Rukapalvelu

Tervetuloa mukaamme rajan toiselle puolelle kulttuuria ja historiaa ammentavalle päiväretkelle tai pidempään kulttuuriseikkailuun ympäri vuoden. Elämysmatkat Venäjälle tuovat ulottuviisi koskemattoman erämaaluonnon rauhan, runsaskalaiset joet ja järvet sekä matkakohteen värikkään kulttuurin ja historian.

Keskeiset matkakohteemme Venäjällä ovat Paanajärven kansallispuisto sekä Pääjärvi, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet retkeilyyn, kalastukseen ja metsästysmatkoille ympäri vuoden. Kuolan kalaisat ja kuuluisat lohijoet Ponoj ja Umba houkuttelevat kalastajia kesäkuusta heinäkuuhun. Ainutlaatuinen kulttuurikohde taas on Vienanmerellä sijaitseva Solovetskyn luostarisaari, jonka uskomattomat tarinat pysäyttävät kokeneimmankin matkailijan.

Koe tarinat, jotka heräävät eloon – Elämysmatkat Venäjälle vuosikymmenien kokemukselle

Elämysmatkat Kuusamon ja Venäjän välisen 140 km pitkän raja-alueen tuolle puolen muodostavat elämyksen vailla vertaa. Rukapalvelu tarjoaa luontevan matkailureitin suoraan eksoottisen idän ihmeisiin. Rajanylitys tapahtuu Kuusamon kansainvälisen raja-aseman kautta, vain tunnin ajomatkan päässä Kuusamon lentokentältä.

Näytämme sinulle luonnon ja maisemat, joita et ole ennen kokenut, kerromme elämää henkivät tarinat vuosikymmenien varrelta ja viemme sinut kokemaan kulttuurin, joka koskettaa kokenuttakin autenttisuudellaan.

Räätälöidyt ohjelmapakettimme sisältävät kaiken matkaanne liittyvän, viisumeista monipuolisiin ohjelmiin ja matkasi järjestämme yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Lähde mukaamme ainutkertaiselle matkalle!