Rukapalvelu

Kotimaan matkailua Kuusamossa

Kotimaan matkailua Kuusamossa

Uskomme, että parhaat elämykset syntyvät lähellä luontoa, kotimaan upeassa luonnossa Kuusamossa matkailua harrastaen. Astu seikkailuun turvallisesti oppaan johdolla upeassa Suomen luonnossa.

Järjestämme innostavia elämyksiä ympäri vuoden kiehtovassa ja monipuolisessa Kuusamon luonnossa. Toteutamme elämyksiä joihin voit ilmoittautua mukaan edellisenä päivänä, yksin, ystävien tai perheesi kanssa, sekä tapahtumakokonaisuuksia pienille ja suuremmillekin ryhmille ja yrityksille. Tutustu valikoimaan alta!

Suosittu kotimaan matkakohde Rukalla

Kesäaikaan haluamme viedä sinut kokemaan yöttömän yön loputtoman valon, idän ja lännen kohtaavan taianomaisen luonnon, villit kosket ja monenlaiset elämykset Suomessa. Talvella luonto on huvipuistomme, jossa huurteisen tykkylumiset puut, revontulet, porot ja jäiset kosket sekä moottorikelkalla tai husky valjakoilla ajaen koetut upeat talviset seikkailut odottavat sinua.

Suomen kauneimmaksi kunnaksi valittu Kuusamo on vertaansa vailla. Täällä maisema on koillismaalaisen jylhää ja samalla herkkää kansallispuistojen ja luonnonsuojelualuiden mahdollistamaa harvinaisten kasvien ja eläimistön runsautta. Tule kokemaan Kuusamon ainutlaatuinen taika kanssamme!

Ryhmille

Oli kyseessä sitten asiakkaille järjestetty tapahtuma, yritykselle räätälöity kokous- tai koulutustilaisuus, tai muu ryhmälle järjestetty elämys, on tapahtuma Kuusamon erämaaluonnon keskellä taatusti unohtumaton kokemus kaikille osallistujille. Kotimaan matkakohteet ovat hyvä valinta yritystapahtumien järjestämiseen.

Käy katsomassa upeat catering ravintolamme!

Kokoukset ja tapahtumat

Asiakas-, kokous- tai koulutustilaisuus Kuusamon erämaaluonnon keskellä on ainutkertainen elämys. Monipuoliset ympärivuotiset ohjelmat ja Rukan Kokouskeskuksen ja muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yritystilaisuuksiin. Räätälöidyt Rukapalvelun kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemanne – majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin. Tarvittaessa järjestämme kuljetukset vaikka toimistonne ovelta aina Rukalle asti!

Eräleirit ja saunat

Mikäpä rentouttaisi kokouspäivän tai moottorikelkkasafarin jälkeen paremmin kuin sauna ja hyvä ateria. Saunan lempeät löylyt ja mahtava ateria Kuusamon villeistä herkuista viimeistelee päivän. Tutustu Pohjanseidan Metsäkylpylän tarinaan.

Virkistyspäivät

Me Rukapalvelussa suunnittelemme yrityksesi tai ryhmäsi virkistyspäivän ympärille tarvittaessa kokonaisuuden majoituksineen, ruokailuineen, kokoustiloineen ja kuljetuksineen, tai huolehdimme haluamastasi tapahtumaosiosta. Ohjelmat ovat aina tehty yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksenne toiveet, tarpeet ja erityispiirteet. Tavoitteemme on tehdä valmistelutyö yritykselle mahdollisimman helpoksi.

Ravintolat ja ruokailu

Miltä kuulostaisi illallinen erämaassa tai viiden ruokalajin päivällinen tunturin huipulla? Järjestämme halutessasi ryhmällesi kaikkea tältä väliltä ja takaamme ikimuistoisen päivän. Rukan ravintolatarjonnasta löytyy myös illanviettopaikka jokaisen kokouspäivän päätteeksi. Suosittu Ravintola Zone Rukan kylässä palvelee joka päivä klo 9-04.

Löydä oma elämyksesi!
Ei näytettäviä hakutuloksia.

Varaa nyt: Kaikki kesän retket ja elämykset

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille, millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.