Rukapalvelu

Rukan ytimessä sijaitseva Ravintola Zone tarjoaa rennoimmat bileet joka päivä ympäri vuoden 365 jo yli 20 vuoden ajan. Ravintolamme toiminta on todella monipuolista! Tarjoamme asiakkaillemme mm. aamiais- sekä lounasruokailua, grilliherkkuja, baarin antimia, loistavaa juhlatunnelmaa, metsäravintoloiden à la carte- illallisia, monenlaisia livekeikkoja ja illan päätteeksi karaokelaulantaa.

Etsimme Ravintola Zonen rentoon ja iloiseen työtiimiin kahta (2) ravintola-alan tekijää. Työ sisältää baarityöskentelyä ja/tai grilliruoan valmistamista. Tarjottavat työpaikat ovat vakituisia ja ympärivuotisia!

Aikaisempi työkokemus alalta on etu työtä hakiessasi. Toivomme myös, että hygienia- ja alkoholipassisi ovat voimassa. Työvuoroja teemme kolmessa vuorossa työskennellen aamuisin, iltaisin ja yöaikaan. Joukkoomme toivotamme ilomielin henkilön jolla on positiivinen ja reipas asenne sekä sopiva annos paineensietokykyä.

Autamme tarvittaessa majoituksen löytymisessä.

Lähetä meille työhakemuksesi, jos Ruka ja työskentely yhdessä Suomen kiehtovimmissa matkailukeskuksissa houkuttelee sinua! Työhakemuksesi vastaanottavat

ravintolapäällikkö Harri Hassi 044 949 0042, harri.hassi@rukapalvelu.fi tai

Kari-Matti Niemisalo 040 766 7369, kari-matti.niemisalo@sensoservice.fi.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen vuokratyöpaikka Senso Service Oy:ssä ja tehtävän toimeksiantajana on Rukapalvelu Oy. Työ on kolmivuorotyötä. Kokoaikaista, vakituista ja ympärivuotista. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.