30 VUOTTA SEIKKAILUA

Rukapalvelu on tarjonnut unohtumattomia hetkiä Kuusamossa jo vuodesta 1987. Yrityksestä on vuosien saatossa kasvanut merkittävä toimija Rukan ja Kuusamon alueella, pyrkien jatkuvasti asiakkaiden parempaan palveluun ja yhteistyöhön luotettavien toimijoiden kanssa.

Yhteydenotto Rukapalveluun kannattaa, kun yrityksenne suunnittelee asiakastilaisuutta tai kokousta, ja kun haluatte, että vieraitanne palvellaan kokonaisvaltaisesti hyvin.

Luonto-ohjelma on aina elämys. Kuusamon luonto tarjoaa ennenkokemattomia tunnelmia ja unohtumattomia elämyksiä vuoden jokaisena päivänä. Talvella ohjelmassa ovat moottorikelkkasafarit ja poro- ja huskytilavierailut; kesällä koskenlasku, kanoottimelonta, mönkijäsafarit, patikointiretket ja kalastus. Ohjelmat huipentuvat usein eksoottiseen illanviettoon savusaunan ja nautinnollisen illallisen merkeissä johonkin Rukapalvelun eräleireistä, jotka ovat aina vierailevan yrityksenne yksityiskäytössä.

Me Rukapalvelussa suunnittelemme luonto-ohjelman ympärille kokonaisuuden majoituksineen, korkeatasoisine ruokailuineen, kokoustiloineen ja kuljetuksineen. Ohjelmat ovat aina tehty yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksenne toiveet, mieltymykset ja erityispiirteet. Tavoitteemme on saada valmistelutyö yritykselle mahdollisimman helpoksi. Täällä pohjoisessa luonto tarjoaa joka hetki erilaisia tunnelmia ja me Rukapalvelussa näytämme teille tien elämyksiin.

Tervetuloa!

Safaritalon laajennus

Kiinteistö Oy Kämäräinen rakentaa Rukapalvelu Oy:n käyttöön Ravintola Zonen laajennuksen ja Safaritalon yhteyteen majoitustiloja. Rakennushanketta rahoitetaan Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.