Rukapalvelu

Parhaat elämykset syntyvät lähellä luontoa. Hiihtokeskus Rukan ytimessä sijaitseva Tailored Adventures Rukapalvelu tarjoaa maistuvia makumatkoja, elämyspalveluita ja majoitustoimintaa Suomen kauneimpien maisemien ja ulkoilumaastojen ympäröimänä jo yli 30 vuoden kokemuksella.

Haemme Arctic Zonen tiimiimme vastaanottovirkailijaa ja vastaanoton tiiminvetäjää, joiden tehtäviin kuuluu ensisijaisesti upeista asiakkaistamme huolehtiminen.

Sinua odottavat monipuoliset majoitusvastaanoton, safaritoiminnan- ja elämyspalveluiden tehtävät. Safari- ja elämystapahtumien osalta olet kiinteässä yhteistyössä palvelutuotannon ja ravintolantiimin kanssa käsittäen mm. oppaiden avustamisen, elämysten myynnin asiakasvastaanotossamme ja välinevuokrauksen.

Toivotamme remmiimme mukaan iloisella mielellä ja positiivisella myyntiasenteella varautuneen asiakaspalvelijan. Myyntitaito, kokemus majoitus- ja hotellialalta sekä monipuolinen kielitaito ovat ehdottomasti eduksi.

Lähetä meille työhakemuksesi, jos työskentely Suomen kiehtovimmissa matkailukeskuksessa houkuttelee sinua!

Työhakemuksesi vastaanottavat Aino Kämäräinen 040 861 2934, aino.kamarainen@rukapalvelu.fi tai Kari-Matti Niemisalo 040 766 7369, kari-matti.niemisalo@sensosec.fi.

Työtehtävät ovat vakituisia vuokratyöpaikkoja Senso Service Oy:ssä ja tehtävien toimeksiantajana on Rukapalvelu Oy. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja yrityksestämme www.rukapalvelu.fi.