Rukapalvelu

Kotimaan matkailua Kuusamossa

Uskomme, että parhaat elämykset koetaan lähellä luontoa, kotimaan upeissa maisemissa. Kuusamon kaunis luonto, kuohuvat kosket ja upeat erämaat luovat ikimuistoiset puitteet näille elämyksille. Astu seikkailuun turvallisesti oppaan johdolla upeassa Kuusamossa.

Järjestämme innostavia elämyksiä ja loma-aktiviteetteja ympäri vuoden kiehtovassa ja monipuolisessa Kuusamon luonnossa. Toteutamme elämyksiä, joihin voit ilmoittautua mukaan edellisenä päivänä, yksin tai ystävien tai perheesi kanssa. Mahdollistamme myös laajat tapahtumakokonaisuudet pienille ja suurillekin ryhmille ja yrityksille. Myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään sales@rukapalvelu.fi

Tutustu valikoimaan alta!

Katso kesän viikko-ohjelmat

Rukalla riittää aktiviteetteja vuodenaikaan katsomatta

Talvella luonto on huvipuistomme. Ruka-Kuusamon tykkylumiset puut, revontulet, porot ja jäiset kosket kutsuvat mukaan talviseen seikkailuun, jonka voit kokea vaikka moottorikelkan selässä tai huskyvaljakolla ajaen.

Kesäaikaan haluamme viedä sinut kokemaan yöttömän yön loputtoman valon. Ruka on itäisen ja läntisen luonnon taianomainen kohtauspiste, josta pääset nauttimaan monin eri tavoin. Kiinnostaisiko kenties elämyksellinen mönkijäsafari, vai antaudutko mieluummin villien koskien vietäväksi koskikellunnan tai koskimelonnan merkeissä? Aktiviteettien ja elämysten tarjonnastamme löydät varmasti oman tapasi!

Suomen kauneimmaksi kunnaksi valittu Kuusamo on vertaansa vailla. Täällä maisema on koillismaalaisen jylhää ja samalla herkkää, jossa näkyy kansallispuistojen ja luonnonsuojelualuiden harvinaisten kasvien ja eläimistön runsaus. Tule kokemaan Kuusamon ainutlaatuinen taika kanssamme!

Ei näytettäviä hakutuloksia.

Smartum logo

Kesän retket ja elämykset