Rukapalvelu

Kuusamon luonto kutsuu elämyksenjanoisia retkeilemään ja liikkumaan. Vuokraa itsellesi retket ja välineet meiltä ja toteuta omatoiminen retki tai kysy meiltä elämyksistä ja palveluista villin luonnon äärellä, niin toteutamme haaveesi.

Haluamme inspiroida lomasuunnitelmiasi kotimaassa ja luoda sinulle ja läheisillesi unohtumattomia elämyksiä Ruka-Kuusamon alueella. Tältä sivulta löydät tietoa alueen luonnosta ja nähtävyyksistä, sekä parhaat vinkkimme seikkailujasi varten!

Vuokraa välineet omatoimiseen retkeilyyn, melontaan ja suppailuun Safaritalolta ja lähde tutkimaan Oulangan kansallispuistoa, Riisitunturin kansallispuistoa tai vaikka melomaan Oulankajoelle!

Lastenkantorinkka

1vrk/24h 10€

Haku Safaritalolta.

Suplauta

1 vrk/24h 35€

Haku Safaritalolta.

Kajakki / kanootti

1 vrk/24h 35€

Välineiden vuokraus Safaritalolta.

 

1 vrk/24h 60€

Välineet Oulangalla valmiina.

 

120€

Sisältäen lisäksi kuljetukset melomisen päätepisteestä lähtöpisteeseen.

Oulangan Kansallispuisto – portti lukemattomiin elämyksiin

Oulangan kansallispuistosta löytyy jokaiselle sopiva reitti ulkoiluun ja maisemien ihasteluun.

Koe kiinnostava ja kaunis Karhunkierros. Suomen tunnetuin, suosituin ja legendaarisin vaellusreitti, 80 km mittainen Karhunkierros, vie vaeltajan Oulangan kansallispuiston kiistatta upeimpiin maisemiin. Vaellusreittinä Karhunkierros tarjoaa vaeltajalle kosolti silmänruokaa, kiehtovia kilometrejä ja elämyksiä syvistä kanjoneista vaarojen huippuihin.

Monipuolinen Karhunkierros sopii kohteena myös päiväretkeilyyn sen lyhyiden reittivaihtoehtojen ja suosittujen maisemien äärelle vievien retkeilypolkujen ansiosta. Karhunkierros on osittain myös melottavissa kuvankaunista Oulankajokea pitkin. Kitkajoen vauhdikkaat kuohut ja könkäätkin tarjoavat seikkailunhaluisille vauhtia.

Karhunkierros sopii vaeltajan ensimmäiseksi pitkäksi vaelluselämykseksi ja päiväretkeilijän loputtomaksi elämyskohteeksi. Karhunkierros on koettava vähintään kerran elämässä!