Työhyvinvointia erämaassa

Me Rukapalvelussa suunnittelemme yrityksesi TYHY-päivän ympärille kokonaisuuden majoituksineen, ruokailuineen, kokoustiloineen ja kuljetuksineen. Ohjelmat rakennetaan aina yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksenne toiveet, tarpeet ja erityispiirteet. Käytössämme on koko Rukan kattava tarjonta ja osallistujamäärät voivat vaihdella muutamasta henkilöstä useisiin satoihin. Tavoitteemme on saada valmistelutyö Teille mahdollisimman helpoksi.

Tässä esimerkki mukavasta päivä, josta voimme lähteä suunnittelemaan yrityksenne tarpeisiin sopivaa kokonaisuutta.

Ohjelma

Klo 10-11 Saapuminen Pohjanseitaan. Ohjelman esittely, tavoitteet, työnjaot ja valmennuksellinen alustus.
Klo 11      Lounas
Klo 12-14 Työpaikkasi hyvinvointiosio-, valmennusosio-ryhmäkeskustelut
Klo 14      Aktiviteettiosuus teemalla -Yhdessä hyvää kaikille!

Koko tiimi osallistuu valitun illallismenun valmistamiseen eräkokin opastuksella

Klo 17  Pohjanseidan Metsäkylpylä; savusauna, yrttisauna ja perinteinen sauna

Ruokavalmistelujen jälkeen siirrytään metsäkylpylään, seita spa:han jonka takkahuoneessa on tarjolla virvokkeita. Vieraat pääsevät nautiskelemaan savu- ja yrttisaunojen sekä perinteisen suomalaisen saunan löylyistä. Välillä vilvoitellaan kylmävesialtaassa metsäkylpylän terassilla.

Mahdollisuus noin 20 minuutin hoitoihin, esim. kuumakivihieronta, niska-hartiahieronta, jalkahieronta ja pää/kasvohieronta tai rentouttava saunajooga koko ryhmälle.

Klo 19  Rentouttavan saunaelämyksen jälkeen nautimme yhdessä valmistettuja herkkuja Seidalle kynttilöiden ja takkatulen loimussa.

Klo 21  Kuljetus majoitukseen