Rukapalvelu

Yrittäjien ja ylimmänjohdon valmennusviikonloppu Rukalla. Kasvuhakuinen, eteenpäinpyrkivä yrittäjä tai johtoasemassa oleva ammattilainen, hae mukaan valmennusviikonloppuun.

Pohjois-Suomen kilpailukykyisin yritysvalmennus

Tailored Adventures Rukapalvelu järjestää yhteistyössä Tulevaisuuden Kasvupolkujen ja Hälsan kanssa laadukkaan kaksipäiväisen ohjelman kasvuyrityksen tarpeisiin. Pohjois-Suomen laadukkain ja kilpailukykyisin valmennuskokonaisuus on koostettu huolella asiakkaiden toiveista käsin Rukapalvelun yli 30-vuoden yritysohjelmakokemuksella.

Valmennusviikonlopun sisältö

Kahden päivän ohjelma sisältää;

  • Majoituksen Hotel Arctic Zonessa aamiaisineen.
  • Kasvupolkujen valmennuksen sekä Hälsan valmennuksen.
  • Kuljetukset, ruokailut, oppaan palvelut sekä unohtumattomat elämykset Kuusamon luonnossa ja Rukapalvelun eräleireissä.

Hinta 1000€/hlö, ilman majoitusta 800€/hlö

Tulevaisuuden Kasvupolut - Autamme asiakkaan kasvuun ja kannattavuuteen

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy keskittyy kasvua tavoittelevien yritysten liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja kannattavan kasvun rakentamiseen.

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy on johtava pk-yritysten valmennusyhtiö Suomessa. Konserniin kuuluvat alueyhtiöt Oulun seudulla ja Vantaalla. Olemme kasvava yhtiö ja alueyhtiöitä perustetaan strategiamme mukaisesti lisää. Pääkonttorimme on Kempeleessä. Missionamme on luotsata asiakkaamme kannattavaan kasvuun pitkäjänteisesti. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1,8 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa työskentelee 20 ammattilaista.

Lue lisää Tulevaisuuden Kasvupoluista!

Hälsa - Hyvinvoinnin ytimessä!

Hälsan visio on olla inspiroiva johtamisen ja hyvinvoinnin kansainvälisesti arvostettu edelläkävijä. Hälsa on kolmen

Karjulan veljeksen perustama yritys. Veljeksiä yhdistää syvällinen kiinnostus ihmiseen.

Trio yhdisti monipuolisen osaamisensa liikunnan ja terveyden saralla ja muutti unelman todeksi: vuonna 2015 perustettiin Hälsa boostaamaan työelämäkulttuuria yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi. Kaiken kivijalkana on ymmärrys siitä, että työntekijät eivät ole mittatikulla tarkasteltavia objekteja tai tuotantovälineitä.

Vuonna 2019 Pertti Sydänmaanlakka Pertecin yrittäjänä ja Hälsan jäsenet huomaavat yhdistymisen mahdollisuudet. Hälsan työhyvinvointiosaaminen, nuoruuden vimma ja energia kohtaavat Pertecin tiimin pitkän kokemuksen, tieteellisen taustan ja innovatiiviset ratkaisut. Yritykset yhdistyvät, ja jatkossa Hälsa boostaa yksilöitä ja organisaatioita huippukuntoon vielä laaja-alaisemmin ja vaikuttavammin.

Lue lisää Hälsan tarinasta!

Hyödynnä jäsenedut!

Tarjoamme yritysten valmennusviikonlopuille monesti jäsenetuja yhteistyöorganisaatioidemme kautta. Saat tuntuvat alennukset esimerkiksi Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien jäsenenä tai kuulumalla alasi järjestöön.

Hyödynnä myös koulutusten verotusedut!

Kiinnostuitko – Ota yhteyttä!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Aino Kämäräinen,
aino.kamarainen@rukapalvelu.fi, puh. +358 40 8612 934.

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Vastaamme 1-3 vuorokauden sisällä.