Kalastus Venäjällä

Venäjän matkoilla kohtaat koskemattoman erämaaluonnon rauhan, runsaskalaiset joet ja järvet sekä värikkään kulttuurin ja historian.

Kuusamon ja Venäjän välinen 140 km pitkä raja-alue muodostaa luontevan matkailureitin suoraan eksoottisen idän ihmeisiin. Rajanylitys tapahtuu suoraan Kuusamon kansainvälisen raja-aseman kautta.

Keskeiset matkakohteemme Venäjällä ovat Paanajärven kansallispuisto sekä Pääjärvi, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet kalastus- ja metsästysmatkoille ympäri vuoden. Myös Kuolan kalaisat ja kuuluisat lohijoet Ponoj ja Umba houkuttelevat kalastajia kesäkuusta heinäkuuhun. Räätälöidyt ohjelmapaketit sisältävät kaiken matkaanne liittyvän, viisumeista monipuolisiin ohjelmiin.

Pilkkiretket Venäjälle

Käy kokemassa Venäjän kalavedet!
Venäjän pilkkivesille voi lähteä vaikka vain päiväksi. Tai tutustu samalla Vienan Karjalan historiaan, kulttuuriin ja luontoon useamman päivän moottorikelkkasafarilla.

Lue lisää

Kalastusmatka Kuolan niemimaalle

Täyden palvelun lohen kalastusmatka Kuolan Panajoelle ja Varzugajoelle! Tällä reissulla voit keskittyä kalastukseen: kalastusmatkaan sisältyy kuljetukset, opastukset ja täyden ylläpidon jokivarressa.

Lue lisää