Majoitus

Arctic Hotel Zone

Rukapalvelun uusi hotelli nousee Rukan kylän ytimeen, nykyisen Ravintola Zonen ja Rukapalvelun Safaritalon väliin. Helmikuussa 2018 valmistuvassa hotellissa on 62 petipaikkaa viidessä kerroksessa. Ylimpään kerrokseen tulee panoraamaterassi upealla näköalalla. Tilaa voi varata erilaisiin tilaisuuksiin. Hotellin vastaanoton yhteyteen rakennetaan myös aamiaistilat. 

Lue lisää

Hotelli Royal Ruka

Hotel Royal Ruka on pieni ja kodikas hotelli Rukatunturin kupeessa. Hotellimme ravintola tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen ja herkullisen makuelämyksen.

Lue lisää

Rukariutta huoneistot

Rauhallista ja laadukasta majoitusta hakeville sopivat Rukariutan 60 m2 huoneistot vain kilometrin päässä Rukankylästä. Jokaisessa huoneistossa on parveke, keittiö ja sauna.

Lue lisää

Ruka Villas

Tule lomalle, nauti hiljaisuudesta ja puhtaasta luonnosta, istahda tulen ääreen ja ihaile upeaa postikorttinäkymää Rukan rinteille, Pyhävaaraan ja Valtavaaraan sekä Vuosselijärvelle!

Lue lisää

Safaritalon huoneistot

Monipuolisten tapahtumien ytimessä, Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Safaritalon viisi korkeatasoista huoneistoa. Kaksikerroksiset huoneistot sopivat niin yrityskäyttöön kuin ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan.

Lue lisää

Kuusamon Tropiikki

Holiday Club Kuusamon Tropiikki on monipuolinen hotelli- ja loma-asuntokohde Rukan ja Kuusamon välimaastossa

Chalet Ruka Peak

Chalet Ruka Peakin hotelli, ravintola ja savusaunamaailma tarjoavat sinulle nautintoja Rukatunturin huipulla. 

Lue lisää