Rukapalvelu

Uskomme, että parhaat elämykset syntyvät lähellä luontoa.

Järjestämme innostavia elämyksiä ympäri vuoden kiehtovassa ja monipuolisessa Kuusamon luonnossa. Toteutamme elämyksiä joihin voit ilmoittautua mukaan edellisenä päivänä, sekä räätälöityjä tapahtumakokonaisuuksia pienille ja suuremmillekin ryhmille. Tutustu valikoimaan alta!

Kesäaikaan haluamme viedä sinut kokemaan yöttömän yön loputtoman valon, idän ja lännen kohtaavan taianomaisen luonnon, villit kosket ja monenlaiset elämykset. Talvella luonto on huvipuistomme, jossa huurteiset ja tykkylumiset puut, revontulet, porot, jäiset kosket, moottorikelkat ja upeat talviset seikkailut odottavat sinua.

Ryhmille

Oli kyseessä sitten asiakkaille järjestetty tapahtuma, yritykselle räätälöity kokous- tai koulutustilaisuus, tai muu ryhmälle järjestetty elämys, on tapahtuma Kuusamon erämaaluonnon keskellä taatusti unohtumaton kokemus kaikille osallistujille.

Kokoukset ja tapahtumat

Asiakas-, kokous- tai koulutustilaisuus Kuusamon erämaaluonnon keskellä on ainutkertainen elämys. Monipuoliset ympärivuotiset ohjelmat ja Rukan Kokouskeskuksen ja muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yritystilaisuuksiin. Räätälöidyt Rukapalvelun kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemanne – majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin. Tarvittaessa järjestämme kuljetukset vaikka toimistonne ovelta aina Rukalle asti!

Eräleirit ja saunat

Mikäpä rentouttaisi kokouspäivän tai moottorikelkkasafarin jälkeen paremmin kuin sauna ja hyvä ateria. Saunan lempeät löylyt ja mahtava ateria Kuusamon villeistä herkuista viimeistelee päivän.

Virkistyspäivät

Me Rukapalvelussa suunnittelemme yrityksesi tai ryhmäsi virkistyspäivän ympärille tarvittaessa kokonaisuuden majoituksineen, ruokailuineen, kokoustiloineen ja kuljetuksineen, tai huolehdimme haluamastasi tapahtumaosiosta. Ohjelmat ovat aina tehty yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksenne toiveet, tarpeet ja erityispiirteet. Tavoitteemme on tehdä valmistelutyö yritykselle mahdollisimman helpoksi.

Ravintolat ja ruokailu

Miltä kuulostaisi illallinen erämaassa tai viiden ruokalajin päivällinen tunturin huipulla? Järjestämme halutessasi ryhmällesi kaikkea tältä väliltä ja takaamme ikimuistoisen päivän. Rukan ravintolatarjonnasta löytyy myös illanviettopaikka jokaisen kokouspäivän päätteeksi.

Löydä oma elämyksesi!
Ei näytettäviä hakutuloksia.

Varaa nyt: Kaikki kesän retket ja elämykset

Voimmeko olla avuksi?

Kerro meille, millaiseen kokonaisuuteen etsit ratkaisua, niin autamme oikeiden tuotteiden löytämisessä.