Rukapalvelu

Hyppää pyörän selkään ja hurauta hotellihuoneestasi vaaramaiseman metsäisille maastopyöräreiteille. Koe maastopyöräily pohjoisessa parhaimmillaan! Polje helpoilla reiteillä tai valitse pyöräsi vietäväksi teknisempi maastopyöräosuus. Maastopyöräily Ruka-Kuusamon monipuolisilla reiteillä on lyömätön elämys ja voit kehittää taitojasi aivan uudelle tasolle. Reiteille voit myös lähteä nauttimaan rennon letkeästä ajelusta.

Mikä parasta, Rukapalvelun leveärenkaiset ja sähköavusteiset fatbike-pyörät takaavat että maastopyöräily on hauskaa!

Vuokraa pyörä safaritaloltamme tai lähde oppaan matkaan – maastopyöräily Rukalla on hauskaa

Miten ikinä haluatkaan ajohetkesi nauttia, polje sähköfättärillä vaivattomasti omaan tahtiisi. Huiputa myös Rukatunturi pyöräsi kanssa nousten laskettelurinteen tuolihissillä ylös. Ihmeteltyäsi hetken Rukatunturilta avautuvaa päätähuimaavan kaunista maisemaa, aja Ruka Bike Parkin kesäksi 2020 valmistuvia hienoja alamäkiajoreittejä alas. Toista niin monta kertaa kuin haluat!

Jäikö nälkä kytemään pohjoisen poluille ja pitkoksille? Ota retkellesi mukaan vielä opas ja koe Kuusamon elämykset ohjatusti. Anna kesän ja yöttömän yön viedä sinut mukanaan.

Helkama E-Fatbike - sähköavusteiset maastopyörämme

Kaikki maastopyörämme ovat Helkaman sähköavusteisia fatbikeja ja valittavanasi on joko 17″ tai 19″ kokoinen aikuisille soveltuva pyörä. Fatbike-läskipyörät soveltuvat kaikenlaisissa maastoissa polkemiseen kesä- ja talvireiteillä. Sähköavustus pyörässä on mukava ominaisuus mäkisessä maastossa ja talven hangilla. Leveät renkaat antavat tasaisen ajotuntuman tiukemmallakin alustalla.

Vuokraa Fatbike tai varaa ohjattu Fatbike-retki