Jäätävä päivä

Viilein tapa viettää talvipäivää Rukalla: Kiipeä 35-metrisen jääseinän huipulle, kellu hyytävässä koskessa virran vietävänä, ui muutama virkistävä veto avannossa ja istu lopuksi saunan lauteille.

Jäätävän päivän opas kuljettaa sinut seikkailusta toiseen turvallisesti ja oikein varustettuna. Päivä alkaa Rukapalvelun Safaritalolta jääkiipeilyllä, jatkuu koskikellunnalla ja lopuksi päätyy avantoon ja saunaan.

Jääkiipeily

Ammattitaitoinen kiipeilyohjaaja opastaa sinut turvallisesti jääkiipeilyn maailmaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tarvitset vain reipasta asennetta, normaalin fyysisen kunnon ja sääolosuhteiden mukaisen vaatetuksen päästäksesi valloittamaan 35-metrisen haasteen!

Aloitamme päivän kokoontumalla Rukapalvelun Safaritalolla (Rukankyläntie 13) ja pukeudumme jääkiipeilyvarusteisiin. Käveltyämme jääkiipeilyseinälle, ohjaaja opastaa alkulämmittelyn ja kertoo kiipeily- ja varmistustekniikasta. Kiipeily ja varmistaminen suoritetaan yläköysivarmistuksella ohjaajan valvonnassa.

Koskikellunta

Anna hitaasti virtaavan kosken viedä! Kelluntapuvut takaavat että jääkylmä vesi ei kastele edes 30 asteen pakkasessa! Päälle puemme kelluntapuvut, pelastusliivit ja kypärät.

Avanto ja sauna

Jääseinän ja hyisen kosken jälkeen sauna ja avanto, sekä lumihangessa kieriskely kruunaavat Jäätävän Päivän. Lisälämmikkeeksi järjestyy tilauksesta vaikkapa palju, savusauna tai illallinen. Iltaa on mukava jatkaa Ravintola Rukatontussa, aivan saunan yläkerrassa. 

Ohjelmapaketti sisältää tarvittavat turvallisuusvarusteet ja kengät jääkiipeilyyn, kelluntapuvun, kuljetukset, saunapyyhkeet, kiipeilyn ohjaajan/oppaan, vastuuvakuutuksen ja eväät koskella + lämmintä juomaa. Ohjelmapalvelu toteutetaan yhteistyössä Outdoor Passion Finland Oy:n ja Ravintola Rukatontun kanssa.

Hinta alk. 165€/hlö. Min 4 henkilöä. Max 9 henkilöä.  Jäätävä päivä kestää 7-9 tuntia.

koskik2
Floating 800x600
koskik1
koskik5
koskik3
koskik4
Floating 800x480

Tagit: sauna, Talviohjelmat, Koskikellunta, Jääkiipeily