Moottorikelkat

Kelkkamaratooni vai pikataival? Millaisen kelkkailukokemuksen sinä haluat? Ensikertalaisen hitaan rauhallisen maisemamatkan, vauhdin hurmaisen pikareitin vaiko pitkänmatkan ajonautinnon yhdistettynä erämaan rauhaan? Valitse sopiva retki viikko-ohjelmastamme tai räätälöimme juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan paketin. Moottorikelkkailuun voi myös yhdistää vierailun porotilalle, huskysafarin tai päivän retken voi päättää eräleiriin jossa maistuu illallinen ja saunanlöylyt.

Kelkkailun alkeiskursseja hiihtolomaviikoilla 8-10

kelkkailu

Järjestämme kelkkailun alkeiskursseja Petäjävaarassa Rukalla keskiviikkoisin hiihtolomaviikoilla 8-10 perheen pienimmille ja isommille. 

Alkeiskurssilla käymme läpi kelkan tekniikkaa ja hallintaa, umpihanki tekniikkaa sekä miten toimia ongelmatilanteissa. Teoriaopetuksen jälkeen jokainen pääsee kokeilemaan ajamista. Välissä nautitaan nuotiolla makkarat ja mehut.

Kurssi soveltuu ensimmäisiä ajokokemuksiaan hakeville kuskeilla sekä alaikäisille lapsille/nuorille, joilla ei ole vielä ajokorttia.

15 vuotiaat ja vanhemmat saavat ajaa ilman opasta kelkalla itsenäisesti. Perheen pienimmät lastenkelkalla aidatulla alueella oppaan ollessa kyydissä. 

Hinta: 69€/hlö ja perheen nuorimmat juniorit 17€/hlö. 

Aika: Hiihtolomaviikoilla 8-10 aina keskiviikkoisin klo 10:00 lähtö Safaritalolta. Paluu Safaritalolle noin klo 13:00.  

Sisältää: Ajovarusteet, kuljetukset Safaritalolta Petäjävaaraan, makkaran sekä mehun, teen tai kahvin sekä opaspalvelut.

Minimi ryhmäkoko: 5 henkilöä.

Kokonaiskesto: Noin 3h (riippuen ryhmän koosta). 

Lisätiedot ja varaukset:

Rukapalvelu Oy

Toimisto puh: 010 2710 500

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Porotilalle moottorikelkalla

Kelkkaillaan tapaamaan poroja! Matka lumisen maiseman halki taittuu moottorikelkalla ja perillä pääsemme tutustumaan paikalliseen poromieheen ja hänen ajoporoihinsa. 

Lue lisää