Safaritalon huoneistot

Monipuolisten tapahtumien ytimessä, Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Safaritalon viisi korkeatasoista huoneistoa. Kaksikerroksiset huoneistot sopivat niin yrityskäyttöön kuin ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan.

Yläkerrasta löytyy neljä kahden hengen makuuhuonetta ja alakerrasta viihtyisät oleskelutilat, keittiönurkkaus keittolevyillä, hetivalmis sauna sekä lasitettu parveke upein maisemin. Vuodepaikkoja jokaisessa 90 m2 huoneistossa on yhteensä 8+2 hengelle.

Pitkän pöydän ympärillä voi pitää kokouksia sekä viettää iltaa hyvässä seurassa. Illanviettoa voi jatkaa alakerrassa Zonen rennossa tunnelmassa. Tilauksesta toimitamme kokouskahvit, aamiais-, lounas- ja illallistarjoilut juomineen. 
Kevyen aamiaisen voi tilata Safaritalosta etukäteen hintaan 10,50€/hlö. Aamiainen tarjoillaan Ravintola Zonessa ma-la klo 8-10 ja su 9-11.

Huom. Hotellin rakennustyömaan johdosta Safaritalon huoneistojen parkkipaikat eivät ole käytössä. Majoittujat voivat käyttää Rukankylän yleisiä parkkipaikkoja sekä maksullista, lämmintä parkkihallia. Huomioittehan myöskin, että pyörätuoliliuska huoneistoille ei ole käytössä. Kiitos ymmärryksestänne. 

SAFARITALON HUONEISTOJEN HINNAT

safaritalo-wc
safaritalo-kokous
safaritalo-oh
safaritalo-yk
safaritalo-mh
safaritalo-oh2
safaritalo-keittio
safaritalo-sauna