Rukapalvelu

Kesällä Koillismaan luonto puhkeaa kukkaan ja tarjoaa parastaan elämyksenjanoisille. Pohjoisen kalaisat vedet houkuttelevatkin monia matkalaisia vesille kalasaalis mielessään. Koillismaan luonnon asiantuntijoina, haluamme viedä sinut mökkirannastasi tai muusta majoituksestasi luonnonrauhaan ja kaikkein kalaisimpien vesien äärelle.

Halutessasi, oppaamme tutustuttaa sinut ja ystäväsi tai perheesi kalastamisen taitoihin ja kertoo paikallisesta luonnosta. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme alta ja kerro meille kalahaaveesi!

Varaa kalastuselämys sinulle ja ryhmällesi

Kalastusmatkat Venäjällä

Vuosikymmenien ajan olemme matkustaneet itänaapurimme villin luonnon äärelle löytämään kauniita vesistöjä ja nauttimaan Vienanmeren alueen, Paanajärven kansallispuiston, Pääjärven, ja Kuolan niemimaan maagisesta luonnosta. Nämä ainutlaatuiset elämykset haluamme myös tarjota sinulle.

Venäjän matkoillamme kohtaat koskemattoman erämaaluonnon rauhan, runsaskalaiset joet ja järvet sekä värikkään kulttuurin ja historian. Matkakohteemme Venäjällä ovat Paanajärven kansallispuisto sekä Pääjärvi, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet kalastus- ja metsästysmatkoille ympäri vuoden. Myös Kuolan kalaisat ja kuuluisat lohijoet Ponoj ja Umba houkuttelevat kalastajia kesäkuusta heinäkuuhun. Kuusamon ja Venäjän välinen 140 km pitkä raja-alue muodostaa luontevan matkailureitin suoraan eksoottisen idän ihmeisiin. Rajanylitys tapahtuu Kuusamon kansainvälisen raja-aseman kautta.

Räätälöidyt ohjelmapaketit sisältävät kaiken matkaanne liittyvän, viisumeista monipuolisiin ohjelmiin.