Eräleirit ja saunat

Eräleirit ja saunat

Mikäpä rentouttaisi kokouspäivän tai moottorikelkkasafarin jälkeen paremmin kuin sauna ja hyvä ateria. Saunan lempeät löylyt ja mahtava ateria Kuusamon villeistä herkuista viimeistelee päivän. TÄSTÄ pääset tutustumaan saunoihimme ja alla olevasta painikkeestä pääset tutustumaan eräleirimme.

Lue lisää

Virkistyspäivät

Virkistyspäivät

Me Rukapalvelussa suunnittelemme yrityksesi virkistyspäivän ympärille kokonaisuuden majoituksineen, ruokailuineen, kokoustiloineen ja kuljetuksineen. Ohjelmat ovat aina tehty yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksenne toiveet, tarpeet ja erityispiirteet. Tavoitteemme on saada valmistelutyö yritykselle mahdollisimman helpoksi.

Lue lisää

Kokoukset ja tapahtumat

Kokoukset ja tapahtumat

Asiakas-, kokous- tai koulutustilaisuus Kuusamon erämaaluonnon keskellä on ainutkertainen elämys. Monipuoliset ympärivuotiset ohjelmat ja Rukan Kokouskeskuksen ja muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yritystilaisuuksiin. Räätälöidyt Rukapalvelun kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemanne – majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin. Tarvittaessa järjestämme kuljetukset vaikka toimistonne ovelta aina Rukalle asti!

Lue lisää

Ravintolat

Ravintolat

Rukan ravintolatarjonnasta löytyy illanviettopaikka jokaisen kokouspäivän päätteeksi. Illallinen erämaassa tai viiden ruokalajin päivällinen tunturin huipulla tai kaikkea siltä väliltä.

Lue lisää