Talvi

Luonnon oma huvipuisto on talvella parhaimmillaan! Huskyt, huurteiset puut, revontulet, porot, moottorikelkat, jäiset kosket ja monta mahtavaa seikkailua odottaa sinua!

Lumikenkäpatikointi Pieni Karhunkierros

lumikenkäily

Ryhmä saapuu Rukapalvelun Safaritalolle, missä opas vastaanottaa vieraat ja antaa tarvittavat ulkoiluvarusteet sekä lumikengät.

Patikoimme Pienen Karhunkierroksen reittiä upeissa Oulangan kansallispuiston maisemissa ihaillen koskia, jylhiä kallioseinämiä ja koskematonta aarniometsää. Matkan varrelle sijoittuu myös riippusiltoja. Välillä pidetään tauko, viritellään leirinuotio ja nautitaan oppaan valmistama keittolounas kahveineen.

Hinta: 95€/hlö. Minimi henkilömäärä neljä. Hinta sisältää oppaan, kuljetuksen ja lounaan kahveineen.

Patikointi on kestoltaan 6-7h.

Helikopterilennätys

Tervetuloa nauttimaan lentämisen ilosta ja Rukan upeista maisemista

Maisemakierros

Kesto 5 min. 
Hinta 60 €/aikuinen, 40 €/ lapsi alle 12 vuotta
Lennolle vähintään 2 henkilöä
Alle 2v. lapset matkustavat aikuisen sylissä veloituksetta. Jos kaksi alle 10 vuotiasta lasta mahtuu vierekkäin samalle penkille, hinta 30 €/lapsi

Pieni Karhunkierros

Kesto noin 45 km ja 15 min.
Hinta 160 €/hlö 
Lennolle vähintään 2 henkilöä
Seuraamme Rukalta koilliseen jatkuvaa vaarajonoa Valtavaara - Konttainen - Porontimajärvi ja -kanjoni - Oulangan kansallispuisto - Kitkajoki ja Jyrävä.

Helikopterin laskeutumisalue sijaitsee Itä-Rukan Vuosselissa.
Lennoille vähintään kaksi henkilöä. Jos olet yksin, voit jättää nimesi ja puhelinnumerosi meille. Otamme sinuun yhteyttä, kun tulee seuraava lähtö, jossa on vapaa paikka
Lennämme myös tilauslentoja haluamaasi kohteeseen, esim. Pyhätunturi, Suomutunturi, Sallatunturi, Ranuan eläinpuisto, Rovaniemi, Kuusamon lentokenttä jne.

Tiedustelut ja tilaukset 

Rukapalvelu Oy 
Toimisto: 010 2710 500 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ProCopter Oy 
+358 40 628 2233

Talven viikko-ohjelmat

Viikko-ohjelmiimme voivat osallistua kaikki!
Lähdöt toteutetaan ryhmäkoon ollessa vähintään 4 aikuista. Kokoamme ryhmään kaikki halukkaat lähtijät, lisäksi voit tiedustella myös yksityisiä retkiä. 
Varaukset edellisenä päivänä klo 16 mennessä: 010 2710 500 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Lue lisää

Koskikellunta

Anna hitaasti virtaavan kosken kuljettaa sinua! Kelluntapuvut takaavat että jääkylmä vesi ei kastele edes 30 asteen pakkasessa!

Lue lisää

Jääkiipeily

Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa sinut turvallisesti jääkiipeilyn kiehtovaan maailmaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tarvitset vain reipasta asennetta, normaalin fyysisen kunnon ja sääolosuhteiden mukaisen vaatetuksen päästäksesi valloittamaan 35 metrisen haasteen! 

Lue lisää

Lumikenkäretket

Lumikenkäretki tarjoaa virkistystä ja vaihtelua esimerkiksi kokouspäivään. Ihastele Rukatunturin päältä avautuvia maisemia, bongaa talven lintuja Konttaisella tai ihastele vapaana virtaavia koskia Oulangan Kansallispuistossa.

Lue lisää

Porotilalle moottorikelkalla

Kelkkaillaan tapaamaan poroja! Matka lumisen maiseman halki taittuu moottorikelkalla ja perillä pääsemme tutustumaan paikalliseen poromieheen ja hänen ajoporoihinsa. 

Lue lisää

Husky-safari eräleiriin

Safaritalolta huskytilalle ja vauhdikkaalle 10 km valjakkoretkelle halki huurteisen erämaan (2 hlö/valjakko). Jännityskerrointa voidaan lisätä lähtemällä retkelle "iltasafarina" otsalamppujen kanssa. Eräleirissä on mahdollisuus saunomiseen ja illan kruunaa kolmen ruokalajin ateria kynttilöiden loisteessa.

Lue lisää

Pilkkiretket

Kevätaurinko jo lämmittää, hanget kiiltelevät ja siiman päässä nykii! Kalastusopas vie sinut Kuusamon parhaille talvikalastuspaikoille joko autolla, moottorikelkalla tai vaikka kelkan vetämässä reessä. Toiveidenne mukaan, voidaan myös järjestää talvikalastusnäytös jossa myös vieraat pääsevät kokemaan verkot.

Lue lisää