneinta Koillismaalaista luontoa, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Tällä hetkellä rekrytoimme yrityksemme palvelukseeen:

Markkinointisuunnittelija

Haemme tiimiimme markkinoinnin ammattilaista. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa markkinoinnin suunnittelu, verkkosivujen ylläpito, sosiaalinen media, laadukkaan markkinointimateriaalin tuottaminen, näytöt ja kampanjat. Tärkeää on eri markkinointikanavien tuntemus sekä niiden aktiivinen seuranta.

Toivomme sinulta vähintään suomen ja englannin kielen osaamista.

Olethan oma-aloitteinen ja myyntihenkinen ammattilainen.

Tällä hetkellä käytössämme ovat WordPress, Pipedrive sekä Canva.

Työsuhde on vakituinen kokoaikatyö. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Liity mukavaan joukkoomme ja ota rohkeasti yhteyttä:

Mika Määttä / mika.maatta@rukapalvelu.fi / 040 720 0711

Myyjä

Haemme tiimiimme kokenutta kansainvälisen kaupan myyjää, joka on kiinnostunut myyntityöstä ja haluaa myös kehittyä ammatillisesti. Työnkuvasi muodostuu monipuolisista asiakaskohtaamisista matkailun ja elämysten parissa. Tulet olemaan aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme.

Toivomme sinulta vähintään suomen ja englannin kielen osaamista.

Olethan kunnianhimoinen, oma-aloitteinen, ahkera, positiivinen sekä asiakaspalveluhenkinen.

Työsuhde on vakituinen kokoaikatyö. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Liity mukavaan joukkoomme ja ota rohkeasti yhteyttä:

Mika Määttä 040 720 0711 tai mika.maatta@rukapalvelu.fi