Työhyvinvointia luonnossa

Me Rukapalvelussa suunnittelemme yrityksesi TYHY-päivän ympärille kokonaisuuden majoituksineen, ruokailuineen, kokoustiloineen ja kuljetuksineen. Ohjelmat rakennetaan aina yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksenne toiveet, tarpeet ja erityispiirteet. Käytössämme on koko Rukan kattava tarjonta ja osallistujamäärät voivat vaihdella muutamasta henkilöstä useisiin satoihin. Tavoitteemme on saada valmistelutyö Teille mahdollisimman helpoksi.

Tässä esimerkki mukavasta päivä, josta voimme lähteä suunnittelemaan yrityksenne tarpeisiin sopivaa kokonaisuutta:

Mönkijäpäivä ATV-puistossa

• aamiainen majoituksessa Rukalla
• aamupäivällä tyhy-luento ja lounas Rukalla tai Datsalla
• 14-17 mönkijäsafari tai omatoimista ajamista ATV-puistossa
• 17.30 sauna Datsalla
• 20.00 illallinen Datsalla
• majoitus Datsalla

Rukapalvelun ATV-puistossa pääset seikkailemaan monipuoliseen maastoon opastetulla mönkijäsafarilla. Käytössämme on useita eritasoisia reittejä metsäpoluista vaativiin nousuihin ja rapakoista kangasmaastoon. Maastossa voi ajaa turvallisesti ja ohjatusti ryhmässä tai omaan tahtiin.

Laavulla on mukava pitää taukoa ja jakaa ajokokemuksia. Ajopäivän päätteeksi on Datsan kelosauna lämpimänä.

Saunan jälkeen odottaa illallinen Datsan erämaaravintolassa. Vaaran huipulla kohoava Datsa tarjoaa upeat puitteet eräruokailuihin ja illanviettoihin. Datsa sopii myös erinomaisesti kokous-, koulutus- ja valmennustilaisuuksien järjestämiseen, joten aamupäivän luennonkin voi pitää halutessanne Datsalla. Eräkokkimme kantavat pöytään kolmen ruokalajin illallisen Kuusamon luonnon antimista.

Datsalle voi jäädä myös yöpymään: kahdessa majoitusaitassa, Sergeissä ja Ludmilassa, on yöpymistilat 40 hengelle. Puilla lämmitettävien aittojen kelorakenteiset makuusijat ja untuvamakuupussit takaavat lämpimän tunnelman.

ATV-puisto ja Datsa sijaitsevat molemmat vain 20 min päässä Rukalta, joten kuljetukset järjestyvät helposti.

Tiesitkö myös että meillä käy Smartum-liikuntasetelit!