Jääkiipeily

Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa sinut turvallisesti jääkiipeilyn kiehtovaan maailmaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tarvitset vain reipasta asennetta, normaalin fyysisen kunnon ja sääolosuhteiden mukaisen vaatetuksen päästäksesi valloittamaan 35 metrisen haasteen! 

Aloitamme päivän kokoontumalla Rukapalvelun Safaritalolla (Rukankyläntie 13), josta siirrymme pukeutumaan jääkiipeilyvarusteisiin. Käveltyämme jääkiipeilyseinälle, ohjaaja opastaa alkulämmittelyn ja kertoo kiipeily- ja varmistustekniikasta. Kiipeily ja varmistaminen suoritetaan yläköysivarmistuksella ohjaajan valvonnassa. Palattuamme takaisin ja varusteiden luovutuksen jälkeen siirrymme vielä rauhassa kuumalle juomalle reflektoimaan päivän kokemusta. Kenties ohjaaja palkitsee jonkun kiipeilyyn liittyvällä yllätyslahjalla.

Hintaan sisältyvät tarvittavat turvallisuusvarusteet ja kengät jääkiipeilyyn, kiipeilyn ohjaajan, vastuuvakuutuksen sekä kuuman juoman tapahtuman jälkeen. Ohjelmapalvelu toteutetaan yhteistyössä Outdoor Passion Finland Oy:n kanssa,

Maksimi osallistujamäärä 6 henkilöä, minimi ryhmäkoko 4 henkilöä.

Ohjelman kesto n. 3-4 tuntia

Jääkiipeilyn hinta on 85 € / hlö

Jäätävä päivä yhdistää kolme viileääkin viileämpää lajia: Koskikellunta ja jääkiipeily samana päivänä ja päälle vielä avantouinti.

https://www.youtube.com/watch?v=KtvSlQrTYZ0 

Tagit: Yrityksille, Talviohjelmat, Jääkiipeily