Eräleirit ja saunat

Mikäpä rentouttaisi kokouspäivän tai safarin jälkeen paremmin kuin sauna ja hyvä ateria. Saunan lempeät löylyt ja mahtava ateria Kuusamon villeistä herkuista viimeistelee päivän. Alla esittelemme upeat eräleirimme. Tutustu myös monipuolisiin, lempeät löylyt tarjoaviin SAUNOIHIMME.

Pohjanseita

Tervetuloleiri Pohjanseita tempaisee vieraat suoraan lentokentältä Kuusamon mystiikkaan moottorikelkoilla, rekikyydillä tai koiravaljakolla. 

Lue lisää

Pohjantähti

Juuman Pohjantähti on kesäiltojen monipuolinen leiripaikka kauniin Kitkajoen rannalla. Se toimii erinomaisesti koskenlaskijoiden levähdyspisteenä sekä ruokailu- tai illanviettopaikkana.

Lue lisää

Korsu

Korsu on "Venäjän rajalla" sijaitseva jännittävä ruokailu- ja illanviettopaikka. Nimensä mukaisesti maan alle rakennetun Korsun tunnelmaa luovat takka, öljylamput ja kynttilät. Muun ohjelman ohella vieraat saavat nautiskella joko teltta- tai hirsisaunasta, minkä jälkeen tarjolla on eräkokkien valmistama ateria juomineen.

Lue lisää

Kammi

Petäjälammen rannalla, keskellä Petäjävaaran korpimetsää sijaitseva Kammi on unohtumattomien elämysten ohjelma- ja ruokailupaikka. "Maailman romanttisimmaksi ravintolaksi" kutsutun Kammin päärakennus sijaitsee osittain maan alla. Sen takaseinänä toimivaan peruskallioon sytytettävät sadat tuikut, takkatuli ja savuntuoksu saavat aikaan ainutlaatuisen mystisen tunnelman.

Lue lisää

Datsa

Vaaran huipulla kohoava Datsa tarjoaa upeat puitteet eräruokailuihin ja illanviettoihin. Datsa sopii myös erinomaisesti kokous-, koulutus- ja valmennustilaisuuksien järjestämiseen. Huskysafari tai muu seikkailupäivä huipentuu kelosaunan rentouttaviin löylyihin ja eräkokkien valmistamaan kolmen ruokalajin illalliseen.

Lue lisää