Rukariutta huoneistot

Rauhallista ja laadukasta majoitusta hakeville sopivat Rukariutan 60 m2 huoneistot vain kilometrin päässä Rukankylästä. Rukan hiihtokeskuksessa sijaitseva huoneistohotelli tarjoaa ravintolan, yökerhon ja erilaisia järjestettyjä aktiviteetteja. Jokaisessa huoneistossa on parveke, keittiö ja sauna.

Tilaa löytyy niin perheiden kuin kaveriporukoidenkin lomanviettoon: jokaisessa 10 huoneistossa on 2 makuuhuonetta (4+4 hlöä), sauna ja wc. Huoneistossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö pidempääkin lomaa varten.

Saunomisen jälkeen voi nauttia takkatulesta tai katsoa dvd:ltä elokuvia. Ilmastoiduissa huoneistoissa on 2 makuuhuonetta ja olohuone, jossa on taulutelevisio, ruokailualue ja takka.Zone-ravintola ja -yökerho sijaitsee noin 1 km:n päässä huoneistoista. Rukapalvelu tarjoaa järjestettyjä aktiviteetteja, kuten opastettuja vaellusretkiä, kalastus- ja metsästyssafareita ja koskenlaskua. Kaikki tarvittavat varusteet voi vuokrata paikan päällä. Lähin ruokakauppa on vain 200 metrin päässä majoituspaikasta.

HUONEISTOJEN HINNAT

 

rukariutta-apart-inside
rukariutta-oh
rukariutta-kesa
makuuhuone2low
olohuone2low
rukariutta-ulkoa-talvi