Keittiömme sydän sykkii Kuusamon luonnolle ja sen antamille raaka-aineille. Keittiöpäällikkömme Markku on suunnitellut menut vuodenaikojen mukaan, hyödyntäen satokauden parhaita makuja ja pohjoisen alueen omia raaka-aineita. Lähiruoka, puhtaat metsän antimet ja pohjoisen luonnon rytmi näkyvät jokaisessa annoksessa.
Kun saavut illalliselle metsäravintolaamme, saat muutakin kuin aterian. Saat elämyksen, jossa yhdistyvät pohjoisen tarinat, tunnelmalliset miljööt ja huolella valmistetut ruokalajit. Jokainen menu kertoo omaa tarinaansa metsästä, joista, alueesta ja sen vuodenajoista.
● Sesongin parhaat raaka-aineet
● Kuusamon metsien, jokien ja vaarojen inspiroima makumaailma
● Menut neljässä tunnelmallisessa metsäravintolassamme
Tarjoamme menuja neljässä erähenkisessä metsäravintolassamme, joista jokaisella on oma uniikki tunnelmansa:
● Pohjanseita – villi ja myyttinen eräleiri, jossa pohjoisen tarinat heräävät eloon
● Petäjävaaran Kammi – ”maailman romanttisin ravintola” kynttilöiden ja savun syleilyssä
● Daza – revontulileiri, jossa pohjoisen taivas tarjoaa illallisen näyttämön
● Hippa – perinteikäs ja lämminhenkinen tila luonnon keskellä
Neljän vuodenajan menut
Alla löydät keittiömme laatimat makumatkat, jotka vaihtuvat sesongin mukaan ja elävät luonnon rytmissä.
Valmiit menut – yksilöllisesti toteutettuna
Menuvaihtoehtomme sopivat niin yritystilaisuuksiin, juhliin, kokouksiin kuin yksityisiin hetkiin ystävien ja perheen kesken. Räätälöimme mielellämme myös täysin oman kokonaisuuden ryhmällesi – aina ruokavaliot ja toiveet huomioiden.
📩 Kysy lisää ja varaa oma elämyksellinen illallinen: sales@rukapalvelu.fi