Kuvausmatka Paanajärven Kansallispuistoon

Luontokuvaajan unelmakohde Paanajärven Kansallispuisto kutsuu keskitalven upeisiin maisemiin! Koskemattomat hanget, uljaat tunturit ja vapaana virtaavat kosket luovat upeat puitteet valokuvausmatkalle.

Paanajärven Kansallispuisto Venäjällä ja Oulangan Kansallispuisto Kuusamossa muodostavat ainutlaatuisen puistoparin jolle on myönnetty PAN Parks sertifikaatti. Paanajärven Kansallispuisto tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia. Paikoin jopa 128 metriä syvä Paanaajärvi sijaitsee korkeiden vaarojen syleilyssä. Jo 1800-luvun lopussa maalaukselliset maisemat houkuttelivat matkailijoita alueelle joka ennen sotia kuului Suomen puolelle. Muun muassa taiteilija Gallen-Kallela ja valokuvaaja I.K. Inha matkustivat Paanajärvelle, ikuistaen maisemat ja nyt jo tuhoutuneet kylät tuleville sukupolville. Gallen-Kallelan maalaukseen ikuistettu Myllykoski ja 60 metriä veden pinnasta kohoava Ruskeakallio sekä Kivakkakoski ja Kivakkatunturi ovat vierailun arvoisia kohteita.

Ohjelma
1 päivä: Lähtö Rukalta autolla kohti Suoperän raja-asemaa. (Mukana 2 kelkkaa ja reki). Rajamuodollisuuksien jälkeen matka jatkuu Suvannon kylään, jossa tapaamme kylän ainoat ympärivuotiset asukkaat; Marin ja Topi. Lounas nautitaan Pääjärvellä. Paanajärven puiston opastuskeskuksesta saadaan luvat puistoon. Paanajärven puistossa majoittaudutaan mökkeihin. Sauna ja illallinen.

2 päivä: Aamiaisen jälkeen kelkkaillaan Kivakkakoskelle kuvaamaan. Nautitaan retkilounas. Puoliltapäivin palaillaan majapaikkaan ja jatketaan matkaa. Kuvauskohteena Mäntykoski, Ruskeakallio ja Paanajärvi. Illalla paluu majoitukseen jossa sauna ja illallinen.

3 päivä: Aamiaisen jälkeen lähdetään autolla lähemmäs kohti Kivakkatunturia. Loppumatka mennään kelkoilla. Lounas maastossa. Kuvausta koko päivän ja illalla paluu majoitukseen, sauna ja illallinen

4 päivä: Aamupalan jälkeen kuvataan lähialueilla ja Pääjärven kautta paluu Suomeen.

Kysy tarjousta ryhmällesi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Minimi ryhmäkoko: 6 aikuista