Tietoa safareistamme

Ohjelmiimme sisältyvät aina opastukset, kuljetukset, vakuutukset ja tarvittavat varusteet, sekä useimmissa safareissa retkieväät. Lue tästä lisää.

RUKAPALVELULTA SAAT VARUSTEET SEIKKAILUUN:- moottorikelkkailu: kelkkahaalari, - kengät, käsineet, kypärähuppu ja kypärä
- mönkijä: kypärä, hanskat, sadeasu ja kumisaappaat
- koskenlasku: kumisaappaat, villasukat, sadehousut ja -takki, koskenlaskuliivi, kypärä
- melonta: kumisaappaat, villasukat, sadehousut ja -takki, melontaliivi

OMAT VARUSTEESI:
Safareillemme tarvitset mukavat, säänmukaiset vaatteet. Joskus seikkaillessa voi selkä kastua tai jokivettä pärskähtää kauluksesta sisään, joten kuivaa vaihtovaatetta voi ottaa mukaan vaikka reppuun. Tukevat kengät ovat mukavat ja turvalliset luonnossa liikkuessa kaikkina vuodenaikoina. Suosittelemme, että vesille ei oteta mukaan vedelle herkkää elektroniikkaa tai arvoesineitä. Tarvittaessa pakkaamme kamerat ja puhelimet vedenpitäviin tynnyreihin.

RUOKAILU JA LISÄOHJELMAT:
Useimpiin ohjelmiin sisältyy ruokailu. Mainitsethan ruoka-aineallergioista jo varausta tehdessäsi. Tarjoamme myös mielellämme erilaisia ateriavaihtoehtoja, sillä ruokailuhetki luonnossa on aina elämys. Safariin voi yhdistää myös muita ohjelmapalveluita, vaikkapa kalastusta, saunomista tai majoitusta ja illanviettoa eräleireissämme.

VAKUUTUKSET:
Rukapalvelu Oy on vastuuvakuuttanut sinut ja ryhmäsi onnettomuuksien varalle. Vakuutus kattaa vahingot, jotka aiheutuvat Rukapalvelu Oy:n mahdollisesta virheellisestä toiminnasta. Suosittelemme ottamaan matkanne ajaksi lisäksi myös henkilökohtaisen matkavakuutuksen. Omavastuu mönkijä- ja moottorikelkkavahingoissa on 1000 €.