Rukariutta huoneistot

Rauhallista ja laadukasta majoitusta hakeville sopivat Rukariutan 60 m2 huoneistot vain kilometrin päässä Rukankylästä. Jokaisessa huoneistossa on parveke, keittiö ja sauna.

 

Tilaa löytyy niin perheiden kuin kaveriporukoidenkin lomanviettoon: jokaisessa 10 huoneistossa on 2 makuuhuonetta (4+4 hlöä), sauna ja wc. Huoneistossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö pidempääkin lomaa varten.
Kevyen aamiaisen voi tilata Safaritalosta etukäteen hintaan 10,50€/hlö. Aamiainen tarjoillaan Ravintola Zonessa ma-la klo 8-10 ja su 9-11.

Ilmastoiduissa huoneistoissa on 2 makuuhuonetta, joissa molemmissa on 2 erillistä vuodetta. Olohuoneessa on lisävuodemahdollisuus 4 henkilölle. Huoneistossa on taulutelevisio, ruokailuryhmä sekä takka. Ravintola Zone sijaitsee noin 800m päässä huoneistoista. Rukapalvelu tarjoaa järjestettyjä aktiviteetteja niin kesällä kuin talvella. Kelkkavuokraamo Rukahuolto sijaitsee Rukariutan naapurissa. Lähin ruokakauppa on vain 200 metrin päässä majoituspaikasta.

 

rukariutta-oh
makuuhuone2low
rukariutta-kesa
rukariutta-apart-inside
rukariutta-ulkoa-talvi
olohuone2low