Hyvinvointi

Luonto tulee toimen ilman meitä, mutta me emme ilman luontoa. Viime aikoina yksilökeskeisessä yhteiskunnassa on noussut yhä vahvemmin halu luoda yhteys omiin juuriin ja perinteisiin. Kuusamo ja rajan takana sijaitseva Vienan Karjala muodostavat ainutlaatuisen luonnon ja kulttuurin kohtauspaikan. Saamelaiset, suomalaiset, karjalaiset ja venäläiset kulttuurit ovat kaikki vaikuttaneet vuorollaan ja yhtä aikaa alueella.

Rukapalvelun Luonto & Hyvinvointi - ohjelmien sisältö koostuu kansanperinteestä, Pohjolan valosta, sen mytologiasta, kansanlääkinnästä, karhuista, pohjoisesta elämäntavasta sen luontaiselinkeinoista ja rajat ylittävästä kansallispuistoparista Oulanka - Paanajärvi. Nostamme esille suomalais-ugrilaisen kulttuurimme syvempiä juuria samanistisesta perinteestä kalevalaisen mytologian, epiikan ja luontoyhteyttä parantavien loitsujen avulla.

Hyvinvointia luonnon helmassa

Lentokentän läheisyydessä, Umpilammen rannalla sijaitsevassa Metsäkylpylässä piilee saunojan unelma. Kolme erilaista saunaa, sekä kylmä-allas hellivät vieraitaan euforian partaalle. Perinteinen sauna, savusauna, sekä yrttisauna pehmentävät pahimmatkin lihasjumit ja stressin. Tule kokemaan saunat avoimissa saunavuoroissamme, tai varaa sauna käyttöösi ryhmälle, seurueelle, työporukalle taikka perheellesi. Kolmeen saunaan mahtuu yhteensä 50 henkeä samanaikaisesti löylyihin. Metsäkylpylän saunakabinettissa on lisäksi istumapaikat 25 hengelle, joten illallinen on mahdollista yhdistää osaksi yksityistä saunailtaa. Rukapalvelun kautta hoituvat kaikki tarvittavat järjestely, kyydeistä saunajoogaan ja hierontaan!

Loading...

Telttasauna

Telttasaunan löylyt lämpiävät haluamanne järven, joen tai lammen rannalla. Etsitään hyvä telttapaikka ja pystytetään sauna!

Lue lisää

Siirtosauna

Sauna siellä missä haluat! Siirrämme saunan toivottuun paikkaan esim. Rukatunturin huipulle.

Lue lisää