Rukapalvelu

Kotimaan matkailua Kuusamossa

Uskomme, että parhaat elämykset syntyvät lähellä luontoa, kotimaan upeassa luonnossa Kuusamossa matkailua harrastaen. Astu seikkailuun turvallisesti oppaan johdolla upeassa Suomen luonnossa.

Järjestämme innostavia elämyksiä ympäri vuoden kiehtovassa ja monipuolisessa Kuusamon luonnossa. Toteutamme elämyksiä joihin voit ilmoittautua mukaan edellisenä päivänä, yksin, ystävien tai perheesi kanssa, sekä tapahtumakokonaisuuksia pienille ja suuremmillekin ryhmille ja yrityksille. Myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään sales@rukapalvelu.fi

Tutustu valikoimaan alta!

Talven viikko-ohjelmat

Talvinen seikkailupäivä perheille
Talvinen seikkailupäivä perheille

Suosittu kotimaan matkakohde Rukalla

Talvella luonto on huvipuistomme, jossa huurteisen tykkylumiset puut, revontulet, porot ja jäiset kosket sekä moottorikelkalla tai huskyvaljakoilla ajaen koetut upeat talviset seikkailut odottavat sinua.

Kesäaikaan haluamme viedä sinut kokemaan yöttömän yön loputtoman valon, idän ja lännen kohtaavan taianomaisen luonnon, villit kosket ja monenlaiset elämykset Suomessa.

Suomen kauneimmaksi kunnaksi valittu Kuusamo on vertaansa vailla. Täällä maisema on koillismaalaisen jylhää ja samalla herkkää kansallispuistojen ja luonnonsuojelualuiden mahdollistamaa harvinaisten kasvien ja eläimistön runsautta. Tule kokemaan Kuusamon ainutlaatuinen taika kanssamme!

Ei näytettäviä hakutuloksia.

Smartum logo

Talven retket ja elämykset