Talvi

Luonnon oma huvipuisto on talvella parhaimmillaan! Huskyt, huurteiset puut, revontulet, porot, moottorikelkat, jäiset kosket ja monta mahtavaa seikkailua odottaa sinua!

Talven viikko-ohjelmat

Viikko-ohjelmiimme voivat osallistua kaikki!

  • Kaikille safareille minimiosallistujamäärä on 4 aikuista/safari ellei toisin mainita. Lapset alle 4 vuotta veloituksetta.
  • Rukapalvelun Safaritalolla asiakkaat vaatetetaan lämpimästi: haalari, villasukat, kengät ja hanskat, ja moottorikelkkasafarille kypärämyssy ja kypärä.
  • Kaikkien safarien alku- ja päättymispaikka on Safaritalo Ruka (Rukankyläntie 13, Rukatunturi).

Varaukset edellisenä päivänä klo 16 mennessä: 010 2710 500 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Lue lisää

Koskikellunta

Anna hitaasti virtaavan kosken kuljettaa sinua! Kelluntapuvut takaavat että jääkylmä vesi ei kastele edes 30 asteen pakkasessa!

Lue lisää

Jääkiipeily

Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa sinut turvallisesti jääkiipeilyn kiehtovaan maailmaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tarvitset vain reipasta asennetta, normaalin fyysisen kunnon ja sääolosuhteiden mukaisen vaatetuksen päästäksesi valloittamaan 35 metrisen haasteen! 

Lue lisää

Lumikenkäretket

Lumikenkäretki tarjoaa virkistystä ja vaihtelua esimerkiksi kokouspäivään. Ihastele Rukatunturin päältä avautuvia maisemia, bongaa talven lintuja Konttaisella tai ihastele vapaana virtaavia koskia Oulangan Kansallispuistossa.

Lue lisää

Porotilalle moottorikelkalla

Kelkkaillaan tapaamaan poroja! Matka lumisen maiseman halki taittuu moottorikelkalla ja perillä pääsemme tutustumaan paikalliseen poromieheen ja hänen ajoporoihinsa. 

Lue lisää

Husky-safari eräleiriin

Safaritalolta huskytilalle ja vauhdikkaalle 10 km valjakkoretkelle halki huurteisen erämaan (2 hlö/valjakko). Jännityskerrointa voidaan lisätä lähtemällä retkelle "iltasafarina" otsalamppujen kanssa. Eräleirissä on mahdollisuus saunomiseen ja illan kruunaa kolmen ruokalajin ateria kynttilöiden loisteessa.

Lue lisää

Pilkkiretket

Kevätaurinko jo lämmittää, hanget kiiltelevät ja siiman päässä nykii! Kalastusopas vie sinut Kuusamon parhaille talvikalastuspaikoille joko autolla, moottorikelkalla tai vaikka kelkan vetämässä reessä. Toiveidenne mukaan, voidaan myös järjestää talvikalastusnäytös jossa myös vieraat pääsevät kokemaan verkot.

Lue lisää