Rukapalvelu

Rukan ytimessä sijaitseva Ravintola Zone tarjoaa rennoimmat bileet joka päivä ympäri vuoden 365 jo yli 20 vuoden ajan. Ravintolamme toiminta on todella monipuolista! Tarjoamme asiakkaillemme mm. aamiais- sekä lounasruokailua, grilliherkkuja, baarin antimia, loistavaa juhlatunnelmaa, metsäravintoloiden à la carte- illallisia, monenlaisia livekeikkoja ja illan päätteeksi karaokelaulantaa.

Etsimme Ravintola Zonen rentoon ja iloiseen työtiimiin kahta (2) tarjoilijaa ja myös muita ravintola-alan tekijöitä. Työ sisältää baarityöskentelyä ja grilliruoan valmistamista. Tarjottavat työpaikat ovat vakituisia ja ympärivuotisia!

Aikaisempi työkokemus alalta on etu työtä hakiessasi. Toivomme myös, että hygienia- ja alkoholipassisi ovat voimassa. Työvuoroja teemme kolmessa vuorossa työskennellen aamuisin, iltaisin ja yöaikaan. Joukkoomme toivotamme ilomielin henkilön jolla on positiivinen ja reipas asenne sekä sopiva annos paineensietokykyä.

Autamme tarvittaessa majoituksen löytymisessä.

Lähetä meille työhakemuksesi, jos Ruka ja työskentely yhdessä Suomen kiehtovimmissa matkailukeskuksissa houkuttelee sinua! Työhakemuksesi vastaanottavat ravintolapäällikkö Sanna Häyrynen 040 770 0252, sanna.hayrynen@rukapalvelu.fi tai Kari-Matti Niemisalo 040 766 7369, kari-matti.niemisalo@sensosec.fi.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen vuokratyöpaikka Senso Security Oy:ssä ja tehtävän toimeksiantajana on Rukapalvelu Oy. Työ on kolmivuorotyötä. Kokoaikaista, vakituista ja ympärivuotista. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.