Rukapalvelu

Miltä kuulostaisi viikonloppu erämaisen luonnon helmassa keskittyen rummun tekoon, oman rummun sointiin ja joogaamiseen mukavalla, pienellä porukalla ? Joogatilana toimii osittain maan alla sijaitseva salapaikka, tunnelmallinen ja kymmenin kynttilöin valaistu kaunis Pohjanseita. Illalla päivällislautaselta löytyvät pohjoisen aidot maut ja päivän päättää rentouttava tuokio vain meille varatussa metsäkylpylässä.

Kaikki tämä sisältyy Pop Upin syksyn 2020 upeimpaan viikonlopun mittaiseksi räätälöityyn leirikokonaisuuteen!

Pop Up Yoga Oulu ja Rovaniemi, Rukapalvelut sekä Helin Pitsi ja Villis järjestävät yhteistyössä Ruskajoogaa & Rumpukurssin Kuusamossa 9.-11.10.2020.


Joogaviikonlopun ohjelma

Tutustu tästä joogaviikonlopun tarkempaan ohjelmaan.

Perjantai

Leiri alkaa perjantaina iltapäivällä yhteisellä aloituspiirillä takkatulen loisteessa. Tämän jälkeen katkaisee yhteinen rauhallinen iltajooga ja sointukylpy Tiibetiläisillä äänimaljoilla syksyn kiireet ja pääset viikonlopun tunnelmiin. Iltapalaksi nautimme ruokaisan pastasalaatin, jonka jälkeen rummun tekijät jatkavat iltaa Helin ohjeistuksella.

Lauantai

Lauantai käynnistetään yhdessä reippaalla Vinyasa Flow -joogalla. Koska ollaan metsässä, seikkailevat leirin tunnit teemoiltaan Suomalaisessa mytologiassa ja Kalevalassa. Pitkän harjoituksen jälkeen nautitaan yhteinen lounas ja jälkkäriksi kerkkälattea ja raakakakkua.

Iltapäivällä rummuntekijät aloittavat rumpujen teon Helin johdolla ja joogan valitsevat viettävät hetken metsäjoogaten ja joogan anatomisia linjoja tutkien Marian opastuksella. Molemmille ryhmille on tarjolla välipalaa ja opetusta koko iltapäivän ajaksi. Kun rumpu on valmis voit tulla mukaan joogaharjoituksiin missä vaiheessa haluat!

Iltajoogaan kokoonnutaan yhdessä koko ryhmän kesken. Vietämme rauhallisen, rentouttavan joogahetken, joka viimeistellään äänimaljoilla.

Lauantai-ilta on leirimme kohokohta ja nautimme yhdessä pohjoisen makuihin ja tarinoihin keskittyvän illallisen, josta on saatavana myös vegaaninen vaihtoehto, ruoka-aineallergiat huomioiden.

Illallisen jälkeen on metsäkylpylässä meitä varten lämmitettynä kolme saunaa – perinteinen sauna, savusauna ja yrttisauna. Ovella kaikille jaetaan toogat, pesuaineet, kylpytakit- ja tossut sekä pyyhkeet. Halukkaat voivat pulahtaa uimaan syksyisessä järvessä. Saunajuomaa voi halutessaan ostaa paikan päältä. Metsäkylpylä pihapiireineen, kuten myös koko Pohjanseita on vain meidän käytössämme.

Sunnuntai

Sunnuntai aloitetaan aamulla lauantain tapaan Vinyasa Flow- joogalla, jonka jälkeen nautimme yhdessä lounaan ja kerkkälaten sekä raakakakut jälkkäriksi. Lounaan jälkeen voivat halukkaat kokeilla metsäjoogassa uusia rumpujaan. Tämän jälkeen sukellamme uutuustunnille miettimään joogaa ihan eri näkökulmasta, silmät sidottuina! Joogan jälkeen nautimme välipalaa, päätämme leirin rauhallisella joogalla, yhteisellä ”konsertilla” ja loppupiirillä.

Varaa oma paikkasi hienolle jooga- ja rummuntekoviikonlopulle. Koska pidämme leirin mukavan kokoisena, kannattaa paikka varata hetimiten. Opettajina leirillä toimivat Pop Upin Maria ja Katja sekä rumpukurssilla Heli. Pop Upin opeista voit lukea lisää www.popupyogaoulu.com ja Helin esittelyn löydät FB- tapahtuman keskustelusta.

Leirin hinta on 325 eur. Tähän sisältyy joogaohjelma, ruokailut sekä metsäkylpylä. Mikäli haluat osallistua rumpukurssille, lisätään hintaan 150 eur, joka sisältää kaikki rummuntekoon tarvittavat materiaalit ja välineet sekä opetuksen. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä haluatko tehdä rummun.

Tartu upeaan tilaisuuteen yhdistää miniloma Kuusamon upean luonnon keskellä, osallistuen samalla joogaleirille ja rumpukurssille!