Rukapalvelu

Etsitkö rauhallisen kodikasta majoitusta? Siinä tapauksessa Rukariutan huoneistot sopivat sinulle!

Tilaa löytyy niin perheiden kuin kaveriporukoidenkin lomanviettoon: Rukariutta koostuu yläkerran kymmenestä huoneistosta (60m²), sekä kahdeksasta uudesta alakerran huoneistosta (70m²), jotka valmistuivat syyskuussa 2019. Molemmissa huoneistotyypeissä on 2 makuuhuonetta ja levitettävä sohva (4+2), sauna ja wc. Huoneistossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö pidempääkin lomaa varten. Kymmenessä yläkerran huoneistossa on lisäksi takka. Jokaisessa huoneistossa on joko oma parveke tai terassi.

Rukariutta sijaitsee vain 700m päässä Rukankylästä, Rukanportin alueella. Aivan vierestä löytyy kelkkavuokraamo, kauppa, Alko, lounas- ja kahvilapaikka sekä vaivattomat kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä Kuusamon keskustaan tai Karhunkierroksen alkupisteeseen Hautajärvelle.

Ravintola Zone sijaitsee noin 700m päässä huoneistoista. Kelkkavuokraamo Rukahuolto sijaitsee Rukariutan naapurissa. Lähin ruokakauppa on vain 200 metrin päässä Riutasta.

Rukapalvelu tarjoaa järjestettyjä elämyksiä ja vuokraa varusteita retkillesi niin kesällä kuin talvella. Tutustu elämystarjontaamme tästä!

Tarkempaa tietoa huoneista, lisäpalveluista, loman tekemisistä, ruokapaikoista ja mistä ikinä keksitkin kysyä, saat myös Safaritalon numerosta puh. +358 (0)8 860 8600. Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse safarihouse@rukapalvelu.fi